Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim 2 mayıs çok var daha sen baya öndesin olmayız inşşşşş. ama ben senin yerinde olsam kan tahlili yaptırırdım dayanamazdım

Bencede utansın:)bende duymamıştım hatta bazı doktorlar varki onlar bile duymamış şu anda gayet iyiyim hiç bir sorun kalmadı 6 ay her gün avuç dolusu antibiyotik yutarken hamile olmamı sağlayan rabbim inş. tekrar sağlıkla verir bana bebişimi
Burada olup sıraya girmek bile çok güzel bir duyguymuş meğer:)
Ama şunu söyleyim hiç bir sorun yok diyenleri okuyunca içim acıyor,çünkü banada öyle diyordu doktorlar.Maalesef bu hastalık çocuk olmaması dışında hiç bir belirti vermiyor.Burdan paylaşmak istedim o yüzden

her işte bir hayır vardır üzülme canım allah büyük bu ay inşallah canım:ecrin_bebek:
çok haklısın canım paşlaştığın için çok saol allah yanında olsun hep :1hug:

merhaba kızlarrr:) bende 5 nisanda aşılama yaptırdım beklemek ne zormuş ya allah sabır versin diyorum herkese...

meraba hg cnm
ah ne güzel sende yaptırmışsın bile ben daha yeni başladım menogona ..
inşallah tutmuştur canım :emir_bebek:

her işte bir hayır vardır üzülme canım allah büyük bu ay inşallah canım:ecrin_bebek:
çok haklısın canım paşlaştığın için çok saol allah yanında olsun hep :1hug:

amiiiiin bu ay hepimize hayırlısıyla,sağlıklı sıhhatli,güzel huylu güzel yüzlü,akıllı fikirli,hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inş.

kızlar liste yapmak gerek değilmi ama benim pek bilgimde yok yapıyımmı

aaaaaaaaaaaaaa hani liste. moderatorlara sor sana bilgi veririler. kazen e sor. . liste yap bize topiğimiz sahibi. daha baan var da takılıcam size. daha benim 24 nisanda tarihim. inşallaha det olmam da adet olursam gidicem hemen doktora. geliyorum peşinizden.

bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLıLıK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı?

aaaaaaaaaaaaaa hani liste. moderatorlara sor sana bilgi veririler. kazen e sor. . liste yap bize topiğimiz sahibi. daha baan var da takılıcam size. daha benim 24 nisanda tarihim. inşallaha det olmam da adet olursam gidicem hemen doktora. geliyorum peşinizden.

:kedi: tmm cnm ben diğer topiklerde bakıyım nası yapılıyomuş uygularım aynen Şeniz

lilk benim haber gelecek heralde adet olmazsam 20 nisan sabahı hastanedeyim inşllah allah hepimize verisin kızlar tatlı tatlı bebişler :.)

şimdilik bi deneme yaptım zamanla düzelticem daha listemiz ilk sayfada kızlar..
acelem var birazdan eşim gelicek iğne vurunmaya gidicem eyvahedigeldismile

şimdilik bi deneme yaptım zamanla düzelticem daha listemiz ilk sayfada kızlar..
acelem var birazdan eşim gelicek iğne vurunmaya gidicem eyvahedigeldismile

tamam cnm senin içinde hayırlısı olsun inşllahsenin güzel haberlerini alırız umarım kaydirigubbakcemile3

tşkrler iklim,hadi hayırlı olsun listemiz,bu arada ben bursaya gidiyorum bu gece pazar geri döneceğim.Doktorumu arayıp sordum bir sakıncası yok yolculuğa çıkabilirsin dedi.Çok tereddüt ettim ama evde kafayı yiyeceğim kanaatine vardım.Psikolojide önemli,hafta içi geçiyor ama hafta sonu geçmiyor valla günler.Hepinizi öpüyorum,güzel haberler inş.

tşkrler iklim,hadi hayırlı olsun listemiz,bu arada ben bursaya gidiyorum bu gece pazar geri döneceğim.Doktorumu arayıp sordum bir sakıncası yok yolculuğa çıkabilirsin dedi.Çok tereddüt ettim ama evde kafayı yiyeceğim kanaatine vardım.Psikolojide önemli,hafta içi geçiyor ama hafta sonu geçmiyor valla günler.Hepinizi öpüyorum,güzel haberler inş.
çok saol canım yinede beğendiğiniz tip nasılsa belirtin tamammı bu hepimizin listesi yerimseniben
hımm sakıncası yoksa çık git bencede havan değişsin kafan rahatlasın evde dur dur kafaya takıyo insan bizde seni öpüyoruz hayırlı yolculuklar kendine iyi bak canım Şeniz

allahtan klinik yakın bize vurundum geldim fazla acımadı artı günde bir kere olmasına şükrediyorum :))

X