• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

inşallah yarın ben müjdeli haberi haykırırım burdan haftaya siz ikiniz sonrada diğerleri allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşllah...

eveeeeet arkadaşlar ,benim bugün son günüm yani 11. günüm yarın test yapıcam çook heyecanlıyım gerçekten çok heyecanlıyım yaa kaç gündür bütün gün sakin sakin yatıyordum ama bugün eve sığamıyorum ...bide ben hergün konuşuyorum bebişlerimle 3 tane embriyom vardı umarım beni bırakmamışlardır nolur dua edin benim için bende sizler için dua ediyorum allahım bizi bebişlerimize kavuştur hayırlısıyla çook zoor yaa oooff...allahım bizlere sabır ver ...:Saruboceq:

canım içime doguyor seninde müjdeli haberini yarın burdan duyacagız.

sakin ol canım hayra yorki hayır olsun.allahım dualarımızı kabul eder inşallah kulağımız senden gelecek güzel haberlerde olacak.deniz cim senin test günün ne zaman benimki 09.04 yani haftaya cumartesi ve seninle aynı gün bu duyguyu yaşamak istiyorum eğer ikimizde hamile kalırsak bu forumu yıkalım:) allahım dularımızı boşa çıkarmayacak inşallah...

ay keşke canım :Saruboceq: benim de ayın 9 unda. benim pek ümidim yok ama diğer yandan allahtan da ümit kesilmez :CüvCüv: bugün karamsar günümdeyim. tutmazsa hangi bitkisel kürlere başlayacağım önümüzdeki ay hamile kalma günü ne zaman gibi hesaplamalara bile girdim. ama senden eminim bak yerimseniben offf yine de keşke ikimiz de poziif sonucu alsak :Saruboceq:

sağol handacığım senin de yeni tedavin bu ay başlıyor değil mi? inşallah biz önden gider yolu açarız sen de peşimizden gelirsin alkisalkisalkis

ay keşke canım :Saruboceq: benim de ayın 9 unda. benim pek ümidim yok ama diğer yandan allahtan da ümit kesilmez :CüvCüv: bugün karamsar günümdeyim. tutmazsa hangi bitkisel kürlere başlayacağım önümüzdeki ay hamile kalma günü ne zaman gibi hesaplamalara bile girdim. ama senden eminim bak yerimseniben offf yine de keşke ikimiz de poziif sonucu alsak :Saruboceq:
canım nolursun böyle şeyler düşünme şimdilik ayın 9 unda akşam göreceksin çok çok neşeli olacağız allahın izniyle ben ayın 8 i akşamı kendim test yapmayı düşünüyorum hastanede öğrenmekden nefret ediom daha hazırlıklı olurum diye düşünüyorum.nolursun sende iyi düşün iyi olsun anne olacağız beraber allahım bu kadar duamızı boşa çıkarmayacak hepimize nasip edecezk inşallah.

sağol handacığım senin de yeni tedavin bu ay başlıyor değil mi? inşallah biz önden gider yolu açarız sen de peşimizden gelirsin alkisalkisalkis

ben 3 gündür hap içiyorum canım tedavime başlaldım anlayacagın cumartesi kalcadan ignelerimi vurunmaya başlayacagım bakalım kısmet inşl rabbim gönlümdeki muradı verir ve tüm isteyenlerin kalbindeki muradı verir

inşallah raht bir tedavin olur. ay sonunda da güzel sonuçları alırsın inşallah. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bebekle sınamsın inşallah

canım nolursun böyle şeyler düşünme şimdilik ayın 9 unda akşam göreceksin çok çok neşeli olacağız allahın izniyle ben ayın 8 i akşamı kendim test yapmayı düşünüyorum hastanede öğrenmekden nefret ediom daha hazırlıklı olurum diye düşünüyorum.nolursun sende iyi düşün iyi olsun anne olacağız beraber allahım bu kadar duamızı boşa çıkarmayacak hepimize nasip edecezk inşallah.

bak ama tekrar diyeyim ikiz olmadığı sürece test günü bile idrar testi negatif çıkan ama kan testi pozitif olan çok arkadaş var. böyle bir durum olursa boşuna kendini ve bebeğini üzersin. allahın izniye 1 hafta sonra hayırlı haberleri alacağız inşalllahhhhh kaydirigubbakcemile5 sizlerle yazışınca moralim de düzeliyor kaydirigubbakcemile3

bak ama tekrar diyeyim ikiz olmadığı sürece test günü bile idrar testi negatif çıkan ama kan testi pozitif olan çok arkadaş var. böyle bir durum olursa boşuna kendini ve bebeğini üzersin. allahın izniye 1 hafta sonra hayırlı haberleri alacağız inşalllahhhhh kaydirigubbakcemile5 sizlerle yazışınca moralim de düzeliyor kaydirigubbakcemile3

test negatifde çıksa zaten çok üzülmeyeceğim bu yüzden çünkü negatif çıkabilior dediğin gibi ama hastanede öğrenmekten nefret ediorum.banada çok iyi geliyor bu forumda sizlerle yazışmak heycanımız hep aykta kalıyor bu şekilde ve ümitlerimiz özelliklede seninle aynı günler şeyleri yaşıyoruz ve zamanımızda aynı ya bu bana ayrı bir tat verio sositososito heleki cumartesi günü ikimizde hamile çıkarsak yıkacağım burayı bilesin :teytey::teytey::teytey:

arkadaslar benimde bugun transferim gerceklesti
2 tane embriyo simdi benimle
arkadaslar tutunmasi icin verilen ignelerden kullaniyormusunuz
bana bugun ogleden sonra vuruldu ben dedim neden hergun vurulmuyor
transferi yapan kadin sana vurdugumuz dozaj 1500 likmis yani 3 gun gecerliymis birde sali gunu vurucaklar inanin bunlarida soyleye soyleye aldim degilse burda vermiyorlar

yarin sonucunu ogrenecek arkadaslar insallah hayirli sonuclarinizi bekliyorum

arkadaslar benimde bugun transferim gerceklesti
2 tane embriyo simdi benimle
arkadaslar tutunmasi icin verilen ignelerden kullaniyormusunuz
bana bugun ogleden sonra vuruldu ben dedim neden hergun vurulmuyor
transferi yapan kadin sana vurdugumuz dozaj 1500 likmis yani 3 gun gecerliymis birde sali gunu vurucaklar inanin bunlarida soyleye soyleye aldim degilse burda vermiyorlar

yarin sonucunu ogrenecek arkadaslar insallah hayirli sonuclarinizi bekliyorum

hayırlı olsun canım sende sıraya geç bekle bakalım hepimiz birden üstesinden geleceğiz allahın izniyle.bende kullanıyorum ama sabah akşam kullanıyorum heryerim morarmaya başladı ama inşallah buna değecek inşallah...

Chilekli insallah degicek arkadasim bu yasananlara
arkadasim size vurulan igneler kac ml lik tam olarak biliyormusun sabah aksam oldugunuz

Son düzenleme:
arkadaşlar dün gece hafif kan geldi,erkenden hastaneye gittik.bugün 10. günümdü.kan testi yaptırdık.negatif sonucu aldık.yinede umudum vardı ama eve gelince kesinleşti.adet oldum.
ağladım zırladım.sonunda sonuca kendimi alıştırdım biraz.ilk denememdi.ALLAHTAN umut kesilmez.ama çoook üzüldüm.

arkadaşlar dün gece hafif kan geldi,erkenden hastaneye gittik.bugün 10. günümdü.kan testi yaptırdık.negatif sonucu aldık.yinede umudum vardı ama eve gelince kesinleşti.adet oldum.
ağladım zırladım.sonunda sonuca kendimi alıştırdım biraz.ilk denememdi.ALLAHTAN umut kesilmez.ama çoook üzüldüm.

canım yaaa çook üzüldüm belki bende yarın senin gibi üzülüceğim ve şu an senin olduğu gibi beni de hiiç bişey veya hiç kimse avutmıcak biliyorum ama genede üzülme gerçekten dünyanın sonu değil canım yaa biz sağlıklı olalımki önümüzdeki güzel günlere bakalım allahım hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize ...kendine çok iyi bak önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalım...allahtan hayırlısı...

canım gecmiş olsun inşl 2 denemende tutar bundada var bir hayır böyle düşün.

slm kızlar bugün test günümdü sonuç negatif ...12 gündür embriyoların resmi başucumda (annecim niye bıraktınız beni).ne kadar zor allahım ama kabulleniyorsun işte.biraz ağladım sonra eşim rahatlayım diye gezmeye götürdü.ne çok hamile kadın ve bebeği ile gezen aile varmış.ya bizler diğerleri oluyoruz hastanede eşiyle sessizce oturan ,hiç tanımadığı insanlarla biranda kaynaşıp sorununu paylaşan,hemen onlar için de dua ediveren iyi insanlarız bizlerde bu bir sınav biliyorum günün birinde bizimde yüzümüz gülecek ama nolur artık yakın bir gün olsun .dualarım sonucunu bekleyen tüm arkadaşlar için .......

inan çok üzüldüm hayatım ne desek boş senin acını dindirecek bişiy yapabilmemiz imkansız ama dedikleri gibi metin olan lazım öyle olmamız gerekli gün gelecek allah bizide güldürecek bundan şüphem yok.umudunu yitirme lütfen ilk önce önemli olanın sen olduğunu düşün sen olmazsan bebişde olmaz bunu aklından çıkarma lütfen allah yardımcın olsun canım...

slm kızlar bugün test günümdü sonuç negatif ...12 gündür embriyoların resmi başucumda (annecim niye bıraktınız beni).ne kadar zor allahım ama kabulleniyorsun işte.biraz ağladım sonra eşim rahatlayım diye gezmeye götürdü.ne çok hamile kadın ve bebeği ile gezen aile varmış.ya bizler diğerleri oluyoruz hastanede eşiyle sessizce oturan ,hiç tanımadığı insanlarla biranda kaynaşıp sorununu paylaşan,hemen onlar için de dua ediveren iyi insanlarız bizlerde bu bir sınav biliyorum günün birinde bizimde yüzümüz gülecek ama nolur artık yakın bir gün olsun .dualarım sonucunu bekleyen tüm arkadaşlar için .......

bugün ne ugursuz bir gün 2 arkadaşımızda negatif sonuc aldı.üzülmeyin diyemiyorum cok agır gercekten ama vardır bunda da bir hayır inşl 2 denemenizde tutar rabbim negatif sonuc alan arkadaşlarımıza sabır güc versin.

Back