Opu sonrası ohss olup taze transfer olan

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8990
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

8990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
24
4
1
38
Merhaba kızlar, opu sonrası hafif karın şişkinliğim oldu, idrar çıkışımda sorun olmadı hiç. taze transfer yapıldı, transferin 10.gününe kadar arttı, son 2 gündür ise azaldı.
Ohss olma nedeni transferin pozitif olması diye okudum, transfer sonrası oha olanlarda ohss kaçıncı günden itibaren azaldı?

İlk soru ohss olan bir hastaya nasıl transfer yapılabilir? İkinci soru pozitif olduğu için ohss olunduğunu acaba kim uydurdu? Neyse inşallah tutmuştur o ayrı konu ama uygun olanı rahmin toparlanmasini kan degerlerinin düzelmesini beklemkti.

Ben ohss geçirdim karnım hamile gibi oldu 11 gün hastahanede yattım tedavi gördüm, doktorum emin olmadan çıkarmadı, transferi ise ohss olur olmaz iptal etti döndürdü 3 ay ara verdi vücut toparlansin diye, bende garanti olsun diye 1 ay daha uzattım öyle yapıldı. Ayrıca ohss olma sebebiniz toplanan yumurtalarin yerlerinde olan su keseciklerinin karın boşluğuna yayılması.

Merhaba kızlar, opu sonrası hafif karın şişkinliğim oldu, idrar çıkışımda sorun olmadı hiç. taze transfer yapıldı, transferin 10.gününe kadar arttı, son 2 gündür ise azaldı.
Ohss olma nedeni transferin pozitif olması diye okudum, transfer sonrası oha olanlarda ohss kaçıncı günden itibaren azaldı?
Merhabalar,
Oncelikle hayirli olsun
Pcos varmiydi sizde?

Back
X