- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi handan1976
yaaa kızlar başka bölümde de sordum tekrar edeyim burada sizde hiç akıntıda artış oldu mu? bende hiç yok. bu da ayrıca moralimi bozuyor :a015:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi kendine moralini bozma canım bendede yok sadece ara sıra giren ağrılarım var bende çok sabırsızlanıyorum ama az kaldı sabret lütfen moralini yüksek tutarak cumartesi büyük gün güzel haberlerini bekliyor olacağım dualarım seninle...yaaa kızlar başka bölümde de sordum tekrar edeyim burada sizde hiç akıntıda artış oldu mu? bende hiç yok. bu da ayrıca moralimi bozuyor :a015:
benim kulak memem gibi ilginç bir yerde sivilce çıktı. hemen her adetten önce çıkar. bugün yarın da normal adet günüm. çok mu dedim acaba negatif test sonucu görmek istemiyorum diye? göremiycem galiba senağlama
deniyorum deniyorum işte arada bir sivilce çıkıyor çöküyorum. amaaann hayırlısı ne ise o olsun a.s
denizcim haklısın yaa bak bana ne güzel söylüyorsun boşuboşuna üzüldün diye belkide sende şu anda boşuna üzülüyorsundur...ama ben hiiç olumsuz düşünmedim adet sancım vardı test günü özellikle sabah sancıyla uyandım ama hiiç olumsuz düşünmemeye çalıştım hep bunlar tutunma sancıları dedim kendi kendime ...ayrıca benimde her tarafımda sivilceler çıktı bide herzaman adetten önce akıntım olurdu ama bu sefer olmadı yani herkes farklı olabilir belirti aramayın sadece dua edin ve konuşun bebişlerle sıkı sıkı tutunun deyin ben öyle yaptım ...allahım hepimize güzel günler göstersin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
üzülme hayatım hayırlısı şimdi deildir belkide allah şükür etmekten başka çaremiz yok biliyosun allah nasip edecektir mutlaka birgün hepimize sadece zamanını bekliyoruz.önümüzdeki ay tekrar bakalım dedi canım ya buda negatif sonuc gibi birşey çok üzüldüm.
kızlaar benim 2 mayıs test günümdü 12.günüm yani biliyorsunuz ...test sonucum 352.94 yaanii pozitif yaniii hamileyiim hihoyyythihoyyythihoyyyt allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ...sizlerede umut olsun ...ama ben hala inanamıyorum hiç hamileymişim gibi gelmiyo sanki test yanlışmış gibi geliyo ama herkesede yaydık bu haberi artık perşembe günü doktora gidince inanırım herhalde ,keseyi yada keseleri görcez dedi doktor ama biraz erken değilmi kızlar ????
çok üzüldüm cnm,yaşamayan bilemez.insanın sanki boğazına bişey takılıp kalıyor.ama zaman yine herşeyin ilacı oluyor.sabır demekten başka çaremiz ne yazıkki yok.kızlar benim tedavim yarım kaldı yumurtalarım gelişmedi cok moralim bozuk.sizlere hayırlı tedaviler.
denizcim benim için neler düşünüyorsun:uhm:
kızlaar çok teşekürler iyi dilekleriniz için...inanın bebişlerim her akılma geldiğinde sizler içinde dua ediyorum allahım çok şükür dedikten hemen sonra allahım isteyen herkese tattır bu duyguyu diye dua ediyorum....bugün doktordaydım ikizmiş iki tane kese gördük 1 tanesi de tam belli değil ama doktor gebelik kesesi gibi değil dedi yani 3 olam olasılığı düşük..handancım senin içinde üzüldüm ama zamanı gelmemiş öyle düşün canım benim hayırlı zamanı ne zamansa o zaman olsun inşallah şu sözü hatırla canım "size şer olan olaylar hayır olabilir size hayır olan olaylar şer olabilir ,bunu siz değil ancak rabbiniz bilir "sadece dua et hayırlısı için üzülme negatif olayları çağırma...