Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Yap bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

Daha tam sabah olmadan yapmışsın işte bide erken gebelik testi değil seninki dimi kasetti o beta yükselince algılıyor bence
Yok canım erken gebelikti ama idrar ilk değildi iki saat önce yapmıştım bilmiyorum yaa umut hep var ama adet olcak gibiyim

Yine ilk idrarla olmadı iki saat önce lavaboya kalktım ben bi de bu testi beceremedim sanırım damlarınca daha kolay oluyor bu öyle değil neyse artık kızlar beklicez bakalım elendim gibi ama yine de erken daha

Kızlar biraz önce yaptm awox marka şükürler olsun çift çizgi🥲🥲

Eklentiler

• IMG_20250424_070654.webp
    IMG_20250424_070654.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 23
Benimde ovulasyonla ilk denemem. Malesef ilk aylar enfeksiyon sonra ki bir ay ailemin yanındaydım derken 8 ay geçti bile
Yaaa hakkımızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsun daha pik ten sonra 10. Gün bugün adet belirtisi de yok gibi erkenden test yaptım saçma bi şekilde şimdi bekliyorum bu testleri yapamıyorum ya kasetler iyi oluyo damlatmalı brklicem bikaç gün daha olmazsam yapıcam yine

Ne kadar kaldı bat a ay hadi hayırlısı bende bişey yok boş boş bekliyorum yaaa eşimin işi dolayısıyla anca salı verebilirim kan testte çift çizgiyi görebilsem bii
Aşkım kürtaj sonrası biraz düsensizleşti ondan önce 21. Günde oldum uygualamaya göre yarın olmam lazım ve yumurtlama ilişkinin üzerinden de 12 gün geçti olsa bile çıkar dimi

Back
X