- Konu Sahibi handan1976
handancım üzülme tatlım önümüzdeki ay olucak yumurtan gelişicek inş hayırlısıyla tatlım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizinde dediği gibi benim sonuç negatif şimdi tüm dualarım sizlerle allahım sizlere nasip eder inşallah benimki başka bahara kaldı bu anneler günüde bana haram oldu anlayacağınız allahtan ümit kesilmez ne diyelim.umarım denizden ii haberler alırız da bir nebze mutlu oluruzz...DENİZ BULUT ve CHİLEKLİ sizn test tarihiniz ne zamandı yaa hala test yapmadınızmı merak ettim ....hadi bir iki mutlu haber daha gelsinde umut olsun diğer arkadaşlarada hayırlısıyla...HABER BEKLİYORUUUMM
ya evet kimse kalmadı buralarda:) kim ne durumda merak ediyoruum.
evet kimse kalmadi kizlarrrrrrrrrrr benim enson 24 nisandi test ve negatiffffffff ve simdi ikinci denicem haziranda veya temmuzda ama busefer olacak rabbimin izniyleee busefer moral ve psikolojim duzeldi dr sadece 2 cinde fazla dusunmeeceksin dedi ve elinden geldigi kadar kafani dinle dedi ins hepimizin olur dondurulmuslarla transfer olcak 7 tane var ins onlar rahat cozulurde 4 tane transfer edilir
kırlar nerelerdesiniz ya tedavilere başladı bitti sayfayıda bıraktınız.arkadaşlıklarımız burayakadarmıydı aşkolsun yani küstüm sizlere:dilcikar: