- 17 Ağustos 2021
- 387
- 207
- 53
Ben hiç dikkat etmedim valla kızlar yememe içmemeİçme ya banada 1 bardak izn verdi. Ama nasil dayaniyorum bi bilsem. Esimndiyi bari sutlu ic bi yerlerin şişecekhayr sonra vicdan azabi cekemem acaba bunu ictim diyemi olmadi diye. Cayda icmedim hic. Su ayran sabahlari portakal suyu sıktım kendim. Kefir. Öyle. Yeterki tutunsun. 9 ayda icmem gerekse kahveyi
Anlayamadığımız ilginç şeyler işteNe geldi embriyolarınızda ? Bizim öyle bilinen normal trizomi down vb. sayısal genler üzerine bir durum değildi .Tek gen hastalıklarıyla alakalı maalesef nadir görülen hastalıklar kategorisinde o da bizi buldu maalesef eşimle yakından uzaktan akraba bile değiliz aynı genimizde hata varmış ikimizde taşıyıcıymışız .Tabi bu gen net bulunamadı bulundu çok karışık ya eşimde o gen var ben de yok bulunamıyor filan ama bende de olması gerekirdi bebeklerimin hasta olması için .ama bulunan gen hastalığıyla iki bebeğimin bulguları uyuşuyordu o yüzden yüksek ihtimal verdiler embriyolarımda da sadece bu gene bakıldı
Periferik kromozom analizinde mi çıktı sizin geninizdeki hata? Eşimde sadece 22de çıktı ama trizomi gibiler daha çok yerde çıkmıştıNe geldi embriyolarınızda ? Bizim öyle bilinen normal trizomi down vb. sayısal genler üzerine bir durum değildi .Tek gen hastalıklarıyla alakalı maalesef nadir görülen hastalıklar kategorisinde o da bizi buldu maalesef eşimle yakından uzaktan akraba bile değiliz aynı genimizde hata varmış ikimizde taşıyıcıymışız .Tabi bu gen net bulunamadı bulundu çok karışık ya eşimde o gen var ben de yok bulunamıyor filan ama bende de olması gerekirdi bebeklerimin hasta olması için .ama bulunan gen hastalığıyla iki bebeğimin bulguları uyuşuyordu o yüzden yüksek ihtimal verdiler embriyolarımda da sadece bu gene bakıldı
Tüm ekzom wes analizinde çıktı genetikte yapılan en son ve en ayrıntılı tek gen hastalıklarını tarayan testPeriferik kromozom analizinde mi çıktı sizin geninizdeki hata? Eşimde sadece 22de çıktı ama trizomi gibiler daha çok yerde çıkmıştı
Silivrede yoktur böyle kader ortaklığı arkadaşımValla ayni şeyleri paylasan birileriyle konusmak güzel hissetdiriyo
Diyetisyenlerin transfer paketleri oluyor ne yiyeceksin ne yemeyeceksin vs.. ben onu almadım çünkü ekstra ehvam sitres oluyor insana.. Kainatın sahibi bize evlat sahibi olma lütfünda bulunursa olacak.. ol derse olur Rabbim.. en iyisini yapmışsınBen hiç dikkat etmedim valla kızlar yememe içmemeaşırı dikkat ettiğim zamanlarda yaşadıklarımdan mıdır bilinmez ama her şeyi akışına bıraktım
Hmm bildiğim bişey değil bu. inşallah bu defa sağlıklı genleriniz karşılaşırTüm ekzom wes analizinde çıktı genetikte yapılan en son ve en ayrıntılı tek gen hastalıklarını tarayan test
Belirti demıyeyılımfr ilaç yapıyrdur bence bel agrıdı göğüs hadıyyatu kramp kasıkKızlar nasıl gidiyor süreç var mı belirtiler
benim de 2 gündür midem aşırı bulanıyor ilaçlardan sanırı.imBelirti demıyeyılımfr ilaç yapıyrdur bence bel agrıdı göğüs hadıyyatu kramp kasık
Belki belirtdiri , mide bulantısı ilaçdan duymadım ,,siz kaç gün ?benim de 2 gündür midem aşırı bulanıyor ilaçlardan sanırı.im
Bugün transfer hariç 7. GünBelki belirtdiri , mide bulantısı ilaçdan duymadım ,,siz kaç gün ?
İki gün önce ara ara mide bulantıları..Kızlar nasıl gidiyor süreç var mı belirtiler
İnşaallah belirtidir canım hiç idrar testi yaptın mı senle aynı gün müydük bizİki gün önce ara ara mide bulantıları..
Sabah mide yanması..
Adet ağrısı ara ara hep oldu bugun daha sakinin bedenim Cumartesi sabah kan vericem heyecanlıyım
Evet aynı gün olduk transfer..İnşaallah belirtidir canım hiç idrar testi yaptın mı senle aynı gün müydük biz
O zaman sizde belirti ola bılır , 5 cı gunmu?Bugün transfer hariç 7. Gün
Birde bende hiç lekelenme olmadı dün beri akıntı şeklinde varİnşaallah belirtidir canım hiç idrar testi yaptın mı senle aynı gün müydük biz
Hadi bakalım sendende güzel haberler alalım İnşaAllahMerhabalar işallah hepimiz güzel haberler alırız.bende bugün taze 5. Gün embriyo transferi oldum.ara ara kasuklarda batma oluyor
Evet 5. Gün ben de mide bulantısı ve sol bacağımda çekilme hissi varO zaman sizde belirti ola bılır , 5 cı gunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?