• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

kızlar benim sonuçta negatif malesef olmadı
icon_crya.gif

üzülme demek boş ama umarım çabuk toparlarsın kendini. sadece bu sefer olamdı. bir dahaki sefere gelecek inşalah meleklerin

handancım üzülme dediğim gibi her işte bir hayır vardır mutlaka ama ben doktoruna kızdım biraz ..sen daha çook gençsin ve daha yeni evlisin hemen yumurta nakli demesi çok saçma geldi bana dur bakalım yaa gün doğmadan neler doğar inşallah allahım sana sağlıklı yumurtalar vericektir hemde çok kısa zamanda ben buna inanıyorum ama sende inan ve nacizane tavsiyem sana inanan güvenen bir doktor bul bu senin doktorun şu kıbrıstaki hastanelerle ortakmı çalışıyo insanın aklına geliyor böyle şeyler hemen 1 ay yumurta oluşmadı diye öyle bir karar verilirmi ! şu anda öyle yumurta nakli falan hiiç düşünme dozajını yükseltseydi ilacı değiştirseydi yada bekle bu ay bi dahaki ay dene belkide vücuduna hükmettin ve onun için böyle oldu bekle ve iyice düşün moralinide hiiç bozma tamammı canım
rose canım herzaman söylediğim gibi zamanı gelmemiş hayırlısı olsun...üzülme dicem ama gereksiz biliyorum ....

DENıZ BULUT ve CHıLEKLı sizn test tarihiniz ne zamandı yaa hala test yapmadınızmı merak ettim ....hadi bir iki mutlu haber daha gelsinde umut olsun diğer arkadaşlarada hayırlısıyla...HABER BEKLıYORUUUMM

başka bölümlere yazdık buraya yazmamış mıyız? chilekli nin ne yazık ki negatif benim ise negatif gibi değerim 20 çıktı. yarın yine test yaptıracağım. eğer 2 ye katlandıysa geç tutunma vs gibi bir şansım olacak katlanmadıysa tutunamamış düşüyor demekmiş :a015:

DENİZ BULUT ve CHİLEKLİ sizn test tarihiniz ne zamandı yaa hala test yapmadınızmı merak ettim ....hadi bir iki mutlu haber daha gelsinde umut olsun diğer arkadaşlarada hayırlısıyla...HABER BEKLİYORUUUMM
denizinde dediği gibi benim sonuç negatif :( şimdi tüm dualarım sizlerle allahım sizlere nasip eder inşallah benimki başka bahara kaldı bu anneler günüde bana haram oldu anlayacağınız :( allahtan ümit kesilmez ne diyelim.umarım denizden ii haberler alırız da bir nebze mutlu oluruzz...

canlarım üzüldüm yaa deniz bulut senin daha belli değil gerçi ama inşallah hayırlı haberlerini alırız ...ama olmazsada çok üzülüp kahretmemek gerekiyor allah biliyor herşeyin en doğrusunu biz boşuna konuşuyoruz demekki sizin için hayırlı zaman değilmiş...allahım hayırlı zamanlarda sağlıklı bebişler versin inşallah hepimize...

chilekli,deniz çok üzüldüm.neolur çok üzülmeyin.bi sonraki denemesinde başarılı olan çok arkadaş var.sabredin.biraz daha zamanı var.ama olucak allahın izniiyle.
deniz gerçi seninki belli değil canım.yarın inşallah ii haberlerini bekliyoruz..

sagolun kızlar ama hiç ümitli değilim. göğüslerim hala yumuşak sertleşmiyor fazla ağrımıyo. geçen sene zorunlu kürtj sonrası parça kalmış aynı bunun gibi tepki veriyordu vücudum. tabii onda adet olmak isteyip olamadığı için ağrıyan bel ve kasıklar damla damla gelen kanama bir de aynı sertleşemeyen tam da yumuşamayan göğüsler vardı :çok üzgünüm: olacağı varsa bir gün olacak. ben tuhaf bir şekilde olacağına inanıyorum. maddi olarak en az 6 ay tüp deneyemeyiz. benim yaş nedeniyle hamile kalabilmek çin son 1 senem. ama ben mutlaka olacağına inanıyorum. inşallah. inşallah kendiliğinden gelir annesini bir daha böyle iğnelerle falan uğraştırmaz :CüvCüv:

sonucu aldım negatif artmadı değer tahmin ettiğim gibi artık yine her ay günleri takip et eşinle kavga et (o tarihte istanbul da olacaksın seyahat olmaz diye) tek çizgiyi gör. offf. ne yapalım hayırlısı böyleymiş senağlama

canım allah yardımcın olsun cok zor biliyorum ama ne yapalım hayırlısı böyleymiş demek lazım her şerde bir hayır vardır moralimizi bozmayalım bellimi olur bakarsın normal yoldan bebek sahibi oluruz.
allahımın mucizeleri saymakla bitmez.

handan cığım sen de moralini yüksek tutmaya çalış. rabbim sınıyor bir şekilde. inşallah mükafatını da görürüz. gerçekten belki böyle hayırlısıdır

denizciğim çok üzüldüm sıkma canını biliyorum insan çok üzülüyor ağlıyor ama ağlamakla üzülmeklde bişey olmuyor sadece kendimizi yıpratıyoruz Allahım birgün bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah

kırlar nerelerdesiniz ya tedavilere başladı bitti sayfayıda bıraktınız.arkadaşlıklarımız burayakadarmıydı aşkolsun yani küstüm sizlere:dilcikar:

ya evet kimse kalmadı buralarda:) kim ne durumda merak ediyoruum.

evet kimse kalmadi kizlarrrrrrrrrrr benim enson 24 nisandi test ve negatiffffffff ve simdi ikinci denicem haziranda veya temmuzda ama busefer olacak rabbimin izniyleee busefer moral ve psikolojim duzeldi dr sadece 2 cinde fazla dusunmeeceksin dedi ve elinden geldigi kadar kafani dinle dedi ins hepimizin olur dondurulmuslarla transfer olcak 7 tane var ins onlar rahat cozulurde 4 tane transfer edilir:emir_bebek::emir_bebek:

evet kimse kalmadi kizlarrrrrrrrrrr benim enson 24 nisandi test ve negatiffffffff ve simdi ikinci denicem haziranda veya temmuzda ama busefer olacak rabbimin izniyleee busefer moral ve psikolojim duzeldi dr sadece 2 cinde fazla dusunmeeceksin dedi ve elinden geldigi kadar kafani dinle dedi ins hepimizin olur dondurulmuslarla transfer olcak 7 tane var ins onlar rahat cozulurde 4 tane transfer edilir:emir_bebek::emir_bebek:

inşl ikinci tedavinde pozitif sonuç alırsın canım coz zor yollardan geciyoruz allah sabır ve güc versin bizlere

kırlar nerelerdesiniz ya tedavilere başladı bitti sayfayıda bıraktınız.arkadaşlıklarımız burayakadarmıydı aşkolsun yani küstüm sizlere:dilcikar:

handancığım aslında sayfaya sürekli girip bakıyordum ama bir türlü bişey yazamadım.çok yıpranmış hissediyorum kendimi.ben ağustos yada eylül ayında tekrar deneyeceğim.pes etmek yok.birbirimizden kopmayalım.bu sayfa bitmesin lütfen.negatif sonuç alan arkadaşlar sonucumuz pozitif olana kadar buradayız.

Back