• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

yaaa kızlar başka bölümde de sordum tekrar edeyim burada sizde hiç akıntıda artış oldu mu? bende hiç yok. bu da ayrıca moralimi bozuyor :a015:

yaaa kızlar başka bölümde de sordum tekrar edeyim burada sizde hiç akıntıda artış oldu mu? bende hiç yok. bu da ayrıca moralimi bozuyor :a015:
kendi kendine moralini bozma canım bendede yok sadece ara sıra giren ağrılarım var bende çok sabırsızlanıyorum ama az kaldı sabret lütfen moralini yüksek tutarak cumartesi büyük gün güzel haberlerini bekliyor olacağım dualarım seninle...

benim kulak memem gibi ilginç bir yerde sivilce çıktı. hemen her adetten önce çıkar. bugün yarın da normal adet günüm. çok mu dedim acaba negatif test sonucu görmek istemiyorum diye? göremiycem galiba senağlama

benim kulak memem gibi ilginç bir yerde sivilce çıktı. hemen her adetten önce çıkar. bugün yarın da normal adet günüm. çok mu dedim acaba negatif test sonucu görmek istemiyorum diye? göremiycem galiba senağlama

şimdi bunları söylemen hiç hoş deil hemen olumsuz düşünmeye başlama yolun sonu yaklaştı allah hayırlısını verecektir. lütfen sen moralini şimdilik yüksek tut nolur

deniyorum deniyorum işte arada bir sivilce çıkıyor çöküyorum. amaaann hayırlısı ne ise o olsun a.s

deniyorum deniyorum işte arada bir sivilce çıkıyor çöküyorum. amaaann hayırlısı ne ise o olsun a.s

denizcim haklısın yaa bak bana ne güzel söylüyorsun boşuboşuna üzüldün diye belkide sende şu anda boşuna üzülüyorsundur...ama ben hiiç olumsuz düşünmedim adet sancım vardı test günü özellikle sabah sancıyla uyandım ama hiiç olumsuz düşünmemeye çalıştım hep bunlar tutunma sancıları dedim kendi kendime ...ayrıca benimde her tarafımda sivilceler çıktı bide herzaman adetten önce akıntım olurdu ama bu sefer olmadı yani herkes farklı olabilir belirti aramayın sadece dua edin ve konuşun bebişlerle sıkı sıkı tutunun deyin ben öyle yaptım ...allahım hepimize güzel günler göstersin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar:

denizcim haklısın yaa bak bana ne güzel söylüyorsun boşuboşuna üzüldün diye belkide sende şu anda boşuna üzülüyorsundur...ama ben hiiç olumsuz düşünmedim adet sancım vardı test günü özellikle sabah sancıyla uyandım ama hiiç olumsuz düşünmemeye çalıştım hep bunlar tutunma sancıları dedim kendi kendime ...ayrıca benimde her tarafımda sivilceler çıktı bide herzaman adetten önce akıntım olurdu ama bu sefer olmadı yani herkes farklı olabilir belirti aramayın sadece dua edin ve konuşun bebişlerle sıkı sıkı tutunun deyin ben öyle yaptım ...allahım hepimize güzel günler göstersin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar:

yaaa keşke canım. başkasına demek çok kolay genelde de haklı çıkıyorsun hatta. sende olduğu gibi. seninle ilk konuşurken cidden hamile olabilir diye düşünüyordum. ama kendime yapamıyorum. inşallah dediğin gibi çıkar valla yıkarım burayı hihoyyyt

handan 1976 cok üzüldüm. üzülme diyeceğim ama biliyorum mümkün değil. doktor ne dedi? mümkün değil miymiş? başka bir ilaçla protokolle falan?

önümüzdeki ay tekrar bakalım dedi canım ya buda negatif sonuc gibi birşey çok üzüldüm.
üzülme hayatım hayırlısı şimdi deildir belkide allah şükür etmekten başka çaremiz yok biliyosun allah nasip edecektir mutlaka birgün hepimize sadece zamanını bekliyoruz.
ayrıca sayın deniz bulut yıkarım buraları falan demişsin ya bensiz yapma sakın :) birde senin sezilerine çok güveniyorum bikaç yerde denk geldi içinden geçenler doğru çıkıyor genelde ve banada ilk başlarda kesin hamile kalacaksın ve ikiz olacak demiştin bunları hiç unutmuyorum:)

inşallah olacak. yoksa rezil olacağım galiba delikafadulden ama umarım kendim için içime doğanlar çıkmaz. neyse hiçbir falcı kendine fal bakamaz diyelim :roflol:

kızlaar benim 2 mayıs test günümdü 12.günüm yani biliyorsunuz ...test sonucum 352.94 yaanii pozitif yaniii hamileyiim hihoyyythihoyyythihoyyyt allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ...sizlerede umut olsun ...ama ben hala inanamıyorum hiç hamileymişim gibi gelmiyo sanki test yanlışmış gibi geliyo ama herkesede yaydık bu haberi artık perşembe günü doktora gidince inanırım herhalde ,keseyi yada keseleri görcez dedi doktor ama biraz erken değilmi kızlar ????

ALLAH tamamına erdirsin cnm,çok sevindim.

denizcim benim için neler düşünüyorsun:uhm:

olacak inşallah ama biraz daha ugraşman gerekecek. vazgeçme incir kürü hayıt tohumu vs herşeyi dene. başka formda tüp bebek uzmanı 1 çay kaşığı kereviz tohumu öneriyordu yüksek fsh için ama bu ölçüyü geçmeyin diyordu. bir de hayır tohumu hakkında bir bilgim yok birlikte kullanmayın 1 1,5 ay kullanın diyordu. sadece fsh değil her türlü yüksek hormonu düşürmeye yardımcıymış. bence önümüzdeki aya kadar incir kürü ile birlikte kereviz tohumuna devam edebilirsin. ümidini kaybetme lütfen. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlaar çok teşekürler iyi dilekleriniz için...inanın bebişlerim her akılma geldiğinde sizler içinde dua ediyorum allahım çok şükür dedikten hemen sonra allahım isteyen herkese tattır bu duyguyu diye dua ediyorum....bugün doktordaydım ikizmiş iki tane kese gördük 1 tanesi de tam belli değil ama doktor gebelik kesesi gibi değil dedi yani 3 olam olasılığı düşük..handancım senin içinde üzüldüm ama zamanı gelmemiş öyle düşün canım benim hayırlı zamanı ne zamansa o zaman olsun inşallah şu sözü hatırla canım "size şer olan olaylar hayır olabilir size hayır olan olaylar şer olabilir ,bunu siz değil ancak rabbiniz bilir "sadece dua et hayırlısı için üzülme negatif olayları çağırma...

kızlaar çok teşekürler iyi dilekleriniz için...inanın bebişlerim her akılma geldiğinde sizler içinde dua ediyorum allahım çok şükür dedikten hemen sonra allahım isteyen herkese tattır bu duyguyu diye dua ediyorum....bugün doktordaydım ikizmiş iki tane kese gördük 1 tanesi de tam belli değil ama doktor gebelik kesesi gibi değil dedi yani 3 olam olasılığı düşük..handancım senin içinde üzüldüm ama zamanı gelmemiş öyle düşün canım benim hayırlı zamanı ne zamansa o zaman olsun inşallah şu sözü hatırla canım "size şer olan olaylar hayır olabilir size hayır olan olaylar şer olabilir ,bunu siz değil ancak rabbiniz bilir "sadece dua et hayırlısı için üzülme negatif olayları çağırma...

sagol canım ya bir kaç gündür daha iyiyim eşimle dok gitik konuşmaya bana yumurta nakli yaptırın diyor en iyisi bu yani ben bir nevi taşıyıcı anne olacagım bende bunu istemiyorum benden hiç bir gen taşımayacak.orda aglaldım işim bukadar mı kötü çok şükür eşim mükemmel bir insan hayırlısı diyor hep üzülmememi söylüyor ama nereye kadar sorun bende oldugu için dahada kötü oluyorum.

ayrıca bana destek vardiginiz için hepinize çok tşk ederim arkadaşlarım inanın çok iyi geliyor burda sizlerle dertleşmek gönül isterki hep güzel müjdeli haberler verelim birbirimize ama olmuyor ne yapalım benimde kaderim buymuş bakalım şimdi başka bir ilaç verdi dok onu kullanıyorum adetimin ikinci günü tekrar gidecegim bakalım yumurtalarımda bir gelişme olacakmı.

Back