- Konu Sahibi handan1976
inşallah yarın ben müjdeli haberi haykırırım burdan haftaya siz ikiniz sonrada diğerleri allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşllah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeeeet arkadaşlar ,benim bugün son günüm yani 11. günüm yarın test yapıcam çook heyecanlıyım gerçekten çok heyecanlıyım yaa kaç gündür bütün gün sakin sakin yatıyordum ama bugün eve sığamıyorum ...bide ben hergün konuşuyorum bebişlerimle 3 tane embriyom vardı umarım beni bırakmamışlardır nolur dua edin benim için bende sizler için dua ediyorum allahım bizi bebişlerimize kavuştur hayırlısıyla çook zoor yaa oooff...allahım bizlere sabır ver ...:Saruboceq:
sakin ol canım hayra yorki hayır olsun.allahım dualarımızı kabul eder inşallah kulağımız senden gelecek güzel haberlerde olacak.deniz cim senin test günün ne zaman benimki 09.04 yani haftaya cumartesi ve seninle aynı gün bu duyguyu yaşamak istiyorum eğer ikimizde hamile kalırsak bu forumu yıkalım:) allahım dularımızı boşa çıkarmayacak inşallah...
inşallah yarın ben müjdeli haberi haykırırım burdan haftaya siz ikiniz sonrada diğerleri allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşllah...
canım nolursun böyle şeyler düşünme şimdilik ayın 9 unda akşam göreceksin çok çok neşeli olacağız allahın izniyle ben ayın 8 i akşamı kendim test yapmayı düşünüyorum hastanede öğrenmekden nefret ediom daha hazırlıklı olurum diye düşünüyorum.nolursun sende iyi düşün iyi olsun anne olacağız beraber allahım bu kadar duamızı boşa çıkarmayacak hepimize nasip edecezk inşallah.ay keşke canım :Saruboceq: benim de ayın 9 unda. benim pek ümidim yok ama diğer yandan allahtan da ümit kesilmez :CüvCüv: bugün karamsar günümdeyim. tutmazsa hangi bitkisel kürlere başlayacağım önümüzdeki ay hamile kalma günü ne zaman gibi hesaplamalara bile girdim. ama senden eminim bak yerimseniben offf yine de keşke ikimiz de poziif sonucu alsak :Saruboceq:
sağol handacığım senin de yeni tedavin bu ay başlıyor değil mi? inşallah biz önden gider yolu açarız sen de peşimizden gelirsin alkisalkisalkis
canım nolursun böyle şeyler düşünme şimdilik ayın 9 unda akşam göreceksin çok çok neşeli olacağız allahın izniyle ben ayın 8 i akşamı kendim test yapmayı düşünüyorum hastanede öğrenmekden nefret ediom daha hazırlıklı olurum diye düşünüyorum.nolursun sende iyi düşün iyi olsun anne olacağız beraber allahım bu kadar duamızı boşa çıkarmayacak hepimize nasip edecezk inşallah.
bak ama tekrar diyeyim ikiz olmadığı sürece test günü bile idrar testi negatif çıkan ama kan testi pozitif olan çok arkadaş var. böyle bir durum olursa boşuna kendini ve bebeğini üzersin. allahın izniye 1 hafta sonra hayırlı haberleri alacağız inşalllahhhhh kaydirigubbakcemile5 sizlerle yazışınca moralim de düzeliyor kaydirigubbakcemile3
arkadaslar benimde bugun transferim gerceklesti
2 tane embriyo simdi benimle
arkadaslar tutunmasi icin verilen ignelerden kullaniyormusunuz
bana bugun ogleden sonra vuruldu ben dedim neden hergun vurulmuyor
transferi yapan kadin sana vurdugumuz dozaj 1500 likmis yani 3 gun gecerliymis birde sali gunu vurucaklar inanin bunlarida soyleye soyleye aldim degilse burda vermiyorlar
yarin sonucunu ogrenecek arkadaslar insallah hayirli sonuclarinizi bekliyorum
arkadaşlar dün gece hafif kan geldi,erkenden hastaneye gittik.bugün 10. günümdü.kan testi yaptırdık.negatif sonucu aldık.yinede umudum vardı ama eve gelince kesinleşti.adet oldum.
ağladım zırladım.sonunda sonuca kendimi alıştırdım biraz.ilk denememdi.ALLAHTAN umut kesilmez.ama çoook üzüldüm.
arkadaşlar dün gece hafif kan geldi,erkenden hastaneye gittik.bugün 10. günümdü.kan testi yaptırdık.negatif sonucu aldık.yinede umudum vardı ama eve gelince kesinleşti.adet oldum.
ağladım zırladım.sonunda sonuca kendimi alıştırdım biraz.ilk denememdi.ALLAHTAN umut kesilmez.ama çoook üzüldüm.
slm kızlar bugün test günümdü sonuç negatif ...12 gündür embriyoların resmi başucumda (annecim niye bıraktınız beni).ne kadar zor allahım ama kabulleniyorsun işte.biraz ağladım sonra eşim rahatlayım diye gezmeye götürdü.ne çok hamile kadın ve bebeği ile gezen aile varmış.ya bizler diğerleri oluyoruz hastanede eşiyle sessizce oturan ,hiç tanımadığı insanlarla biranda kaynaşıp sorununu paylaşan,hemen onlar için de dua ediveren iyi insanlarız bizlerde bu bir sınav biliyorum günün birinde bizimde yüzümüz gülecek ama nolur artık yakın bir gün olsun .dualarım sonucunu bekleyen tüm arkadaşlar için .......