Nisan da transfer olanlar?

Ben hiç dikkat etmedim valla kızlar yememe içmeme aşırı dikkat ettiğim zamanlarda yaşadıklarımdan mıdır bilinmez ama her şeyi akışına bıraktım

Anlayamadığımız ilginç şeyler işte bizim trizomi monozomi çok şey vardı ama down yoktu çıkanlar arasında

Periferik kromozom analizinde mi çıktı sizin geninizdeki hata? Eşimde sadece 22de çıktı ama trizomi gibiler daha çok yerde çıkmıştı

Periferik kromozom analizinde mi çıktı sizin geninizdeki hata? Eşimde sadece 22de çıktı ama trizomi gibiler daha çok yerde çıkmıştı
Tüm ekzom wes analizinde çıktı genetikte yapılan en son ve en ayrıntılı tek gen hastalıklarını tarayan test

Ben hiç dikkat etmedim valla kızlar yememe içmeme aşırı dikkat ettiğim zamanlarda yaşadıklarımdan mıdır bilinmez ama her şeyi akışına bıraktım
Diyetisyenlerin transfer paketleri oluyor ne yiyeceksin ne yemeyeceksin vs.. ben onu almadım çünkü ekstra ehvam sitres oluyor insana.. Kainatın sahibi bize evlat sahibi olma lütfünda bulunursa olacak.. ol derse olur Rabbim.. en iyisini yapmışsın

Merhabalar işallah hepimiz güzel haberler alırız.bende bugün taze 5. Gün embriyo transferi oldum.ara ara kasuklarda batma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…