- 7 Mayıs 2010
- 333
- 0
evet canım banada normalde 1 ay sonra demişti, ben 15 gün sonra yaptırsam olur mu kontrol sürem geçmesin diye dedim, oda olur tabi dedi şeker yüklemesi için. perşembe sabahı gidicem randevu aldım. ayyyyy o ayrıntılı bambaşka birşey yaa en çok onu çekerken duygulandım ben, müthiş birşeyy yaa, resmenn görüyorsun bebişi:)) resmini ve cdsini verirler zatenpıt pıtlarıda hissetmiyorum derkenn dün maşallah hiç durmadı, başladı artık galiba bir de göbek deliğim bayağı bir küçüldü hiç kalmadı nerdeyse:))
Canım hadi hayırlısı olsun tatlım. Tabikide 1 hafta bir dinlenme yeter tabikide. Kendini yormadığın sürece ağır iş yapmadığn sürece sorun yok tatlım. Hadi hayırlısı olsun. Güzel haberler vermek nasip olsun inşallah..Godesiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh dayanamadım yazdım kızlar aslında hep hep hep okuyorum ama yazmıyorum godesim allahım inşallahhhhhhhhhhh sonuna kadar götütür 9 ay 11. Güne kadar=)))))tebriklerrrrrr .......godesim ve kızlar bende başladım tüp bebeğe bursa da ama ordan 12 saat yolculuk yapacam napacamı bilemiyorum godesim 1 hafta yatıp gitsem nolurki yahu=)))çok yaptırasım var bu ay yaaaaa......
oyyy oyyyyyyy bitanem canım arkadaşım benim yaaaa eveettttttt hamişiiz şaka makaa yaaaaaaaa
Godesiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh dayanamadım yazdım kızlar aslında hep hep hep okuyorum ama yazmıyorum godesim allahım inşallahhhhhhhhhhh sonuna kadar götütür 9 ay 11. Güne kadar=)))))tebriklerrrrrr .......godesim ve kızlar bende başladım tüp bebeğe bursa da ama ordan 12 saat yolculuk yapacam napacamı bilemiyorum godesim 1 hafta yatıp gitsem nolurki yahu=)))çok yaptırasım var bu ay yaaaaa......
Canım hadi hayırlısı olsun tatlım. Tabikide 1 hafta bir dinlenme yeter tabikide. Kendini yormadığın sürece ağır iş yapmadığn sürece sorun yok tatlım. Hadi hayırlısı olsun. Güzel haberler vermek nasip olsun inşallah..
şu çarşambada bir geçsin tam sevineceğim.
benimde bebikim oluyor galiba yaaaa
nanmıyorum
Sıra bendeeee sıra bende kızlar bende haziranda kalıyım yaaaaa nolur ya kalıyım ya kalıyımmm
İyiyim tatlım.. Hayırlısı olsun inşallah Sinemcim..Zeynocum yazını şimdi gördüm nasılsın canım ben tedavi bilmiyorum valla esimle burdaki arkadaslardan bahsettim heran bende size Tup bebek tedavisindeyim diyebilirim kısmet esim Eylül gibi düşünüyor
Sıra bendeeee sıra bende kızlar bende haziranda kalıyım yaaaaa nolur ya kalıyım ya kalıyımmm
canım ya ayrıntılı süper demişsin bu cumartesi gidicez çok heyecan yaptım sonuçta iyi olsun inşallahbana cdyi her kontrolde verdi son gittiğimdede foto verdi 4d li.o pıt pıtlarda müthiş ya ben elimi koyduğum an ellede hissediyorum artık
aa seninki mküçülmüş benimki derinleşti ilerde düm düz olucak ama
merhaba kızlar
beni bu isimle tanımazsınız. yeni nick aldım bazı nedenelrden dolayı . a...n. inşallah anlamışsınızdır. uzun zamandır yazmadım sizlere ama takip ediyorum. tüp bebekte negatifi görmek büyük bir moral bozukluğu yaptı.
tüp bebek sonrası 2.reglimi olmadım gecikti. bir 9 gün kadar bekledikten sonra doktora gittim. hamileymişim. çok şaşırdım. tüp bebekte aldığımız ilaçlar nedeni ile reglim gecikti diye düşünüyordum. o nedenle hiç test yapmaya bile gerek duymadım. godesede sordum sende de böyle gecikme olmuşmuydu diye. aslında daha önce yazacaktım ama godesin haberini bekleyim dedim. Allah'a şükürler olsun ondanda güzel haber aldık.
benim biraz sıkıntım oldu öğrendim 2 gün sonra lekelenmem oldu. şimdi evde raporluyum yatıyorum. inşalah birşey olmaz. bana dua edin. hepinizi öpüyorum.
merhaba kızlar
beni bu isimle tanımazsınız. yeni nick aldım bazı nedenelrden dolayı . a...n. inşallah anlamışsınızdır. uzun zamandır yazmadım sizlere ama takip ediyorum. tüp bebekte negatifi görmek büyük bir moral bozukluğu yaptı.
tüp bebek sonrası 2.reglimi olmadım gecikti. bir 9 gün kadar bekledikten sonra doktora gittim. hamileymişim. çok şaşırdım. tüp bebekte aldığımız ilaçlar nedeni ile reglim gecikti diye düşünüyordum. o nedenle hiç test yapmaya bile gerek duymadım. godesede sordum sende de böyle gecikme olmuşmuydu diye. aslında daha önce yazacaktım ama godesin haberini bekleyim dedim. Allah'a şükürler olsun ondanda güzel haber aldık.
benim biraz sıkıntım oldu öğrendim 2 gün sonra lekelenmem oldu. şimdi evde raporluyum yatıyorum. inşalah birşey olmaz. bana dua edin. hepinizi öpüyorum.
MUTLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SİNEMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Kalkın bakem gidiyoruz... Tedavi olmaya gidiyoruz. Bizim bir an önce hamile kalmamız lazım. Demedi demeyin bu hamileler bizi bırakıp kaçacak yoksam heeee
merhaba kızlar
MUTLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SİNEMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Kalkın bakem gidiyoruz... Tedavi olmaya gidiyoruz. Bizim bir an önce hamile kalmamız lazım. Demedi demeyin bu hamileler bizi bırakıp kaçacak yoksam heeee