- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
sat 8 haz canım değiştirebiliriz.
gıcık sat durmuyo durduğu yerde:)))))))
ya canım bu listeyle ilgilenmeyi hiç mi hiç sevmiyorum ben ya boşver sen ol tedavini sora hallederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat 8 haz canım değiştirebiliriz.
gıcık sat durmuyo durduğu yerde:)))))))
canlarım benim çok sağolun yaa nasılda merak etmişsiniz. İnanın bende isin kadar heyecan yok o kadar alıştımki negatif almaya o yüzden gene hazırım. Herşeyin kısmet olduğunu çok iyi biliyorum zaten doğru zaman geldiğinde mutlaka olacak o yüzden çok rahatım canlarım.
Aslında yarın benim test günüm fakat yarın sabah kahvaltıya kuzenime gidicem ordanda babamlara malum babalar günü. O yüzden günümü zehir etmek istemedim negatifi görüp :))))))))) o yüzden pazartesi günü test yapmaya karar verdim tabi o zaman kadar regli olmazsam çünkü karnım ağrıyor .
Sizleri kocaman öpuyorum. Pazartesi sonucu alır almaz size yazacağım. Hepinizi öpüyorum.
mrb cnm
henüz şeker şeyini istemedi 25ini bekliyorum kontrol için haftaya bahseder dr.bu arada haftaya ayrıntılı var.
o aşıyı drum istersen vurdur bir zararı yok dedi ama ben korktuğum için bu hafta gitmem lazımken gitmedim korkuyorum valla
hergün sıkça hissediyorum ama bn 12. haftadan beri hissediyordum zaten..
şu anda 18. haftadan itibaren sık sık 2 saatte bir hissediyorum uyuyup uyanıyor sanki his olayıda sadece pıt pıt şeklinde.kıpırtı değil henüz.
göbek derin kalınsa daha az hissedersin ..
veeee godesssssss te bebek bekliyor artıkkkk
ay çooooookk sevindim çok şükür oluyor işte teker teker hepimize yaşatsın ühü ühü çok duygulandımmmmm
godescim hadi hemen gel ve anlat nasıl bir duygu