- 25 Eylül 2024
- 1.026
- 516
- 38
- 28
Bence yarın dene hayatım nolcak olmazsa iki gün sonra yine yaparsınAh kuzu aynı durumdayız gün geçmiyoooo yarın yine test mi yapsam diyorum ama erken yaaa
Sence ne zaman yapayım ya yarın 10. Gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yarın dene hayatım nolcak olmazsa iki gün sonra yine yaparsınAh kuzu aynı durumdayız gün geçmiyoooo yarın yine test mi yapsam diyorum ama erken yaaa
Sence ne zaman yapayım ya yarın 10. Gün
Canımmm sne benim kanıma giriyosunnnn det mi olcam diye kendimi dinliyorum arada o his geliyo taaBence yarın dene hayatım nolcak olmazsa iki gün sonra yine yaparsın
Yok canım erken gebelikti ama idrar ilk değildi iki saat önce yapmıştım bilmiyorum yaa umut hep var ama adet olcak gibiyimYap bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah
Daha tam sabah olmadan yapmışsın işte bide erken gebelik testi değil seninki dimi kasetti o beta yükselince algılıyor bence
Ben de regl olcam kesin başım tuttu hep regl yaklaşınca tutar ama senin daha günün var dene gitsinCanımmm sne benim kanıma giriyosunnnn det mi olcam diye kendimi dinliyorum arada o his geliyo taa
Yani mikroskopla baksak belki görülebilir hayali bişey var gibi ama sadece ben görebilirim o da belki bence ben de adet olucam öyle hissediyorum yaBen de regl olcam kesin başım tuttu hep regl yaklaşınca tutar ama senin daha günün var dene gitsin
Çok şükürrr ayyy çok sevindimm sağlıkla gelsin inşAllahhhhhKızlar biraz önce yaptm awox marka şükürler olsun çift çizgi![]()
Hayırlı olsun canımmmmm benimmmKızlar biraz önce yaptm awox marka şükürler olsun çift çizgi![]()
Benimde ovulasyonla ilk denemem. Malesef ilk aylar enfeksiyon sonra ki bir ay ailemin yanındaydım derken 8 ay geçti bileİnan beklemek daha çok yoruyor ben bi de ovulasyon testi denediğim ilk ay kaldım şimdi kürtajdan sonra ilk deneme ne olucak bilmiyorum iyice paranoyak oldum ya
Yaaa hakkımızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsun daha pik ten sonra 10. Gün bugün adet belirtisi de yok gibi erkenden test yaptım saçma bi şekilde şimdi bekliyorum bu testleri yapamıyorum ya kasetler iyi oluyo damlatmalı brklicem bikaç gün daha olmazsam yapıcam yineBenimde ovulasyonla ilk denemem. Malesef ilk aylar enfeksiyon sonra ki bir ay ailemin yanındaydım derken 8 ay geçti bile
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok şükürrr ayyy çok sevindimm sağlıkla gelsin inşAllahhhhh![]()
Günaydın canımm nasılsınGünaydın kızlarımmmmö![]()
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canımmmmm benimmm
İyiyim kuşummmm sen yarın kan vermeye gideceğim bakalımGünaydın canımm nasılsın
Ne kadar kaldı bat a ay hadi hayırlısı bende bişey yok boş boş bekliyorum yaaa eşimin işi dolayısıyla anca salı verebilirim kan testte çift çizgiyi görebilsem biiİyiyim kuşummmm sen yarın kan vermeye gideceğim bakalım![]()
Aşkım kürtaj sonrası biraz düsensizleşti ondan önce 21. Günde oldum uygualamaya göre yarın olmam lazım ve yumurtlama ilişkinin üzerinden de 12 gün geçti olsa bile çıkar dimiNe kadar kaldı bat a ay hadi hayırlısı bende bişey yok boş boş bekliyorum yaaa eşimin işi dolayısıyla anca salı verebilirim kan testte çift çizgiyi görebilsem bii
Kendin gidemez misin bende eşimden habersiz gideceğimNe kadar kaldı bat a ay hadi hayırlısı bende bişey yok boş boş bekliyorum yaaa eşimin işi dolayısıyla anca salı verebilirim kan testte çift çizgiyi görebilsem bii
Yok kuzu gidemem yaa biraz uzak kalıyoKendin gidemez misin bende eşimden habersiz gideceğim