• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan - Düğün arası zaman?

Evet canım ama sülale çok kalabalık normalde bizde nişanlar hep düğün gibi olur, evde modası benimle çıkıyor. Kalabalık olunca da onu çağırcaz, bunu çağırcaz isteme anında bir sürü gereksiz insan da bulunacak, sırf birlikte diye annemin kuzenleri, kuzenlerinin gelinleri, erkek kardeşlerinin hanımları, yahu bayramdan bayrama bile gördüğüm insanlar değiller ama sırf nişan da bir diye onların tanıklık etmesi bana tuhaf geliyor. Özelime herkes girmiş gibi geliyor. Hepsinin çocuğu sözlendi, nişanlandı büyük nişansa gittik, hiç birinin istemesini görmemişimdir.

Ve bir bakıma bizim de işimizi güçleştiriyor. Ne kadar insan o kadar gerilirim ben, her kafadan bir ses, bir yorum isteme, bir ertesi gün de nişan yapalım çağırın kimi çağırıyorsanız dedim... :37:

ya nişan tamamen ek bi masraf oluyor günümüzde..onu evine harcamalısın..sen yapmak istedikten sonra bi şekilde olur ya..

Yok yine evde yapıcam zaten sadece isteme aile arasında 1 gün öncesi olacak canım..:34:

Benımde söz nişan ikisi bir arada evde olmuştu canm :) 40 kişi filandk güzel oldu salon nişanını gereksiz bı masraf olarak goruyrm :) hazıranda 1 sene olcak işte niyetımz bu yaz evlenmektı ama evdekı hesap carsıya uymadı 2015 yaza onumuzdekı yaza kaldı :) senın dugun ne zaman kısmetse

Benımde söz nişan ikisi bir arada evde olmuştu canm :) 40 kişi filandk güzel oldu salon nişanını gereksiz bı masraf olarak goruyrm :) hazıranda 1 sene olcak işte niyetımz bu yaz evlenmektı ama evdekı hesap carsıya uymadı 2015 yaza onumuzdekı yaza kaldı :) senın dugun ne zaman kısmetse

Babam çok uzatmam diyor ama erkek tarafı ne düşünüyo bilemiyorum canım? Bizim de en kötü 2015 kışı olur, ben artık konuşmayada korkuyorum yahu, ne zaman dedik ki şu vakitler istiyoruz olacak, olacak sırf olmaması için çok garip bahaneler çıktı sanki, bizim düşüncemiz Eylül-Ekim en kötü Kasım ayı bakalım kısmet artık..:31:

Babam çok uzatmam diyor ama erkek tarafı ne düşünüyo bilemiyorum canım? Bizim de en kötü 2015 kışı olur, ben artık konuşmayada korkuyorum yahu, ne zaman dedik ki şu vakitler istiyoruz olacak, olacak sırf olmaması için çok garip bahaneler çıktı sanki, bizim düşüncemiz Eylül-Ekim en kötü Kasım ayı bakalım kısmet artık..:31:

Hayırlısı olsun canımm bu kasımmı 2015 den sonrakı kasımmı

Hayırlısı olsun canımm bu kasımmı 2015 den sonrakı kasımmı

Bu Kasım canım, 2015 kasım baya geç, yani seneye bırakacaksak yaz aylarında yaparız herhalde..
Normalde 1 sene beklerim diyordum hatta bu konuyu da o yüzden açmıştım ama erkek arkadaşım da bende aynı fikirdeyiz artık, maddi durum çok büyük engel olmayacaksa en geç şubat diyoruz, 2015 şubat.

Ondan da ben korkuyorum tam kış ortası olduğu için..
:26:

Bu Kasım canım, 2015 kasım baya geç, yani seneye bırakacaksak yaz aylarında yaparız herhalde..
Normalde 1 sene beklerim diyordum hatta bu konuyu da o yüzden açmıştım ama erkek arkadaşım da bende aynı fikirdeyiz artık, maddi durum çok büyük engel olmayacaksa en geç şubat diyoruz, 2015 şubat.

Ondan da ben korkuyorum tam kış ortası olduğu için..
:26:

Doğru canım mevsımde onemlı :/ Bizde kışın yapamıyoruz cunku akrabalar darklı sehırlerde okullar acıkken ınsalara ezıyet olmasın dıye :/

Bence sözü nişanı bir arada çıkartın koştur koştur zaten insan telef oluyor... :51: paket program :51: nişana hazırlanana kadar düğüne hazırlanırsınız sözle nişan bi arada yaparsanız ... :17:

Back