ahh ahh nerden başlayım bilmiyorumki canım ya,ama hepinize umut olsun diye anlatayım..Ben 5 yıllık evliyim.2 sene çocuk istemedim ve korundum,istemeye başladım olmayınca doktora gittim ama hiç bir problem yok dediler.Tek bir şikayetim vardı oda adetlerim uzun sürüyordu.Ama ne eşimde nede bende hiç bir sorun çıkmadı.Gittiğim doktorda profösör hemde çok ünlü,sadece prolaktinin yüksek diye bir ilaç verdi.1 ayda normal değerlere düştü,ama hamile kalamadım.Başka bir doktora gideyim dedim,oda normal sıradan bir operatör kadın doğumcuydu.Bana dediki karnında normalden fazla sıvı görünüyor,ca 125 değerine bakalım dedi,yani kanser tümörü,normalde olması gereken değer en fazla 20 ,bende 80 çıktı yükselmezse sorun yok dedi ama 1 hafta sonra 140 'a yükseldi.Dünya başıma yıkıldı hastane bahçesinde,çocuk falan önemli değil yeterki kanser olmasın dedim.Ama doktor büyük ihtimalle yumurtalık kanseri dedi.İnternetten bir araştırdım 5 yıl ömür biçiyorlar.Eşim bana sarılıp hiç bişey istemem Allahım seni bana bağışlasın diye ağladı,inan şu andada ağlıyorum bunları yazarken.O zaman dua ettim Allahım dedim kanser değilsem bidaha hiç bişeye kafayı takıp üzülmeyeceğim diye dua ettim.Sonra başka bir doktora gittim laporoskopi ve histeroskopi ile kesin teşhisi koyarız dedi.Hemen ameliyata aldılar.Şükürler olsun ki kanser çıkmadı ama verem çıktı,genital tüberküloz.Hiç bir sorun yok diyen 4 doktorun yüzüne fırlatıp atasım geldi sonuçları,ama ben vereme şükür ettim düşün.Sonra 6 ay ilaç tedavisi gördüm.Mucize bu ya 5.ayda hamile kaldım.Doktor büyük başarı diye gözlerini kocaman açtı.Ama 5 haftalıkken düştü.İlaç tedavim bittikten sonra 1 kere aşılama oldum kendiliğinden gelşen yumurtamla ama olmadı,bu ikinci aşılamamda 2 gün önce oldu.Çok uzattım ama rabbim çok büyük o isterse veremli rahimle bile hamile kalınıyo,bana teselli oldu bu düşük anlayacağınız.Allah isteyen herkeze versin inş.