Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Hayır akşam idrarıyla yaptım . Beta hcg 2.0 dı dün yükselmiş olabilir mi ki siz gördünüz mü testte birşey
İlk foto biraz daha iyi bulanık Bi çizgi var gibi Buraya yüklemeden biraz rengiyle oynamak lazım galiba yoksa yükleyince o bulanıklığı da göz yanılması sanıyor insan, tabikide beta her gün yükselen bir şey testin varsa sabah ilk idrarla yap at bakalım

İlk foto biraz daha iyi bulanık Bi çizgi var gibi Buraya yüklemeden biraz rengiyle oynamak lazım galiba yoksa yükleyince o bulanıklığı da göz yanılması sanıyor insan, tabikide beta her gün yükselen bir şey testin varsa sabah ilk idrarla yap at bakalım
Birde öyle atayım 🫠

Eklentiler

• 131CEA7B-0D49-48E2-9E69-E581FBA6D8DC.webp
    131CEA7B-0D49-48E2-9E69-E581FBA6D8DC.webp
    37 KB · Görüntüleme: 5
  • 173F7951-2C5E-44A5-8B6E-E2F7A319988E.webp
    173F7951-2C5E-44A5-8B6E-E2F7A319988E.webp
    142,2 KB · Görüntüleme: 5
Yine ilk fotoda ince bulanık Bi çizgi görüyorum sanki inşallah vardır ben hep o ikinci çizgiye odaklandığım için emin olamıyorum acaba görmek istediğimiz için mi görüyoruz o yüzden sabahları test yapmak lazım daha belirgin olması açısından ve regl gelmediği sürece umut vardır hep canım

Çıkarıyor galiba silik çizgiydi netleşmişler kan verdim 2.0 çıktı prodoctor marka 😒
Ay geçen bana da oldu işte, sanırım yakın zamanda bu da nanay olmaya başladı. Hoş predictor early bile bende kuruma çizgisi cıkarmıştı ben artık regl gecikmesi sonrası kana inaniyorum 😅

Ay geçen bana da oldu işte, sanırım yakın zamanda bu da nanay olmaya başladı. Hoş predictor early bile bende kuruma çizgisi cıkarmıştı ben artık regl gecikmesi sonrası kana inaniyorum 😅
Bende öyle yaa ilk 5 dakika çıktı çıktı sonrasına bakmamak lazım sjsjsj

Back
X