Nişan - Düğün arası zaman?

ya nişan tamamen ek bi masraf oluyor günümüzde..onu evine harcamalısın..sen yapmak istedikten sonra bi şekilde olur ya..

Yok yine evde yapıcam zaten sadece isteme aile arasında 1 gün öncesi olacak canım..

Benımde söz nişan ikisi bir arada evde olmuştu canm :) 40 kişi filandk güzel oldu salon nişanını gereksiz bı masraf olarak goruyrm :) hazıranda 1 sene olcak işte niyetımz bu yaz evlenmektı ama evdekı hesap carsıya uymadı 2015 yaza onumuzdekı yaza kaldı :) senın dugun ne zaman kısmetse

Babam çok uzatmam diyor ama erkek tarafı ne düşünüyo bilemiyorum canım? Bizim de en kötü 2015 kışı olur, ben artık konuşmayada korkuyorum yahu, ne zaman dedik ki şu vakitler istiyoruz olacak, olacak sırf olmaması için çok garip bahaneler çıktı sanki, bizim düşüncemiz Eylül-Ekim en kötü Kasım ayı bakalım kısmet artık..

Hayırlısı olsun canımm bu kasımmı 2015 den sonrakı kasımmı

Hayırlısı olsun canımm bu kasımmı 2015 den sonrakı kasımmı

Bu Kasım canım, 2015 kasım baya geç, yani seneye bırakacaksak yaz aylarında yaparız herhalde..
Normalde 1 sene beklerim diyordum hatta bu konuyu da o yüzden açmıştım ama erkek arkadaşım da bende aynı fikirdeyiz artık, maddi durum çok büyük engel olmayacaksa en geç şubat diyoruz, 2015 şubat.

Ondan da ben korkuyorum tam kış ortası olduğu için..
:26:

Doğru canım mevsımde onemlı :/ Bizde kışın yapamıyoruz cunku akrabalar darklı sehırlerde okullar acıkken ınsalara ezıyet olmasın dıye :/

Bence sözü nişanı bir arada çıkartın koştur koştur zaten insan telef oluyor... paket program nişana hazırlanana kadar düğüne hazırlanırsınız sözle nişan bi arada yaparsanız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…