Nişan - Düğün arası zaman?

Seninle özelliklerimiz sanki biraz benziyor
Bu arada çok güzel özetlemişsin, güçlü müyüm bilmiyorum ama sanırım bunun için çabalıyorum..
Aslında bir çok şey ters giderken ben, '' sanki hiç birşey yokmuş, herşey normalmiş gibi bir enerji yaymaya çalışıyorum etrafıma uzun bir zamandır. ''

Bende schafer düşünüyordum dün internetten flan iyiki almamışım ozaman :/
dediğin bu markalara bakıcam hemen bırde esse diye bır marka var annem çay bardakları flan
almış ince bardaklar ama fena durmuyorlar.

Iste senin cabuk doldugun felan yok sen zaten yeterince dolusun. :)
Mis gibi yapmak kolay degil smuwila, bunu ancak güclü insanlar yapabilir.
Ama bu yaptigin dogru degil, bir zaman sonra "mis" gibi yapmaktan yoruldugunda kimse anlam veremiyecek.
Herkes birden bire ne oldu simdi diyecek. Oysa ki herseyin birikimidir o.
Sana böyle diyorum ama bende ayni seyi yapiyorum. Nisanlimda sasiriyor bazen ne oldu diye

Esse hakkında pek bir bilgim yok, ama iyidir diye düşünüyorum çelik tencerede ve çatal bıçak setlerinde en iyisi hisar, seramikte moneta, teflon da ise tefal diye hatırlıyorum..

Zaten yapamıyorum ki mis gibi, valla kendimi 1,5 yıldır o kadar yorgun hissediyorum ki, bazen konuşuyoruz kardeşimle, kuzenlerimizle hani şuan bizim yaşımızda kimsenin düşünmediği şeylerle uğraşıyoruz. Eskiden olsa aklıma estiğimi yapardım, düşüncem tasam yoktu. Ama şimdi var, evli gibiyim kısacası, ev sorumluluğu, babamın kardeşlerimin sorumluluğu kendimi bi 35-40 gibi hissediyorum.

Birde olaya iyi tarafindan bak. Bu senin icin bir nevi evlilige hazirlik oldu.
Ben calisiyorum, eve gittigim yemegim, cayim, önüme geliyor, biraz fazla simartildim
Evde fazla is yapmam, yemek yapmam, zaten 4 kiz kardes oldugumuz icin arada kayniyorum
Benim icin evlilik cok zor olucak bu yüzden. Hem is hemde evdeki sorumluklari ayni anda yürütmek zorlayacak beni.
Sen avantajlisin, hem is hemde evdeki sorumluluklara alisik zaten.
Bazen belki herseyin iyi yönünü görürüsek hayat daha yasanilasi birsey olur

Ya da tam tersi bıkkınlık oluyormuş saldım çayıra mevlam kayıra durumu gibi..

Valla kış düğünü de mis gibi oluyor ohh biz iyi ki kışın evlenmişiz dedik sonrasında.. hiç telaş yapmayın emin herşey çok güzel olur... ömür boyu mutlu olun inşallah

Smuwilacım hayırlı uğurlu olsun; düşüncesine girmişsiniz rabbim sonunu hayır etsin..

Ben şöyle düşünüyorum ve öyle de uygulayacağım..
Eğer söz ve nişan evde birleşik olursa, bence de çok uzatılmamalı..
Biraz geri kafalıyım sanırım.. Hani çok insanlar duymuyor ya evde olunca o yüzden..
Ama nişan ayrı yapılırsa, hani konu komşu falan da çağırılıyor ya, biz artık evlenicez demek o yola girdik demek o yüzden evlenme süre 1 yıl sonra bile olsa hiç göze batmıyor..
Tekrardan kolay gelsin canım, Allah yardım etsin.

Son düzenleme:
biz 7 senedir beraberiz 4 senedir de nişanlıyız herkes cok uzun dedi ama sabrettik sonunda kapıya dayandı düğün:)

Valla kış düğünü de mis gibi oluyor ohh biz iyi ki kışın evlenmişiz dedik sonrasında.. hiç telaş yapmayın emin herşey çok güzel olur... ömür boyu mutlu olun inşallah

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
biz 7 senedir beraberiz 4 senedir de nişanlıyız herkes cok uzun dedi ama sabrettik sonunda kapıya dayandı düğün:)

Allah mutlu etsin, sevginiz huzurunuz sonsuz olsun inşallah.

Amin canım, söz günü herşey konuşulur herhalde, düğün işi seneye kalırsa nişanı ayrı yapabilirim sıkıntı yok. Haziran gibi, en kötü eylül gibi olur seneye de düğün olmuş olur. Eğer beklemesinler veya beklemeyelim kararı alınırsa 5 ay sonra düğün olacağından en kötü 6 ay, söz nişan bir arada çıkarılır diye düşünüyorum. Ama 5-6 ay da düğün yapmak gerçekten zor bizim için, sevgilim askerden yeni gelmiş olacak çünkü, ama 1 sene falan beklersek yavaş yavaş o süreçte rahatça yapılan yapılır diye düşünüyorum. Ama bir taraftan da 7 senelik ilişkim olur 9 sene onu düşünüyorum.

Çok doğru söylüyorsun canım. Bence 7ye 9a bakma..
Allah'ın izniye hepsi olur, çok zora girmeden, içine sine sine yap...
Zaten olmuş 7 sene, bari 9 olsun da beklediğine değsin..
O kadar dur dur herşeyi aceleye getir, o da zor olur kuzum.

Maddi durum önemli, hayırlısı ya askere gidip gelsin, söz işini bi halledelim de gerisi çorap söküğü gibi gelicek iyi kötü olacak birşeyler.

Insallah canim Allah duysun sesini
Valla cok isterim, ailemde tüm bayanlar cok hamarat onlara kendimi begendirmem lazim

Bende pek hamarat sayılmam sanırım yapsam yaparım ama mutfak işleri pek ilgimi çekmiyor karnımı herşeyle doyurabildiğimden özel yemekler aramam. Havam da olacağım da yeni birşey deneyeceğim, çok nadir.. Ömrüm hayatım da bir kere pasta yaptım, o da dr oetker köstebek pasta çocukluğumdan beri merak ederdim nasıl bişey olduğunu

Ya bana sen istesen cok güzel yaparsin diyorlar, iste sorunda orada "istemek"
Üsengeclik var biraz ama umarim ben kendimi yaniltirim
O kadar asik olarak aldigim yemek takiminda kendi yaptigim yemekleri servis etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…