Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dime ama iklimcim bize hak veriyorsun yaniiii :)
Çok şekersiniz yaaaa
neyse ben öğrendim öğreneceğimide gidim yatim bariiii :)
iyi geceler herkeze
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hmmmmm o muskanın bi fotokopisini alsakdelikafadulden
Çok teşekkür ederim elfkayacım açıklama yaptığın içinnnnnn.
hmmmmm o muskanın bi fotokopisini alsakdelikafadulden
kızlar benim olsun herkese benden muskaa :)) :içelim:
canım benimzemuszemus birbirimize dua edelim müminin mümin kardeşine yapığı dua makbuldür biliyosunuz...ben de yatıyorum artıkın yarın zabah 7.00 kalkışşşkafamçokkarıştı erken kalkmak meeeeecburen,işe gitmek meeeeecburen ,mecburen mecburen mecburiyettennnn hepinizi öptüm iyi gecelerrropuyorumnanaktan
deniz senin kaöıncı gününde yumurtan 12mmolmuş bide aşılaman kaçıncı gününe geliyo.yumurtalarında hayırlı olsun bu arada yerimseniben darısıda bize olsun:roflol:
hayırlı olsuın dene tabi yumurtan büyümüş ne güzeltamam tamam sölüyomm
bugun adetimin 15. günü 22 mm bi yumurtam olmuş çatlama iğnesi verdi bu sabah 5 te vuruncam çarşamba günüde aşılamam olucak
aslında daha karar veremedim bu ikinci aşılamam olcak geçen ay tutmamıştı tekrar denesemmi bilmiyom lmaz:
gecen ay yumurtam 16 mm di aşılama yapılırken bu ay büyük (kuru incir sayesende hehehe) sizce napamm :uhm:
Kızlar Merhaba
Ne olur yardım edin. Ben bir hafta önce ilk Aşılamamı yaptırdım. Bir haftadır kasıklarım patlayacakmış gibi bi ağrım var. Bugün dahada fazlalaştı. Korkmaya başladım. İdrara çıkarken bile Kasıklarım sancıyor. Aynı şeyleri yaşayan varmı???
son durumu değişen olursa bildirsin