- 12 Temmuz 2017
- 1.528
- 1.098
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
bende varımm yılmak yok
bat 18 nisan
bat 18 nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canımInshAllah canim
Bittimi adetin canim:)??calishmalara bashladinmi???bende varımm yılmak yok
bat 18 nisan
InshAllah ayin 2sine az kalmish:)yumurtlama gunlerini degerlendire bildinmi?Ben de ben de bat:2 nisan
MerhabaNisana isteyenler bir yerde bekliyelimher kes bat gununu yazsininshAllah bu ay mucizelerimizi Allah gonderecekdir
@Nurbanu34 1 nisan
Misalllmm 2 nisan
Blueangel34 2 nisan
@Buecriy 3 nisan
@teacheralla 3 nisan
@Bellabells 4 nisan
@Neic 5 nisan
@Bayanaztech 6 nisan
@Selinselinselin30 6 nisan
@Svltr 6 nisan
@gzlgln 7 nisan
minik_prince 9 nisan
@smaakf 9 nisan
@Sezerbusra21 10 nisan
@ttyesilelma 10 nisan
@srplmtmtk 14 nisan
@balkanli42 18 nisan
@pembehayaller06 18 nisan
saribaykus 18 nisan
@Missly 18 mart
@HerSey_Guzel_Olucak 21 nisan
@pelinimben 25 mart
masalperisi666 27 mart
@Havinn63 26 mart
@acem55 30 mart
@Liya90 30 mart
27 mart
Bugunde varmi?????kızlar benimde bat bugun.ama 15.günden beri feci ağrım var.bugunde öle.bazen çok şiddetleniyor oldum diyorum sonra geçiyor sonra yine başlıyor.yırtılcak gibi karnım.
bugun daha siddetliBugunde varmi?????
Peki test yaptinmi hic????benimde ilk gebeligimde adete 3-4gun kala bashlamishdi shiddetli degildi ama rahatsiz edici bir agrida degildi sadece sizinti gibi adet gunum kesilmishdi hayirli olur inshAllah uzan dinlen senbugun daha siddetli
bence belirti olmaması daha iyi.en azından sancı yok.sancı olunca adet geliyor.2 nisan bat. belirti yok ama bi umut işte
Herkesde bir belirti olacak die bishey yok kuzum kadinlar var ya karinlari cikmamish hamile olduklarini anlamazlar:)2 nisan bat. belirti yok ama bi umut işte
süperrrrrrrr.günün geçmismiydi.belirtin varmıydı.paylaş bizle.Kızlarrr ben hamileyimmm
Ayyyyyyyyy hayirli olsun inshAllah sagsalim kucaginiza alirsiniz gozunuz aydin olsunKızlarrr ben hamileyimmm
Nasil oldu nasil anladin?:))))Kızlarrr ben hamileyimmm
inşallah canım yaa ağzından bal damlıyorHerkesde bir belirti olacak die bishey yok kuzum kadinlar var ya karinlari cikmamish hamile olduklarini anlamazlar:)