nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

Chilekli insallah degicek arkadasim bu yasananlara
arkadasim size vurulan igneler kac ml lik tam olarak biliyormusun sabah aksam oldugunuz

bünyeye ve tedaviye göre değişiyor olabilir. bana sabah 25x2 yani 50 mg aksam 50 mg yani günde 100 mg vuruluyor transferden beri. toplamadan sonra günde 50 mg vermişlerdi

Son düzenleme:

çok üzüldüm. böyle haberler duymak çok üzüyor beni. ben herkesin tedavisi başarılı olsun herkes biran önce bebeğine kavuşsun ve kimse tekrar tekrar denemesin istiyorum ama allahın taktiri. inşallah bir sonraki sefer

bünyeye ve tedaviye göre değişiyor olabilir. bana sbah 25x2 yani 50 mg aksam 50 mg sabah toplam 100 mg vuruluyor transferden beri. toplamadan sonra günde 50 mg vermişlerdi

kızlar tedavi esnasında kalcadan ve göbekten igne oluyoruz birde transferden sonradamı igne oluyor desenize kevgir gibi delik deşik olacagız:roflol:

kızlar tedavi esnasında kalcadan ve göbekten igne oluyoruz birde transferden sonradamı igne oluyor desenize kevgir gibi delik deşik olacagız:roflol:

moralini bozmak istemem gerçekten belki senin dr sana hapını veya jelini verir progesteronun ama şu anki zamanlarını arayacaksın. şu anki iğnelerin hiç acısı yok. transfer sonrası kalçadan olanlar yağlı ilaç kalçada toplanıyor çok acıtıyor ve morartıyor bu kısmı önemli değil ama. eğer bir de göbekten fragmin verirse bu da yakıyor ve morartıyor acılı bir iğne. yani transfere kadar olan iğneleri mumla arıyorsun -tatlicadiarzu- salak ben iğneler bitti diye sevinmiştim delikafadulden daha da güzeli inşallah hamile kalırsak iğneler 10. haftaya veya 12. haftaya kadar sürüyormuş laelaelaelaelae

bana vermedi doktorum o iğnelerden yani ben transferden sonra hiiç iğne olmadım en son çatlatma iğnesini vurmuştum o kadar ...yumurta toplamadan sonra antibiyotik ve vitamin verdi ayrıca crinone progesteron jel kullanıyorum ama o da bugün bitti bakalım yarın testten sonra artık ...yani şu anda sizden şanslıyım iğnelrden canım acımıyor ama belkide olumsuz sonuç alırsam o yüzdendir bilemiyorum artık hayırlısı bakalım...çook heyecanlıyım kızlaar çook endişeliyim sinirliyim ooofff yaa allahım sabır ver hepimize....

denizcim valla kalalımda ben 9 ay vurunmaya razıyım canım yeterki hamile kalayım

ben transferden test gününe kadar günde iki kere o jelden kullandım. testten sonra günde bire indi. ultrasonakadar güne bir jele devam. allahıma çok şükür iğne yok. benim test sonucum pozitif canım iğnelerle bi ilgisi yok. doktorun durumuna göre uygun olanını veriyor. sakin ol canım ve yarın da mutlu haberlerini bekliyoruz:CüvCüv:

ELıFÖZGE,ıŞTAR..çok üzüldüm arkadaşlar..sizi çok iyi anlıyorum.allahım size sabır versin.ilk denemeden sonra yıkılıyor insan gerçekten.ama inanın çabuk toparlanıp hemen 2.yi denemek isticeksiniz.allahım sabrınıda veriyor.inşallah bigün kavuşacaksınız bebişlerinize.
TEACHERROSE canım inşallah müjdeli haberlerini alırız yarın..

slm iştar,duygularıma o kadar güzel tercüman olmuşsun ki.bende işte yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum.bir dahaki denemeni ne zaman yapmayı düşünüyorsun.biz ağustos yada eylül olarak karar verdik.

merhaba arkadaşlar sabahtan bu yana uğraşıyorum açmıyordu bu kk daha yeni açabildim sizlerden ayrı kaldım canım sıkıldı valla.bu iğnelerden dolayı bende çok kötüyüm hiç sormayın aynen deniz in dediği gibi sabah akşam kalçadan progesteron akşamlarıda koldan fragmin ve bunun yanında haplar çok kötü oldum kalçalarım morardı üstüne oturamıom kolum ağrıo nasıl dayancaz bilmem daha 1 hafta var.ve bu kadar şeyin üstüne birde olumsuz çıkarsa allahım yardım etsin hepimize . benim bugün 3. günüm ve belimde ve kasıklarımda hafif ağrılar var arasıra girio bıçak saplarlar gibi oluyor iyimi kötümü bilemedim allahım hayırlısını versin hepimiz için...

merhaba arkadaşlar sabahtan bu yana uğraşıyorum açmıyordu bu kk daha yeni açabildim sizlerden ayrı kaldım canım sıkıldı valla.bu iğnelerden dolayı bende çok kötüyüm hiç sormayın aynen deniz in dediği gibi sabah akşam kalçadan progesteron akşamlarıda koldan fragmin ve bunun yanında haplar çok kötü oldum kalçalarım morardı üstüne oturamıom kolum ağrıo nasıl dayancaz bilmem daha 1 hafta var.ve bu kadar şeyin üstüne birde olumsuz çıkarsa allahım yardım etsin hepimize . benim bugün 3. günüm ve belimde ve kasıklarımda hafif ağrılar var arasıra girio bıçak saplarlar gibi oluyor iyimi kötümü bilemedim allahım hayırlısını versin hepimiz için...

ben uzun bir süre ara vericem gelecek yaza artık maddi manevi ancak toparlanırız.okul zamanı yaptırmam asla o yüzden yaza kalacak transferden sonra rapor almıştım 4 gün sanki hakkım değil gibi gezmeye gitmişim vicdansız öğretmenmişim vs çok bunalttı idare..derdinide anlatamıyorsun dedikodu yapmasınlar diye .işte her aşaması çetin bu yolun canım inşallah yaza senin için ve hatta isteyen herkes için son olsun bu mücadele......

hayret ben de şu an girdim nasıl becerdim anlamadım. inşallah o ağrılar tutunma ağrılarıdır. benim transferden beri olanlar geçti. şu an sadece göğüslerim ağrıyor. tabii bir de iğnelerden kalçalarım :bbo:

merhaba arkadaşlar yahu ne oldu bu siteye 2 gündür giremiyorum canım sıkıldı nekadar cok alışmışım 2 gündür cp başına sırf bu k.k için oturuyorum bakıyorum kapalı pc yi kapatıyorum.

sana katılıyorum cnm,ben de sırf çalıştığım yerdeki ağız yüz eğmeleri görmemek için işten ayrılmıştım.özel sektör daha da tahammülsüz oluyor.tamam cnm hayırlısı olsun.

iyi dileklerin için teşekkür ederim cnm,bende o bunalımlı dönemi biraz biraz atlattım.inşallah sizden güzel haberler alırızda bu kasvetli hava dağılır buradan.

inşallah cnm,umarım siz çok güzel haberler alırsınız cnm.bende dediğin gibi önümdeki diğer maçlara konsantre olmaya başladım.

=teacherrose canım ne oldu test sonucun merak ediyorum sonuc ne olursa olsun hayılısı böyleymiş demen canım.

arkadaşlar bugün 5.günüm ve kasıklarımda ve karnıma doğru özellikle so tarafımda ağrılar oluyor kesik kesik ve bazen belimede vuruyor adetim olacak gibi oluyor çok korkuyorum ya ne olur bu süreci yaşayan birileri bana yardım etsin.kötüye yormak istemiyorum ama canım çok sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…