Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk foto biraz daha iyi bulanık Bi çizgi var gibi Buraya yüklemeden biraz rengiyle oynamak lazım galiba yoksa yükleyince o bulanıklığı da göz yanılması sanıyor insan, tabikide beta her gün yükselen bir şey testin varsa sabah ilk idrarla yap at bakalım
İlk foto biraz daha iyi bulanık Bi çizgi var gibi Buraya yüklemeden biraz rengiyle oynamak lazım galiba yoksa yükleyince o bulanıklığı da göz yanılması sanıyor insan, tabikide beta her gün yükselen bir şey testin varsa sabah ilk idrarla yap at bakalım
Yine ilk fotoda ince bulanık Bi çizgi görüyorum sanki inşallah vardır ben hep o ikinci çizgiye odaklandığım için emin olamıyorum acaba görmek istediğimiz için mi görüyoruz o yüzden sabahları test yapmak lazım daha belirgin olması açısından ve regl gelmediği sürece umut vardır hep canım
Ay geçen bana da oldu işte, sanırım yakın zamanda bu da nanay olmaya başladı. Hoş predictor early bile bende kuruma çizgisi cıkarmıştı ben artık regl gecikmesi sonrası kana inaniyorum
Ay geçen bana da oldu işte, sanırım yakın zamanda bu da nanay olmaya başladı. Hoş predictor early bile bende kuruma çizgisi cıkarmıştı ben artık regl gecikmesi sonrası kana inaniyorum