Ya bana sen istesen cok güzel yaparsin diyorlar, iste sorunda orada "istemek"
Üsengeclik var biraz ama umarim ben kendimi yaniltirim
O kadar asik olarak aldigim yemek takiminda kendi yaptigim yemekleri servis etmek istiyorum
İnş canım ama bence kendini yanıltacaksın. :)
Herşey kendi zevkin, beğenin, senin sorumluluğunda bu bile yetiyor bence..
Aynen canim cok sükür.
Ben yurtdisinda yasiyorum, burada isteklerimi bulmakta cok zorlaniyorum.
Siz o kadar sanslisiniz ki, keske bende Türkiyede olsaydim.
Ceyiz almaya basladigim günden beri hergün bir seyler almak istiyorum, cok zevkli bir alisveris
Ben koleksiyona çevirdim çeyiz alışverişini.. :)
Bir taraftan da kalabalık evleri sevmediğimden kendimi frenlemeye çalışıyorum..
Aslında yurtdışında da güzel şeyler var, ben renkli cıvıl cıvıl şeylerden hoşlanırım gül, çiçek desenli bardaklar, tabaklar vs. Kupa beğendim mesela, burda yok. Sipariş üzerine yurtdışından getiriliyormuş.
Aynen benimde gül desenli seylere zaafim var
Annem diyor kizim senin evin gül evi oldu diye
Yemek takimimi Bernardodan aldim posta yoluyla buraya getirdim, Englisch homedan bir sürü sey aldim onlarida kuzenim yollacak bana
Benim yasadigim ülke kücük bir ülke oldugu icin fazla secenek yok ne yazik ki
Ama burada da bulmaya calisiyorum, internetden siparis ediyorum felan bir sekilde hallediyorum.
Düsün kesme bicaklarim bile gül desenli, baharatliklarim gül desenli, kapi paspasim, saatim, havlum, kisaca nerdeyse hersey
Bak bu yönde de benziyormuşuz :)
Benim de herşeyim bernardo, bardaklar çiçekli, aynen kesme bıçaklarım da pembe güllü
Eki Görüntüle 810984
Annemin kızyımm..
içimdeki sen; bi çeyiz topiği açsana sende, cicilerini görelim.
hem nişan hem söz bana gereksiz geliyo hiç özenmemiştim öyle ve yapmadıkta sadece nişan yaptık biz nişanımız sizin gibi niisanda oldu düğünüde kasımda yaptık her şey çok rahat yetişti yani sizde böyle bişey yaparsanız 2015e kadar beklemeye gerek kalmaz :)
Ah canim cok isterim aslinda ama cogu seyin fotosunu bulamam internetde, aldiklarimi teker teker cikarip foto cekmem gerekir.
Bakalim belki bulabildiklerimi eklerim
İnternette genelde bulabiliyorum ben, bir de internet üzerinden aldığım zaman direkt resmini kaydediyorum. Benim çeyiz topiğim var, ama bir süredir alım yapmıyordum, şimdi tekrar başladım ve azıcık birikmesini bekliyorum..
Arkadaşlar merhaba,
Nişan ile düğün tarihi arasında ne kadar bir zaman dilimi olmalı sizce? Biliyorum bu kişiye göre değişir, herkesin şartları farklı oluyor ama yok mudur bunun bir ideali? Bunu sormamın sebebi; Bizim 7 yıllık bir beraberliğimiz var ve ailelerimizi geçen kasım' da tanıştırmıştık, hatta söz istemişlerdi ama babam askerliğini yapmadığı için müsade etmemişti. Askerliğini yapıp gelsin yapalım sözü demişti. Allah izin verirse Kasım ayı askere gidiyor ( kısa dönem ) nisan ayı ortası gibi de dönecek. Döndüğüm zaman da söz yaparız diyor haliyle, sözden sonra 1-2 ay sonra nişan olur diye konuşuyorduk haliyle düğünde seneye 2015' te.
Bunu duyanlar, bence çok uzatmayın falan diyorlar? Ve benim babam da aile arasında bu konular konuşulunca ben nişanlılık sürecini uzatmam 6 ay içinde evlendiririm deyince ne oluyor ya yangından mal mı kaçırıyoruz diye karşı çıkmıştım. Açıkçası ikna ederim diye düşünüyorum hala. Ama işte dediğim gibi duyanlar fazla, ya da gereksiz diyor.:26:
Bu süreci yaşayan nişanlı, evli, hatta şuan evlilik hazırlığında olan arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse çok memnun olurum.
Söz nişan bir arada olsun. Düğüne de çok beklemeyin :)
Biz haziran başında nişanlandık. Düğün taa 2014 ağustosta. 15 ay bekliyoruz. ki bu bile çok.
Ya bence nişanlılık süresi arttıkça tatsızlıklar olabiilir diye düşünüyorum.
Soz nisani bir arada yapin gerek yok ayri ayri yapmaya. Nisanla dugun arasini mumkun oldugunca kisa tut. Gereksiz tartismalar olabiliyor uzayinca.
aynı detten muzdaripiz senle canım.. biz de askerlik öncesi bişey olsun istemedik..nisanda dönecek inş. ben de hem aceleye gelsin istemiyorum hem de 2015 e kalsın istemiyorum... gerçekten uzatmanın anlamı yok çünkü ama yetişir mi ben de bilmiyorum...
Herkes kısa tutun demiş ancak benim sevgilim 2014 eylülde yurtdışına gidecek. Şu an farklı şehirlerdeyiz aileler bambaşka yerlerde, kimse kimsenin yanında değil yani. Ben 2015'e kalsın diyorum, gitsin gelsin bilmediğim şehirde tek kalmayım 6 ay. Uzarsa bu problemler mi büyük olur, yoksa evlenip 3 ay sonra 6 aylık bir süreci yalnız geçirmek mi ? Allah da bu kararsızlığı kimseye yaşatmasın gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?