- 18 Temmuz 2023
- 89
- 47
- 8
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aslında en büyük diyetim yürüyüş yapmak ama çalıştığım için mümkün olmuyor evden işe işten eve bi hayatım var eve gidip hemen yemek vs dertleri derken zaten yorgun oluyorum sporsuz da diyet olmuyor ben bunu çözebilirsem eğer herşey mümkün olcak benim içinEveeeet başlayalımmmm
Aaaa ne işinde çalışıyorsun bende pazartesi başlıcam bebek bakıcamBenim aslında en büyük diyetim yürüyüş yapmak ama çalıştığım için mümkün olmuyor evden işe işten eve bi hayatım var eve gidip hemen yemek vs dertleri derken zaten yorgun oluyorum sporsuz da diyet olmuyor ben bunu çözebilirsem eğer herşey mümkün olcak benim içinbi de kaç gündür ya hamileysem diye bulduğumu yiyorum
![]()
[/QUOTE]Gurbetlik zor ya görev Dolunca gidersiniz memleketinize benim eşim buralı ben vanlıyım![]()
Çağrı merkeziAaaa ne işinde çalışıyorsun bende pazartesi başlıcam bebek bakıcam![]()
Yok kız ben denizliliyimÇağrı merkeziyakınmışız bende karstayım
Bende vanlıyım kızz
Merkez Norevans sennAy gerçekten mi neresinden dmdmdm
Ben çaldıranlıyımMerkez Norevans senn
BurdurrBen çaldıranlıyım
Şuan nerde yaşıyorsun![]()
Aynenn ya bende öyle yapicam bu ayda olmazsa doktorum 1 ay ara veririz dedi olmazsa p 1 ay diyete baslicamBu arada ben diyete başlıyorum sizde benimle başlamak ister misiniz eğer hamilelik olmazsayol arkadaşı arıyorum D Dua ile @soguknevalee @ebrar
Bende Antalya djdjd yakınız kızBurdurr
Bu sabah karar vermiştim haha sabah az yedim diyete uygun yedim hahhah dedim şimdi bebiş varsa zorlamayalım diyeBu arada ben diyete başlıyorum sizde benimle başlamak ister misiniz eğer hamilelik olmazsayol arkadaşı arıyorum D Dua ile @soguknevalee @ebrar
İnşAllahhh güzel haberler verirsin yaaa hadi hayırlısıBerbat durumdayım djbssjhee göğüslerim çok acıyor uçları kasiklarimada kramp giriyor arada bir bilmiyorum yani yarın test yapicam 4 gün kalmış oluyor
Ayy inşallah su günler geçmek bilmiyor 5 gün sonra kan veririmİnşAllahhh güzel haberler verirsin yaaa hadi hayırlısı
İnşAllahhh pozitiftir ama çift çizgi görmeden kan verme bence ben de adet olucam sanırım ya bilemiyorum emin de olamıyorumAyy inşallah su günler geçmek bilmiyor 5 gün sonra kan veririm
İnşAllahhh pozitiftir ama çift çizgi görmeden kan verme bence ben de adet olucam sanırım ya bilemiyorum emin de olamıyorum