- Konu Sahibi handan1976
-
inşallah inşallah inşallah :) benim göğüslerimde çok yok daha ziyade kasıklarım ve arada belim.galiba bu ağrılar pek bişi demek değil. benim kasıklarımdakiler çok azaldı arada bir geliyor. bel de öyle yok gibi. ama bunlar yumurtalıklar aşırı çalıştığı için oluyormuş yani tıtmadıysa bile adete kadar devam edebilir. benim halen göğüslerim ağrıyor el değmiyor bugün. senin de ağrıyor mu? ama gunde 4 progesteron iğne olup 4 de östrojen hap yutarsan ağrır tabii :roflol: keşke gebelik belirtisi olsa bunlar ama heryeri ağrıyıp negatif çıkanlar ve hiçbiryeri ağrımayıp pozitif çıkanlar var. bir de herkes aynı dozlarda kullanmıyor tabii bu ilaçları. o da farklılık yaratıyordur. bizimki inşallah hamilelikten olsun :CüvCüv:
ben bir de hep birkaç damla pembe kan gelir diye ümit etmiştim. daha önceki gebeliklerimde olmuştu. tutunma kanaması hani. biliyorum her zaman olacak diye birşey yok ama tık yok işte CADIARZU
Kızlar aşk olsun yukarıdaki mesajı yazdım ama Allah ın bir kulu geçmiş olsun demedi. Ya mesajım kk nın çalışmamasının kurbanı oldu yada beni kaale almadınız...
arkadaşlar 3. denememi yapmıştım 2 mayıs test günümdü sonuçmu malesef negatif tutmamış.ilk denemem dış ikinci denemem gelişme geriliği tabi bigüzel sonlandırılmıştı bunlar.şimdi hç tutmamış olması daha bi zoruma gitti yaw.ben ne güzel alışmıştım deniyodum gelişmiyodu sonlandırılıyodu deniyodum dış gebelik oluyodu icabına bakılıyodu şimdi ben neye müdahale ettiricem.:uhm: biri 8 hücreli o güzelim caanım embriyom başta olmak üzere, 6-5-4 hücreli 4 embriyo transfer edilmişti.8 hücreli olandan emin olan ve bilmem ne oranda şans verip bundan gebelik bekliyorum diyen sayın çok sevgili hocama sevgi ve saygılarımı gönderip burdan kocamaaaannnnnn alkışlıyorum heheh alkisalkisalkis
canım boşver erknmi geçmi bunları ve tadını çıkar hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.nasıl geçti bu 12 gün neler yaşadın değişik bişiyler ağrı sızı vs. küçük belirtiler oldumu ? inan bizlerede moral oldun inşallah bizde cumartesi günü deniz le beraber hamile kalıp forumu yıkmayı düşünüyoruz inşallah.bu küçük belirtilerini bizimle paylaşırsan çok sevinirim.tekrar hayırlıs olsun sana...kızlaar benim 2 mayıs test günümdü 12.günüm yani biliyorsunuz ...test sonucum 352.94 yaanii pozitif yaniii hamileyiim hihoyyythihoyyythihoyyyt allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ...sizlerede umut olsun ...ama ben hala inanamıyorum hiç hamileymişim gibi gelmiyo sanki test yanlışmış gibi geliyo ama herkesede yaydık bu haberi artık perşembe günü doktora gidince inanırım herhalde ,keseyi yada keseleri görcez dedi doktor ama biraz erken değilmi kızlar ????
inşallah canım inşallah hamile kadınların duası dahada itibara alınırmış saol duların için:) ben tüm dularımda herkes için diliyorum ama cumartesi günü için tüm dularım ben ve denizle olacak ve bizlerde hamile kalıcaz allahın izniyle saol bize moral oldun allahım bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah...sağol chileklicim haklısın aslında tadını çıkarmalıyım ama ben hep böyleyim işte tedirgin bir insanım ...size burdan daha öncede söylemiştim en büyük belirti göğüslerim çooook acıyordu sanki ergenlikteki gibi adet sancılarım heep vardı kasığımda o yüzdende ben zaten negatif olacağını düşünmüştüm hep işte böyle ...daha önceki sayfalarda vardır belirtileri paylaşmıştım...
inşallah canım cumartesi sizinde mutlu haberlerinizi bekliyoruz allahın izniyle...
kızlaar benim 2 mayıs test günümdü 12.günüm yani biliyorsunuz ...test sonucum 352.94 yaanii pozitif yaniii hamileyiim hihoyyythihoyyythihoyyyt allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ...sizlerede umut olsun ...ama ben hala inanamıyorum hiç hamileymişim gibi gelmiyo sanki test yanlışmış gibi geliyo ama herkesede yaydık bu haberi artık perşembe günü doktora gidince inanırım herhalde ,keseyi yada keseleri görcez dedi doktor ama biraz erken değilmi kızlar ????
sağol chileklicim haklısın aslında tadını çıkarmalıyım ama ben hep böyleyim işte tedirgin bir insanım ...size burdan daha öncede söylemiştim en büyük belirti göğüslerim çooook acıyordu sanki ergenlikteki gibi adet sancılarım heep vardı kasığımda o yüzdende ben zaten negatif olacağını düşünmüştüm hep işte böyle ...daha önceki sayfalarda vardır belirtileri paylaşmıştım...
inşallah canım cumartesi sizinde mutlu haberlerinizi bekliyoruz allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?