Hos geldin. Güzel olcak hic korkma. Güzel dusun guzel olsun. Ben en basinda asiri heyacanli ve mutluydum. Valla hayali bebegimle bile karnima dokunup konustum transferden sonra.Merhaba kızlar bende 25 şubata opu oldum 23 nisanda transfer olacağım çok heyecanlıyım korkuyorum 5 gün embriyosunu transfer edecek esterofem aspirin decavit kullanıyorum bende
Bi elim karnima gidiyo hadi ama bebegim diye bi yanimda delirdimmi acaba diyorum kendi kendimeAnlıyorum seni canım ben de aynı şeyleri düşünüyorum bir olmuş gibi hissediyorum bir olmamış gibi .Sonra diyorum kendimi kaptırmayayım .Hep de şey düşünüyorum olduysa bile acaba sağlıklı ilerleyecek mi of çok zor bitmiyor bu korku asla
Bi elim karnima gidiyo hadi ama bebegim diye bi yanimda deliAnlıyorum seni canım ben de aynı şeyleri düşünüyorum bir olmuş gibi hissediyorum bir olmamış gibi .Sonra diyorum kendimi kaptırmayayım .Hep de şey düşünüyorum olduysa bile acaba sağlıklı ilerleyecek mi of çok zor bitmiyor bu korku asla
Hos geldin. Güzel olcak hic korkma. Güzel dusun guzel olsun. Ben en basinda asiri heyacanli ve mutluydum. Valla hayali bebegimle bile karnima dokunup konustum transferden sonra.
İnşallahhh güzel sonuçlar alalım hepimizden kaçıncı günündesiiin transferinHos geldin. Güzel olcak hic korkma. Güzel dusun guzel olsun. Ben en basinda asiri heyacanli ve mutluydum. Valla hayali bebegimle bile karnima dokunup konustum transferden sonra.
Transfer gününu saymasak 9 a geciyorum. Yarin 9. Sabah ilk Test yapcam dayanamam. 11 i kan tahlili vermem gereken gunİnşallahhh güzel sonuçlar alalım hepimizden kaçıncı günündesiiin transferin
sonucunu bizle de paylaşş iyi haberler alırsın inşallah
Bugun adet sancısını çok hissettim diğer günlere benzer değil..Kızlar nasılsınız zaman geçmiyor inanki hele ben böyle muallakta kaldım çok zor ya
Tüp bebek diyetisyeni Ebrunur YılmazDiyetisyeniniz kim acaba
Hos geldin. Strese sokma kendini. Dinlen. Ama çoğunlukla yatma is yapma ama dolan evde yavas haraketlerle. Çünkü benim doktorum dedi. Prof. Doctir berfu Demir çok yatarsaniz kan akisiniz zayiflar. Ondan cok yatmayi öneriyorlar. Ama bi yerlere uzanma. Kahvaltini yemeyini saglukli ye. Kahve içme. Cay 1 bardak günde. Ayran kefir taze meyve suyu. Bide cok duydum kabak cekirdegi iyiymis ben yedim faydasini 2 gunden görcem varmi diye. Boyle zamanda ne duysan deyiyoruz denedim bende. Tuvalette cok oturma bide. Hemen kalk isin bitince.Merhaba kızlar bende aranıza katıldım bugün transfer oldum çok şükür. Hepimiz güzel sonuçlar alalkm inşallah. Siz daha önce transfer olmuşsunuz öneriniz var mı bana bugün yatmaya çalıştım çoğunlukla
Tamam canım sağolasın bilgiler içinHos geldin. Strese sokma kendini. Dinlen. Ama çoğunlukla yatma is yapma ama dolan evde yavas haraketlerle. Çünkü benim doktorum dedi. Prof. Doctir berfu Demir çok yatarsaniz kan akisiniz zayiflar. Ondan cok yatmayi öneriyorlar. Ama bi yerlere uzanma. Kahvaltini yemeyini saglukli ye. Kahve içme. Cay 1 bardak günde. Ayran kefir taze meyve suyu. Bide cok duydum kabak cekirdegi iyiymis ben yedim faydasini 2 gunden görcem varmi diye. Boyle zamanda ne duysan deyiyoruz denedim bende. Tuvalette cok oturma bide. Hemen kalk isin bitince.
Her sey guzel olacak korkmayin.Bugun adet sancısını çok hissettim diğer günlere benzer değil..
Ama adet günümde sayılabilir geçen aya kıyaslarsak.. misafirim vardı birazda gerildim göbeğim iğnelerden delik deşik canım çok yanıyor birde misafir çocuğu ne hikmetse gitti geldi karnıma vurdu tedirginim yaa
Bisey diyil ne duysak yapiyoruz. Benin doktorum bunlari önerdi. Bende hepsini yaptim. Avakadoda iyi gelirmis. Valla her gun yedim nerdeyse. Bu bebe tutmazsa yanarim yanarim kahve icemeyisine yanarimTamam canım sağolasın bilgiler için
Ayy bende türk kahvesi delisiyim hemşire günde 1 açık çay ve 1 tane sekersiz türk kahvesi içebilirsin dedi ama eşim asla izin vermiyor bende vicdan yaptım içmicemBisey diyil ne duysak yapiyoruz. Benin doktorum bunlari önerdi. Bende hepsini yaptim. Avakadoda iyi gelirmis. Valla her gun yedim nerdeyse. Bu bebe tutmazsa yanarim yanarim kahve icemeyisine yanarimnasil dayandim bi bilsen
İçme ya banada 1 bardak izn verdi. Ama nasil dayaniyorum bi bilsem. Esimndiyi bari sutlu ic bi yerlerin şişecekAyy bende türk kahvesi delisiyim hemşire günde 1 açık çay ve 1 tane sekersiz türk kahvesi içebilirsin dedi ama eşim asla izin vermiyor bende vicdan yaptım içmicemYeterki tutsunda nabalım fedakarlık yapcaz o kadar
Ahh ahh kokusu burnumda içmiyorum bende.. Ana olmak böyle birşeymiş demek.. canım annemAyy bende türk kahvesi delisiyim hemşire günde 1 açık çay ve 1 tane sekersiz türk kahvesi içebilirsin dedi ama eşim asla izin vermiyor bende vicdan yaptım içmicemYeterki tutsunda nabalım fedakarlık yapcaz o kadar
Valla ayni şeyleri paylasan birileriyle konusmak güzel hissetdiriyoAhh ahh kokusu burnumda içmiyorum bende.. Ana olmak böyle birşeymiş demek.. canım annem
Genetik hastalıklar yüzünden mi oldu kayıplar? Neydi acaba bilir misiniz?Canım sakın karamsar olma daha hiç bir şey belli değil hem bak daha 5 tane daha embriyon var .Benim geri de hiç yok artık .Ve genetik hastalığımız var tam teşhis konulamayan .konulduğu kadarına güvenip embriyolarıma baktırdık 1 tane sağlıklı geldi eskiden vardı embriyolarım donuk onlar çözüldü .Bu tutsa bile hep bir şüphe olacak ayrıntılı ultrasona kadar çünkü yine genetik anomalisi olma ihtimali var eğer gerçekten bulunan gen değilse .Ve benim 2 tane bebek kaybım var bu şekilde 23-24 haftalık .1 sezeryan bir normal doğumum var .Ve elim bomboş kaldı tüm bunlardan sonra .O yüzden ne olursa hakkımızda Rabbim hayırlısını versin kolaylaştırsın zorlaştırmasın
Ne geldi embriyolarınızda ? Bizim öyle bilinen normal trizomi down vb. sayısal genler üzerine bir durum değildi .Tek gen hastalıklarıyla alakalı maalesef nadir görülen hastalıklar kategorisinde o da bizi buldu maalesef eşimle yakından uzaktan akraba bile değiliz aynı genimizde hata varmış ikimizde taşıyıcıymışız .Tabi bu gen net bulunamadı bulundu çok karışık ya eşimde o gen var ben de yok bulunamıyor filan ama bende de olması gerekirdi bebeklerimin hasta olması için .ama bulunan gen hastalığıyla iki bebeğimin bulguları uyuşuyordu o yüzden yüksek ihtimal verdiler embriyolarımda da sadece bu gene bakıldıGenetik hastalıklar yüzünden mi oldu kayıplar? Neydi acaba bilir misiniz?
Benim daha önceki denememde embriyolar genetik teste gitti hepsi kusurlu geldi transfer edilmedi. Bu defa yaptırmadık test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?