- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi handan1976
-
Chilekli insallah degicek arkadasim bu yasananlara
arkadasim size vurulan igneler kac ml lik tam olarak biliyormusun sabah aksam oldugunuz
arkadaşlar dün gece hafif kan geldi,erkenden hastaneye gittik.bugün 10. günümdü.kan testi yaptırdık.negatif sonucu aldık.yinede umudum vardı ama eve gelince kesinleşti.adet oldum.
ağladım zırladım.sonunda sonuca kendimi alıştırdım biraz.ilk denememdi.ALLAHTAN umut kesilmez.ama çoook üzüldüm.
slm kızlar bugün test günümdü sonuç negatif ...12 gündür embriyoların resmi başucumda (annecim niye bıraktınız beni).ne kadar zor allahım ama kabulleniyorsun işte.biraz ağladım sonra eşim rahatlayım diye gezmeye götürdü.ne çok hamile kadın ve bebeği ile gezen aile varmış.ya bizler diğerleri oluyoruz hastanede eşiyle sessizce oturan ,hiç tanımadığı insanlarla biranda kaynaşıp sorununu paylaşan,hemen onlar için de dua ediveren iyi insanlarız bizlerde bu bir sınav biliyorum günün birinde bizimde yüzümüz gülecek ama nolur artık yakın bir gün olsun .dualarım sonucunu bekleyen tüm arkadaşlar için .......
bünyeye ve tedaviye göre değişiyor olabilir. bana sbah 25x2 yani 50 mg aksam 50 mg sabah toplam 100 mg vuruluyor transferden beri. toplamadan sonra günde 50 mg vermişlerdi
kızlar tedavi esnasında kalcadan ve göbekten igne oluyoruz birde transferden sonradamı igne oluyor desenize kevgir gibi delik deşik olacagız:roflol:
moralini bozmak istemem gerçekten belki senin dr sana hapını veya jelini verir progesteronun ama şu anki zamanlarını arayacaksın. şu anki iğnelerin hiç acısı yok. transfer sonrası kalçadan olanlar yağlı ilaç kalçada toplanıyor çok acıtıyor ve morartıyor bu kısmı önemli değil ama. eğer bir de göbekten fragmin verirse bu da yakıyor ve morartıyor acılı bir iğne. yani transfere kadar olan iğneleri mumla arıyorsun -tatlicadiarzu- salak ben iğneler bitti diye sevinmiştim delikafadulden daha da güzeli inşallah hamile kalırsak iğneler 10. haftaya veya 12. haftaya kadar sürüyormuş laelaelaelaelae
bana vermedi doktorum o iğnelerden yani ben transferden sonra hiiç iğne olmadım en son çatlatma iğnesini vurmuştum o kadar ...yumurta toplamadan sonra antibiyotik ve vitamin verdi ayrıca crinone progesteron jel kullanıyorum ama o da bugün bitti bakalım yarın testten sonra artık ...yani şu anda sizden şanslıyım iğnelrden canım acımıyor ama belkide olumsuz sonuç alırsam o yüzdendir bilemiyorum artık hayırlısı bakalım...çook heyecanlıyım kızlaar çook endişeliyim sinirliyim ooofff yaa allahım sabır ver hepimize....
slm kızlar bugün test günümdü sonuç negatif ...12 gündür embriyoların resmi başucumda (annecim niye bıraktınız beni).ne kadar zor allahım ama kabulleniyorsun işte.biraz ağladım sonra eşim rahatlayım diye gezmeye götürdü.ne çok hamile kadın ve bebeği ile gezen aile varmış.ya bizler diğerleri oluyoruz hastanede eşiyle sessizce oturan ,hiç tanımadığı insanlarla biranda kaynaşıp sorununu paylaşan,hemen onlar için de dua ediveren iyi insanlarız bizlerde bu bir sınav biliyorum günün birinde bizimde yüzümüz gülecek ama nolur artık yakın bir gün olsun .dualarım sonucunu bekleyen tüm arkadaşlar için .......
slm iştar,duygularıma o kadar güzel tercüman olmuşsun ki.bende işte yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum.bir dahaki denemeni ne zaman yapmayı düşünüyorsun.biz ağustos yada eylül olarak karar verdik.
merhaba arkadaşlar sabahtan bu yana uğraşıyorum açmıyordu bu kk daha yeni açabildim sizlerden ayrı kaldım canım sıkıldı valla.bu iğnelerden dolayı bende çok kötüyüm hiç sormayın aynen deniz in dediği gibi sabah akşam kalçadan progesteron akşamlarıda koldan fragmin ve bunun yanında haplar çok kötü oldum kalçalarım morardı üstüne oturamıom kolum ağrıo nasıl dayancaz bilmem daha 1 hafta var.ve bu kadar şeyin üstüne birde olumsuz çıkarsaallahım yardım etsin hepimize . benim bugün 3. günüm ve belimde ve kasıklarımda hafif ağrılar var arasıra girio bıçak saplarlar gibi oluyor iyimi kötümü bilemedim allahım hayırlısını versin hepimiz için...
sana katılıyorum cnm,ben de sırf çalıştığım yerdeki ağız yüz eğmeleri görmemek için işten ayrılmıştım.özel sektör daha da tahammülsüz oluyor.tamam cnm hayırlısı olsun.ben uzun bir süre ara vericem gelecek yaza artık maddi manevi ancak toparlanırız.okul zamanı yaptırmam asla o yüzden yaza kalacak transferden sonra rapor almıştım 4 gün sanki hakkım değil gibi gezmeye gitmişim vicdansız öğretmenmişim vs çok bunalttı idare..derdinide anlatamıyorsun dedikodu yapmasınlar diye .işte her aşaması çetin bu yolun canım inşallah yaza senin için ve hatta isteyen herkes için son olsun bu mücadele......
çok üzüldüm. böyle haberler duymak çok üzüyor beni. ben herkesin tedavisi başarılı olsun herkes biran önce bebeğine kavuşsun ve kimse tekrar tekrar denemesin istiyorum ama allahın taktiri. inşallah bir sonraki sefer
canım yaaa çook üzüldüm belki bende yarın senin gibi üzülüceğim ve şu an senin olduğu gibi beni de hiiç bişey veya hiç kimse avutmıcak biliyorum ama genede üzülme gerçekten dünyanın sonu değil canım yaa biz sağlıklı olalımki önümüzdeki güzel günlere bakalım allahım hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize ...kendine çok iyi bak önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım...allahtan hayırlısı...
bana vermedi doktorum o iğnelerden yani ben transferden sonra hiiç iğne olmadım en son çatlatma iğnesini vurmuştum o kadar ...yumurta toplamadan sonra antibiyotik ve vitamin verdi ayrıca crinone progesteron jel kullanıyorum ama o da bugün bitti bakalım yarın testten sonra artık ...yani şu anda sizden şanslıyım iğnelrden canım acımıyor ama belkide olumsuz sonuç alırsam o yüzdendir bilemiyorum artık hayırlısı bakalım...çook heyecanlıyım kızlaar çook endişeliyim sinirliyim ooofff yaa allahım sabır ver hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?