- 17 Ağustos 2021
- 387
- 207
- 53
Kızlar ben test yaptım bugün çok silik gördüm gibi çok pişmanım 3.78Adet ağrım var hatta dün gece adet olucam diye ağlamaklı oldum.. vücudumü inan anlayamıyorum adet ağrısı, bel, kasık her yerim ağrıyor.. bu sabah grip olcak mışım gibi bir haldeydim şimdi iyiyim anlayamıyorum
Kaçıncı günKızlar ben test yaptım bugün çok silik gördüm gibi çok pişmanım 3.78var mı yok mu şimdi offff
Silikte çıkması iyi birşey değil mi?Kızlar ben test yaptım bugün çok silik gördüm gibi çok pişmanım 3.78var mı yok mu şimdi offff
3 Nisan 5.gün embriyosu bugün 5. Gün canım çok erken biliyorum dayanamadımKaçıncı gün
Aynı gün transfer olmuşuz şimdi gel de bekle bikaç gün daha ama bence yok gibi değil3 Nisan 5.gün embriyosu bugün 5. Gün canım çok erken biliyorum dayanamadım
Canım öyle bir silik ki anlatamam halissülasyon görüyorum sandım yani çizgi bir var görüyorum bir yok bazen net çok derinde var gibi görünüyorSilikte çıkması iyi birşey değil mi?
Dimi canım ya normalde 0.küsür 1 küsür filan çıkıyor dimi sanki bebeğim tutunmuş da yeni yeni yükselmeye başlamış gibi allahım inşaallah öyle olsun hepimizin bebekleri tutunsunAynı gün transfer olmuşuz şimdi gel de bekle bikaç gün daha ama bence yok gibi değil
7. Gün 8, 9. Gün 16 falan artar mı acaba?Aynı gün transfer olmuşuz şimdi gel de bekle bikaç gün daha ama bence yok gibi değil
AmiiinDimi canım ya normalde 0.küsür 1 küsür filan çıkıyor dimi sanki bebeğim tutunmuş da yeni yeni yükselmeye başlamış gibi allahım inşaallah öyle olsun hepimizin bebekleri tutunsun
Normalde öyle olması lazım canım evet öyle ilerlerse de test günü 50 lerde olacak sanki çok az değil mi7. Gün 8, 9. Gün 16 falan artar mı acaba?
BilemedimNormalde öyle olması lazım canım evet öyle ilerlerse de test günü 50 lerde olacak sanki çok az değil mi15 i test günüm
Geçmiyor evet yaaa test günün ctesi mi senin?Kızlar nasılsınız zaman geçmiyor inanki hele ben böyle muallakta kaldım çok zor ya
Canım bana 15 i dedi ya 12 gün sonra yaniGeçmiyor evet yaaa test günün ctesi mi senin?
Aynı gün transfer olduk benim ctesi
Ayın 5 inde oldum transferGeçmiyor evet yaaa test günün ctesi mi senin?
Ayın 3 ünde pardon kafam gittiAyın 5 inde oldum transfer
Ben kaç kere test yaptım canım maalesef gittim kan bile verdimGeçmiyor evet yaaa test günün ctesi mi senin?
Ayın 3 ünde pardon kafam gitti
Biliyorum biliyorum 3 bişey çıktı. Bence yarın bi daha ver çok zor değilse. Madem erken başladın bari yükseliyor mu onu gör :)Ben kaç kere test yaptım canım maalesef gittim kan bile verdim
Ay evet ya ben sabırsız ben maalesefHatırlıyorum test için çok erken diye konuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?