• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

kızlar bende hiçbir belirti yok,bazen kasıklarım hafif hafif sızlıyor.bugün 9. günüm.idrar testi yapıp yapmamakta kararsızım.pzt kan testi yaptıracağım.bu arada göğüsleri şiş olan ve siyahlaşan varmı?bu durum ilaçlardanmı aceba diye merak ediyorum.

benimde dun yumurtalar toplandi oncekine gore biraz agrilarim oldu ama hareket ettigim zaman
tam 16 yumoslarim var simdi
yarin kismet olursa transfer yapilacak
ama bende kabizlik basladi arkadaslar ne yapsam bir bileniniz varmi

hayırlı uğurlu olsun cnm,ALLAH tamamına erdirir inşallah.

kızlar bende hiçbir belirti yok,bazen kasıklarım hafif hafif sızlıyor.bugün 9. günüm.idrar testi yapıp yapmamakta kararsızım.pzt kan testi yaptıracağım.bu arada göğüsleri şiş olan ve siyahlaşan varmı?bu durum ilaçlardanmı aceba diye merak ediyorum.

elifciğim hayırlı olsun canım inşl pazartesi günü güzel sonucla aramıza dönersin

benimde dun yumurtalar toplandi oncekine gore biraz agrilarim oldu ama hareket ettigim zaman
tam 16 yumoslarim var simdi
yarin kismet olursa transfer yapilacak
ama bende kabizlik basladi arkadaslar ne yapsam bir bileniniz varmi

oo maşallah iyi toplanmış canım inş hepsi kalitelidir ve döllenir.bildigim kadarıyla kayısı suyu içiyorlar bol sıvı tüüket zeytin yagda iyi gelir

ben dayanamazdım sanırım hemen yaptırırdım. ama daha erken o yüzden negatif çıkarsada üzülürsün o yüzden gününü bekle canım boşuna üzülmemiş olursun

selam arkadaşlar benimde dün saat 15 itibariyle trafnsferim oldu 3 adet embriyo yerleştirildi.sorunsuz ve oldukça başarılı geçtiğini söyledi doktorum.yeni ilaçlar verdiler sabah akşam progestoron ve sadece akşamlarıda koldan fragmin die bir iğne kullanıorum.allahım inşallah hepimizim hakkında hayırlısınız versin.bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

ben dayanamazdım sanırım hemen yaptırırdım. ama daha erken o yüzden negatif çıkarsada üzülürsün o yüzden gününü bekle canım boşuna üzülmemiş olursun

evet cnm,idrar testine çok güven olmayacağını bilmeme rağmen negatif sonucu görmeye cesaret edemeyeceğimden bekledim.ama varya arkadaşlar bu durum beni çok sıktı.çok zor ya.ALLAH hepimize sabır versin.

selam arkadaşlar benimde dün saat 15 itibariyle trafnsferim oldu 3 adet embriyo yerleştirildi.sorunsuz ve oldukça başarılı geçtiğini söyledi doktorum.yeni ilaçlar verdiler sabah akşam progestoron ve sadece akşamlarıda koldan fragmin die bir iğne kullanıorum.allahım inşallah hepimizim hakkında hayırlısınız versin.bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

hayırlı uğurlu olur inşallah cnm.ALLAH tamamına erdirsin.

hayırlı uğurlu olur inşallah cnm.ALLAH tamamına erdirsin.
aminn hepimizi inşallah.bilen arkadaşlara bir sorum olcak bu fragmin adlı ilacı benden başka kullanan yada kullanmış olan birileri varmı ilk enjeksiyonda kolumu morarttı ve baya acıttı buna hergün nasıl dayanılır bilemiyorum :çok üzgünüm:

sağol canım handancım inşallah benimde gönlümden geçen 1 kız 1 erkek ama hayırlısı bakalım artık bugün 10. günüm son iki gün kaldı inşallah cumartesi günü burdan olumlu sonucu haykırcam sizede umut olcam allahın izniyle ...

seninde hayırlı olsun canımcım seninde benim gibi 3 tane meleğin var inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine seninkilerde benimkilerde ...şimdi çook uzun zaman gibi geliyordur ama geçiyor canım merak etme bak benim bugün 10. günüm ...sen şimdi bol bol ananas ve kayısı kompostosu ye pozitif düşün kendine iyi bak...allahım hepimizin yüzünü güldürcek inşallah hem biz başlarken ne demiştik bahar çiçekleri gibi açıcaz allahın izniyle inşallah...:nazar:

QUOTE=Chilekli;6625836]
aminn hepimizi inşallah.bilen arkadaşlara bir sorum olcak bu fragmin adlı ilacı benden başka kullanan yada kullanmış olan birileri varmı ilk enjeksiyonda kolumu morarttı ve baya acıttı buna hergün nasıl dayanılır bilemiyorum :çok üzgünüm:[/QUOTE]

canım dün haber alamamıştım bugün alınca sevindim. merak etme inşallah bebeğini kucağına alacaksın. alkisalkisalkis progesteronu bana yumurt oplamınd vermişlerdi zaten transferden sonra sbah akşama çıktı. ben asıl ondan çekiyorum kalçalarım mosmor ve çürük ve ağrıyor :1no2: fragmini ben kendim yapıyorum ama göbekten devam. evet o da yakıyor ve morrtıyor ama progesterona göre daha dynılır. bana dediler ki iğneyi yapınca hemen çkmeyin 10 a kadar sayın öyle çekin sonra da ovun biraz. klça için ise iğneden 1-2 saat sonra alkollü bir pamuk ile ovun ve alkollü pamuğu orda bırakın. bu d biraz işe yarıyor. valla transfer sonrası daha zormuş iğneler :roflol:

seninde hayırlı olsun canımcım seninde benim gibi 3 tane meleğin var inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine seninkilerde benimkilerde ...şimdi çook uzun zaman gibi geliyordur ama geçiyor canım merak etme bak benim bugün 10. günüm ...sen şimdi bol bol ananas ve kayısı kompostosu ye pozitif düşün kendine iyi bak...allahım hepimizin yüzünü güldürcek inşallah hem biz başlarken ne demiştik bahar çiçekleri gibi açıcaz allahın izniyle inşallah...:nazar:
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım dualarına gönülden katılıyorum allahım inşallah nasip edecek bizlerede inşallahhhh...

QUOTE=Chilekli;6625836]
aminn hepimizi inşallah.bilen arkadaşlara bir sorum olcak bu fragmin adlı ilacı benden başka kullanan yada kullanmış olan birileri varmı ilk enjeksiyonda kolumu morarttı ve baya acıttı buna hergün nasıl dayanılır bilemiyorum :çok üzgünüm:

canım dün haber alamamıştım bugün alınca sevindim. merak etme inşallah bebeğini kucağına alacaksın. alkisalkisalkis progesteronu bana yumurt oplamınd vermişlerdi zaten transferden sonra sbah akşama çıktı. ben asıl ondan çekiyorum kalçalarım mosmor ve çürük ve ağrıyor :1no2: fragmini ben kendim yapıyorum ama göbekten devam. evet o da yakıyor ve morrtıyor ama progesterona göre daha dynılır. bana dediler ki iğneyi yapınca hemen çkmeyin 10 a kadar sayın öyle çekin sonra da ovun biraz. klça için ise iğneden 1-2 saat sonra alkollü bir pamuk ile ovun ve alkollü pamuğu orda bırakın. bu d biraz işe yarıyor. valla transfer sonrası daha zormuş iğneler :roflol:[/QUOTE]
tavsiyelerin için teşekkür ederim denizcim uygulayacağım evet ilk günden benimde kalçalarım morarmaya ve acımaya başladı.nerdeyse 1,5 gün oldu hiç bir iz alamet yok bu normalmi tecrübeli olan arkadaşlar varsa dinlemeye hazırım.

ben tecrübeli değilim ama 1,5 günde ne izi ne alameti delikafadulden hem 12 gün birşey hisetmeyip hamile kalanlar var. benim göğsüm agrıyor çatlatma iğnesinden beri transferden beri de kasıklarım ama azaldı. bir de oturmaktan ve sonra yürümkten belim. bel hariç neden olan şeyler hep ilaçlar. bu kadar ilaçla bakalım daha neler hissedeceğiz kaydirigubbakcemile3

eveeeeet arkadaşlar ,benim bugün son günüm yani 11. günüm yarın test yapıcam çook heyecanlıyım gerçekten çok heyecanlıyım yaa kaç gündür bütün gün sakin sakin yatıyordum ama bugün eve sığamıyorum ...bide ben hergün konuşuyorum bebişlerimle 3 tane embriyom vardı umarım beni bırakmamışlardır nolur dua edin benim için bende sizler için dua ediyorum allahım bizi bebişlerimize kavuştur hayırlısıyla çook zoor yaa oooff...allahım bizlere sabır ver ...:Saruboceq:

eveeeeet arkadaşlar ,benim bugün son günüm yani 11. günüm yarın test yapıcam çook heyecanlıyım gerçekten çok heyecanlıyım yaa kaç gündür bütün gün sakin sakin yatıyordum ama bugün eve sığamıyorum ...bide ben hergün konuşuyorum bebişlerimle 3 tane embriyom vardı umarım beni bırakmamışlardır nolur dua edin benim için bende sizler için dua ediyorum allahım bizi bebişlerimize kavuştur hayırlısıyla çook zoor yaa oooff...allahım bizlere sabır ver ...:Saruboceq:

inşallah güzel sonuç alırsın. hele yarın sonuç alana kadar geçmez zaman. iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah a.s.

inşallah canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun sağol...aslında ara sıra gözüm dönüyor bugünmü gitsem teste diyorum ama birde düşük çıkarsa çook kötü olurum ee yarın tekrar yaptırırım hem stres hem para ne gerek var diyorum oturuyorum sonra ... ama sanki adet olcakmışım gibi sancım var kasığımda genede hiiç olumsuz düşünmüyorum bekliyoruz iştee...

o ağrı tutunma ağrısı da olabiliyor inşallah öyledir. ikiz falan değilse bugün tutsa bile çok düşük çıkabilir moralin bozulur ve yine birşey belli olmayabiliri. az kalmış sık dişini. birşeylerle oyalanmaya çalış

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun sağol...aslında ara sıra gözüm dönüyor bugünmü gitsem teste diyorum ama birde düşük çıkarsa çook kötü olurum ee yarın tekrar yaptırırım hem stres hem para ne gerek var diyorum oturuyorum sonra ... ama sanki adet olcakmışım gibi sancım var kasığımda genede hiiç olumsuz düşünmüyorum bekliyoruz iştee...
sakin ol canım hayra yorki hayır olsun.allahım dualarımızı kabul eder inşallah kulağımız senden gelecek güzel haberlerde olacak.deniz cim senin test günün ne zaman benimki 09.04 yani haftaya cumartesi ve seninle aynı gün bu duyguyu yaşamak istiyorum eğer ikimizde hamile kalırsak bu forumu yıkalım:) allahım dularımızı boşa çıkarmayacak inşallah...

Back