Nisan da transfer olanlar?

O yüzden bu kadar karamsarlığıma ve bu duruma rağmen olur da tutarsa mucize gibi bir şey olur benim için .Dilerim hepimiz için mucize olur ve bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur

Canım ben de öyleyim biliyor musun olmayacağını düşünüyorum hep ve benim embriyo kalitem berbat ve son şansım gibi bir şey
Bi yanim bos ver olacagina varir diyo bi yanim niye ama yaa diyo. Sorgulamak istiyorum ama ayni zamanda istemiyorum. Sen ne zaman oldun transfer. Kacinci gunun? Yarin sabahda test yapcam idrar. Zaten 11 i kan tahlilim var

Bi yanim bos ver olacagina varir diyo bi yanim niye ama yaa diyo. Sorgulamak istiyorum ama ayni zamanda istemiyorum. Sen ne zaman oldun transfer. Kacinci gunun? Yarin sabahda test yapcam idrar. Zaten 11 i kan tahlilim var
Yarın transfer hariç 7.günüm , 3 Nisan da oldum ben de .Ben de aynı şeyleri düşünüyorum çok heveslenmek de istemiyorum ne olacaksa hayırlısı olsun çünkü ben çok kötü şeyler yaşadım o yüzden olmazsa da bir hayır vardır derim ne kadar üzülsem de .

Benim embriom çok iyi dedi doktor. Olmazsa vardir bi sebebi. Hayırlısi budur demekdir. 5 tane dondurdum en fazla zatem bu 5 tane deneme yaparim. Sonrasinda ne gerek var demekki kismetimizde yok derim. Giderim yurda alirim bi cocuk o bana evlat olur ben ona ana. Hic dusunmuyom cok şey

Vardir bi hayir be. Bende çok uzun yoldan gectim benim cocuk askim 11 senedir var. Hic bi zaman ne zamani gelmedi ne denk gelmedi bilmiyorum döndü dolasdi durdu hayatim. Ama olacak cok guzel olacak. Inaniyorum. Sende inan. Kucagimiz bos kalmasin insaAllah

Canım sakın karamsar olma daha hiç bir şey belli değil hem bak daha 5 tane daha embriyon var .Benim geri de hiç yok artık .Ve genetik hastalığımız var tam teşhis konulamayan .konulduğu kadarına güvenip embriyolarıma baktırdık 1 tane sağlıklı geldi eskiden vardı embriyolarım donuk onlar çözüldü .Bu tutsa bile hep bir şüphe olacak ayrıntılı ultrasona kadar çünkü yine genetik anomalisi olma ihtimali var eğer gerçekten bulunan gen değilse .Ve benim 2 tane bebek kaybım var bu şekilde 23-24 haftalık .1 sezeryan bir normal doğumum var .Ve elim bomboş kaldı tüm bunlardan sonra .O yüzden ne olursa hakkımızda Rabbim hayırlısını versin kolaylaştırsın zorlaştırmasın

Amin inşaallah canım kaç yaşındasın

Baya zorlu yollarin olmuş.Allah hayirlisini ve kolayini nasib etsin. Hayirli olanida kolay eylesin. Bazen hayirli olan o kadar zor oluyoki yetisemiyoruz. Ben hic hamile kalmadim hic bi sıkıntımda olmafi bugüne kadar. Benim hayat karisik gecti.umarim güzel biseyler bulur bizi

Amin inşaallah Rabbim gönlümüzdekini en güzel şekliyle hakkımızda hayırlı eyleyerek versin

Merhaba kızlar bende 25 şubata opu oldum 23 nisanda transfer olacağım çok heyecanlıyım korkuyorum 5 gün embriyosunu transfer edecek esterofem aspirin decavit kullanıyorum bende

Biliyomusun bi yanim çok heyecanlı bi yanim olmadi galiba diyo.
Anlıyorum seni canım ben de aynı şeyleri düşünüyorum bir olmuş gibi hissediyorum bir olmamış gibi .Sonra diyorum kendimi kaptırmayayım .Hep de şey düşünüyorum olduysa bile acaba sağlıklı ilerleyecek mi of çok zor bitmiyor bu korku asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…