nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

saol canım çok heycanlıyım umarım herşey yolunda giderde sıkı sıkı tutunurlar allahım hepimize nasip etsin inşallah.

arkadaslar benimde yarin yumurtalarim toplanacak
bu ikinci denemem olmasina ragmen yinede heyacan yaptim
Allah butun tedavide olanlarin yardimcisi olsun

keykeycim allah yardımcın olsun.hiç heycan yapma canım biliosun yatcaz kalkcaz bide bakmışız yumişler gitmiiişşş.bu bahar bereketli olucak allahın izniyle moralini yüksek tut.şimdi vedalaş yumişlerinle 3 gün sonra buluşmak üzere annesi:ecrin_bebek:

evet evet kesinlikle sakin ol onlar sana geri dönecekler ayrıca xolix06 bu bahar bereketli olacak demişsin ya banada öyle geliyor inşaaaalllahhhhhhhhh öyle olacak.

inşallah çok iyi geçer transferin ben eminim ya senden. sen de günay ı takip edeceksin inşallah :CüvCüv:
yarın sana da kesin progesteron vereceklerdir de hapı da varmış belki onu verirler. beni yumurta topladıkları gün başlattılar. transferden sonra akşam göbekten bir iğne eklediler : fragmin inşallah sana vermezler bu da yakıyor ve morartıyor ama korkma progesteron kadar kötü değil. progesteron ampul verirlerse hapı olmaz mı diye sorar mısın? benim o an hiç aklıma gelmemişti ama beni yaş nedeniyle şansa bırakmak istemiyorlar ilaçları da yükledikçe yüklüyorlar sanırım. nasıl olsa önümde deneyecek 5-10 sene yok :sm_confused:

benimde nasipse pazartesiye transferim olacak arkadaşlarrr.dualarınızı bekliyorum kızlar.önce hayırlısıyla embriyolar düzgün çözülsün diye sonrada hayırlısıyla bebişler tutunabilsin diye:Saruboceq:

seni seviyorum söylemişmiydim daha önce :) ağzından bal damlıyor sürekli.ama ilk önce senin hayırlı haberini alacağız inşallah.sonra arkandan bizler gelicezz inşallahh...

aaa hadi hayırlı olsun handancım.mayısın 6 sı gbi başlarsn sanıodum.aceleci çıktın

canımcım evet mayıs 4 gibi regli olmam lazımdı sabah bile yazdım yani ama öglende regli oldum anlayacagın süpriz oldu :dance: bugün acıbademi aradım dok bu akşam şehir dışına cıkacakmış hemen gelsen olurmu dedi gittim kist vardı oda yok olmuş çok şükür ve yarın hapıma başlıyorum rabbim bu yolda olan arkadaşlarıma sabır ve güc versin

inşallah hayırlısya tedavine başlayıp sonundada burdan bize müjdeli haberlerini verirsin canım

günaydın günaydınnnnnn nasılsınız canlarım ben bugün bomba gibiyim aylardır bekledigim tedavime bugün besmele cekip başladım içim kıpır kıpır pozitif doluyum inşl sonunda da pozitif sonuc alırımda dünyanın en mutlu insanı olurum hepinizi öpüyorum:1hug: ben bugün çoooook mutluyum:teytey:

denizcim hadi hayırlısı sende beklemeye geçtin benim gibi...chileklii darısı başına canım...benimde bugün 9. günüm sürekli kayısı yiyorum ama kabızlık sorunum var malesef 2 gündür duphalac şurup içtim ama o da şişkinlik gaz yaptı bugün şekersiz kuru kayısı kompostosu içmeye başladım daha iyiyim ilerideki günlerde sizinde başınıza gelebilir inşallah gelmezde bilginiz olsun tek çözüm komposto gibi görünüyor şu anda...gelişmeleri bildiririm size...bu arada benimde hiiç belirtim yokkk göğüslerim acıyodu ya şimdi biraz azaldı ama acıyoo hala inşallah bu iyi bir belirtidir...benim test günüm 2 mayıs cumartesi çook heyecanlıyım kızlaar...allahım hepimiz için hayırısını nasip etsin...hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inşallah rabbim...

canıımm tedavin hayırlı olsuun sonunda başladın yanii...hadi bakalım kolay gelsin...

hadi hayirlisi olsun o icindeki pozitifligi hic yitirme
tedavi boyunca da insan herseye heyecanlaniyor acabalarla
ama sen sonuca yogunlas insallah seninde ve hepimizin kucaklari dolar

benimde dun yumurtalar toplandi oncekine gore biraz agrilarim oldu ama hareket ettigim zaman
tam 16 yumoslarim var simdi
yarin kismet olursa transfer yapilacak
ama bende kabizlik basladi arkadaslar ne yapsam bir bileniniz varmi

iyi dileklerin için sağol keykeycim rabbim tüm isteyenlere versin kimseyi boynu bükük bırakmasın burda cok nadir negatif snuç alan var rabbim bizi onlardan ayırır inşl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…