Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar ben bu ay elendim sanırım. Adet sivilcem çıktı. Bu ay kpss çalışmaya yoğunluk vereceğim. Zaten hsgde yapılacak kendimi rahatlatmam gerekecek.

Eveeeet başlayalımmmm
Benim aslında en büyük diyetim yürüyüş yapmak ama çalıştığım için mümkün olmuyor evden işe işten eve bi hayatım var eve gidip hemen yemek vs dertleri derken zaten yorgun oluyorum sporsuz da diyet olmuyor ben bunu çözebilirsem eğer herşey mümkün olcak benim için 😂 bi de kaç gündür ya hamileysem diye bulduğumu yiyorum 😂😂😂😂

Benim aslında en büyük diyetim yürüyüş yapmak ama çalıştığım için mümkün olmuyor evden işe işten eve bi hayatım var eve gidip hemen yemek vs dertleri derken zaten yorgun oluyorum sporsuz da diyet olmuyor ben bunu çözebilirsem eğer herşey mümkün olcak benim için 😂 bi de kaç gündür ya hamileysem diye bulduğumu yiyorum 😂😂😂😂
Aaaa ne işinde çalışıyorsun bende pazartesi başlıcam bebek bakıcam 💝🥰

Benim testimide yorumlar mısınız lütfen beyaz çizgi gibi çıktı fotoğrafta görünmüyor ama ben görüyorum nişanın 2 sinde iki günlük kanamam oldu onu adet günü olarak baz alirsam eğer adetime sekiz gün var acaba çok mu erken yaptım bilmiyorum

Back
X