Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Aşkım kürtaj sonrası biraz düsensizleşti ondan önce 21. Günde oldum uygualamaya göre yarın olmam lazım ve yumurtlama ilişkinin üzerinden de 12 gün geçti olsa bile çıkar dimi
Canım ben pikten 12 gün sonra kaset testte öğrendim kanda 31 çıkmıştı inşAllah çıkar yani git bak bakalım kanda büyük ihtimalle çıkar

Kızlar günaydın şimdi softec ile test yaptım kocaman bi negatif halbuki o kadar emindim ki çift çizgi çıkacağından bu niyeyse umutlandım yani tertemiz bembeyaz test ama olana kadar umudumu yitirmicem . Bat son 2

Kızlar günaydın şimdi softec ile test yaptım kocaman bi negatif halbuki o kadar emindim ki çift çizgi çıkacağından bu niyeyse umutlandım yani tertemiz bembeyaz test ama olana kadar umudumu yitirmicem . Bat son 2
Günaydınn Canım yaa dur umudunu yitirme geç falan döllenmiştir ya da zamanı değildir ben de bekliyorum öylece görücez pozitifi inşAllahh

Yani olabilir geç döllenmeyi yaşadım bi öncekinde o yüzden umudumu kesmiyorum. Sende yapacsk mısın bugün
Canım ben geç uyudum 2 saat sonra lavaboya kalktım bi iki saat sonra test yaptım yani ilk idrarla olmadı bi de ben damlatmalıda daha kolay yapmıştım bunu yapamadım sanki beklicem yaptım ama güvenmedim hiç yani belki yarın belki cumartesi yapıcam

Canım ben geç uyudum 2 saat sonra lavaboya kalktım bi iki saat sonra test yaptım yani ilk idrarla olmadı bi de ben damlatmalıda daha kolay yapmıştım bunu yapamadım sanki beklicem yaptım ama güvenmedim hiç yani belki yarın belki cumartesi yapıcam
İnşallah güzel haberler alırız bu ay artık ya 🥹 evet bu diğer damlatmalı olana göre daha zor ben de zorlandım yaparken az önce erken gebelik testini ilk defa kullanıyorum zaten ama yaptım yani zor da olsa 😂 normalde gecikmez dedim gecikmişti bi keresinde beş gün o zaman dedim ki kesin hamileyim ama hiçbir şey çıkmamıştı yine öyle bir şey olmaz umarım

İnşallah güzel haberler alırız bu ay artık ya 🥹 evet bu diğer damlatmalı olana göre daha zor ben de zorlandım yaparken az önce erken gebelik testini ilk defa kullanıyorum zaten ama yaptım yani zor da olsa 😂 normalde gecikmez dedim gecikmişti bi keresinde beş gün o zaman dedim ki kesin hamileyim ama hiçbir şey çıkmamıştı yine öyle bir şey olmaz umarım
Kız bence de ilk defa yaptım gece kalktım diye bu defa testi düzgün yapamadım 😂😂😂😂 çok aşırı sık tuvalete çıkıyorum sinir oldummm

Günaydın kızlar bende az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 🤭 bile bile yaptım sjsnsn 29, 30 nisanda regl olmam lazım bakalım daha var 🫠

Kız bence de ilk defa yaptım gece kalktım diye bu defa testi düzgün yapamadım 😂😂😂😂 çok aşırı sık tuvalete çıkıyorum sinir oldummm
Yani bunların hepsi hem gebelik hrm adet belirtsi o yüzden biz hamileliğe yormak istediğimiz için ona yoruyoruz sonra adet olunca üzülüyoruz 😂 benim bu ay umutlanma sebebim adet sancımın 10 gün önceden başlaması ve sürekli mide bulantılarımdı. Nie olduğunu asla anlamadım testlerdede bişey yok ama kusma derecesinde uzun uzun bulantılarım oldu o gecikmede de böyle olmuştu bişey çıkmamıştı nie oluyor anlamıyorum. Günler yaklaştıkça belirtilerim azalıyor sadece sancı geliyor

Kızlarrrrr yetooooo hamilelik konuşmayalım yaaaa napıyorsunuz nasılsınız çalışıyor musunuz ev hanımımı mısınız

Herkese selam benimde bat 4 nisan ama soyle bir durum yasiyorum adetime 10 gun kala pembe leke gelmeye basladi sonrasinda kahverigiye döndü suan yine pembemsi ama akıntıyla karışık bugun 4 gundir devam ediyor acaba yumurtlama kanamasimi bilemedim benim gibi yasayan oldumu hic bu durumu

Back
X