Nisan da transfer olanlar?

İçme ya banada 1 bardak izn verdi. Ama nasil dayaniyorum bi bilsem. Esimndiyi bari sutlu ic bi yerlerin şişecek 🤣🤣 hayr sonra vicdan azabi cekemem acaba bunu ictim diyemi olmadi diye. Cayda icmedim hic. Su ayran sabahlari portakal suyu sıktım kendim. Kefir. Öyle. Yeterki tutunsun. 9 ayda icmem gerekse kahveyi🤣🤣
Ben hiç dikkat etmedim valla kızlar yememe içmeme 🤦🏻‍♀️ aşırı dikkat ettiğim zamanlarda yaşadıklarımdan mıdır bilinmez ama her şeyi akışına bıraktım

Ne geldi embriyolarınızda ? Bizim öyle bilinen normal trizomi down vb. sayısal genler üzerine bir durum değildi .Tek gen hastalıklarıyla alakalı maalesef nadir görülen hastalıklar kategorisinde o da bizi buldu maalesef eşimle yakından uzaktan akraba bile değiliz aynı genimizde hata varmış ikimizde taşıyıcıymışız .Tabi bu gen net bulunamadı bulundu çok karışık ya eşimde o gen var ben de yok bulunamıyor filan ama bende de olması gerekirdi bebeklerimin hasta olması için .ama bulunan gen hastalığıyla iki bebeğimin bulguları uyuşuyordu o yüzden yüksek ihtimal verdiler embriyolarımda da sadece bu gene bakıldı
Anlayamadığımız ilginç şeyler işte :( bizim trizomi monozomi çok şey vardı ama down yoktu çıkanlar arasında

Ne geldi embriyolarınızda ? Bizim öyle bilinen normal trizomi down vb. sayısal genler üzerine bir durum değildi .Tek gen hastalıklarıyla alakalı maalesef nadir görülen hastalıklar kategorisinde o da bizi buldu maalesef eşimle yakından uzaktan akraba bile değiliz aynı genimizde hata varmış ikimizde taşıyıcıymışız .Tabi bu gen net bulunamadı bulundu çok karışık ya eşimde o gen var ben de yok bulunamıyor filan ama bende de olması gerekirdi bebeklerimin hasta olması için .ama bulunan gen hastalığıyla iki bebeğimin bulguları uyuşuyordu o yüzden yüksek ihtimal verdiler embriyolarımda da sadece bu gene bakıldı
Periferik kromozom analizinde mi çıktı sizin geninizdeki hata? Eşimde sadece 22de çıktı ama trizomi gibiler daha çok yerde çıkmıştı

Periferik kromozom analizinde mi çıktı sizin geninizdeki hata? Eşimde sadece 22de çıktı ama trizomi gibiler daha çok yerde çıkmıştı
Tüm ekzom wes analizinde çıktı genetikte yapılan en son ve en ayrıntılı tek gen hastalıklarını tarayan test

Ben hiç dikkat etmedim valla kızlar yememe içmeme 🤦🏻‍♀️ aşırı dikkat ettiğim zamanlarda yaşadıklarımdan mıdır bilinmez ama her şeyi akışına bıraktım
Diyetisyenlerin transfer paketleri oluyor ne yiyeceksin ne yemeyeceksin vs.. ben onu almadım çünkü ekstra ehvam sitres oluyor insana.. Kainatın sahibi bize evlat sahibi olma lütfünda bulunursa olacak.. ol derse olur Rabbim.. en iyisini yapmışsın 🌸

Merhabalar işallah hepimiz güzel haberler alırız.bende bugün taze 5. Gün embriyo transferi oldum.ara ara kasuklarda batma oluyor

Back
X