• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

geçmiş olsun bitanem umarım kötü bişiy yoktur sende hemen kötüye yorma.
saat 13.de denizin transferi vardı umarım allahım ona yardım eder.
birde bugün bana merkezden haber geldi 10 tane toplanan yumurtalarımdan 7 tanesi döllenmiş ve hepsinin kaliteli olduğunu söylediler.çarşamba saat 14:30 da transferim olacakmış.hayırlı olacak inşallahhhh...
denizcim nasılsın oldumu transferin hiç haber yok meraktan çatladım dualarım seninle umarım herşey yolunda gitmiştir

chilekli selam canım. senin sonucu okudum çok sevindim. biz demiştik değil mi sonuç iyidir kaçıncı gün yapacaklarına karar verip ona göre söyleyeceklerdir diye. seninkiler kaliteli ve sayıca çoklar 5. güne kadar bekleyip öyle transfer edecekler. kalanları da dondururlar ama inşallah gerek kalmayacak canım

benim transferim oldu. 2 adet 4 hücreli embrio. 9 mayıs test tarihim. burada benim yaşlarımda olup 2. gün konan 1-2 embrio ile hamile kalanlar var onlarla konuştum bu biraz moralimi düzeltti. inşallah iyi sonuçlar alırız. seninki ikiz olacak gibi geliyor bana yerimseniben

Son düzenleme:
chilekli selam canım. senin sonucu okudum çok sevindim. biz demiştik değil mi sonuç iyidir kaçıncı gün yapacaklarına karar verip ona göre söyleyeceklerdir diye. seninkiler kaliteli ve sayıca çoklar 5. güne kadar bekleyip öyle transfer edecekler. kalanları da dondururlar ama inşallah gerek kalmayacak canım

benim transferim oldu. 2 adet 4 hücreli embrio. 9 mayıs test tarihim. burada benim yaşlarımda olup 2. gün konan 1-2 embrio ile hamile kalanlar var onlarla konuştum bu biraz moralimi düzeltti. inşallah iyi sonuçlar alırız. seninki ikiz olacak gibi geliyor bana yerimseniben
ağzından bal damlıyor :) bende sana bişiy itiraf edeyim içimden bir ses benden önce anne olacağını söylüyor gözüm kulağım senden gelecek olan iyi haberlerde olacak.söyle o iki meleğe annelerine sıkı sıkı tutunsunlar.hayırlı olsun.allahım yardımcın olsun inşallah...

sağol canım acaba 5. gün konınca test günün kaçıncı gün oluyor? 10 .gün mü 12 gün mü? inşallah peşpeşe güzel sonuçlar alırız. seninki ikiz olacak hatta üçüz de olabilir ama riskli böyle olması sonra reduksiyon falan gerekiyor ikiyi aşmasınlar :dance:

sağol canım acaba 5. gün konınca test günün kaçıncı gün oluyor? 10 .gün mü 12 gün mü? inşallah peşpeşe güzel sonuçlar alırız. seninki ikiz olacak hatta üçüz de olabilir ama riskli böyle olması sonra reduksiyon falan gerekiyor ikiyi aşmasınlar :dance:

sanırım 10.gün oluyor test günü.inşallah peşpeşe alıcaz güzel haberleri inşallah.sağlıklı sıhhatli alalım kucağımızada ikiz üçüz tekiz ne fark eder.allah hangisini nasip ederse öyle olsun.biz sadece dilekde bulunabiliriz.ama sende bende ikiz bebek annesi olursak dünyalar bizim olur sanırım alkisalkisalkis

realist selam benimde ayın 21. i salı gunu transferim oldu. ilk günlerde gaz şişkinlik ve kasık ağrılarım vard ve yok oldu 2 gundür sinir basıyo beni stres olmayım diye napçamı şaşıyorum .. sonumuz hayırola

ya aynene ya,benimde ilk 3 gün aynı şekilde gaz kasık ağrısı vardı.şuan eskisi gibiyim tık yok.gitti heralde diyorum ve moralim bozuluyor.ya inşallah duruyordur UMUDUMOL,belkide herkezde belirti olmuyordur.ama ufak bir belirtim var göğüs uçlarım koyulaşmış iyice,ama bu ilaçlarınde etkisi olabilir diye umutlanmıyayım diyorum.

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun cnm,inşallah iyi heberlerini alırız.yanında keşke biri olsaydı,çok yormamaya çalış kendini

ya aynene ya,benimde ilk 3 gün aynı şekilde gaz kasık ağrısı vardı.şuan eskisi gibiyim tık yok.gitti heralde diyorum ve moralim bozuluyor.ya inşallah duruyordur UMUDUMOL,belkide herkezde belirti olmuyordur.ama ufak bir belirtim var göğüs uçlarım koyulaşmış iyice,ama bu ilaçlarınde etkisi olabilir diye umutlanmıyayım diyorum.

elifözge benim için güzel dileklerin teşkkür ederim. belirtilere takmayın lütfen. benim daha 1. günüm o nedenle rahat rahat yazıyorum a.s ama bu kadar aldığımız ilaçla her türlü acaip belirti olabilir normaldir olmayabilir de. ben burda bazı belirtileri olup negatif sonuç alanları ve sürüyle hiçbir belirtisi olmayıp pozitif sonuç alanları okudum. hatta şiddetli kanaması başlayıp hamile kalan ve hamileliği devam eden de vardı. test gününden önce hiçbirşey belli olmuyor. idrar testiyle bile özellikle yani testi yapıp takılmamak gerekli çok çok ender doğru çıkıyor çünkü. umarım hpimiz hamiş kalırız :CüvCüv:

kızlar bende mayısta tüp bebek tedavisine başlıyorum.size sorum (fsh:10.4) yumurtalık tembelliği nedeniyle tüp bebek yaptırıp hamile kalan var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim.

elifözge benim için güzel dileklerin teşkkür ederim. belirtilere takmayın lütfen. benim daha 1. günüm o nedenle rahat rahat yazıyorum a.s ama bu kadar aldığımız ilaçla her türlü acaip belirti olabilir normaldir olmayabilir de. ben burda bazı belirtileri olup negatif sonuç alanları ve sürüyle hiçbir belirtisi olmayıp pozitif sonuç alanları okudum. hatta şiddetli kanaması başlayıp hamile kalan ve hamileliği devam eden de vardı. test gününden önce hiçbirşey belli olmuyor. idrar testiyle bile özellikle yani testi yapıp takılmamak gerekli çok çok ender doğru çıkıyor çünkü. umarım hpimiz hamiş kalırız :CüvCüv:

umarım ALLAH hepimizin yüzünü güldürür DENİZBULUT.yatıyormusun nasıl geçiriyorsun zamanını.ben idrar testi yapsammı diye düşünüyorum ama daha çok erken sanırım.senin fikirlerini çok önemsiyorum bu sebepten yorumların için tekrar tekrar teşekkürler cnm.birde internette bir doktorun 'çok fazla yatmayın hareket edin,çocuğun bünyenize alışması için bu da gerekli' dediğini okudum.aklında bulunsun.tabi kendini yorma.

umarım ALLAH hepimizin yüzünü güldürür DENİZBULUT.yatıyormusun nasıl geçiriyorsun zamanını.ben idrar testi yapsammı diye düşünüyorum ama daha çok erken sanırım.senin fikirlerini çok önemsiyorum bu sebepten yorumların için tekrar tekrar teşekkürler cnm.birde internette bir doktorun 'çok fazla yatmayın hareket edin,çocuğun bünyenize alışması için bu da gerekli' dediğini okudum.aklında bulunsun.tabi kendini yorma.

bugun evde pc bşında ve tv karşısındydım hep. 2 kez eczaneye iğneye gitim.bakkldan 1 dergi aldım. ama yarın dışarı çıkacağım. senin de dediğin doğru hep evde oturursak veya yatarsak metabolizma yavaşlıyormuş zaten bu da iyi değilmiş. ben yarın biraz çıkıp dolaşacağım. bir de ayaklarımla ilili bir problm oldu onun için de başlık açacağım şimdi.fisfisfis
senin 6. günün değil mi? idrar testi için çok erken yap ama negatif çıkr canın sıkılır yani yapma canım :smiley-cool:

kızlar bende mayısta tüp bebek tedavisine başlıyorum.size sorum (fsh:10.4) yumurtalık tembelliği nedeniyle tüp bebek yaptırıp hamile kalan var mı?yardımcı olursanız çok sevinirim.

hoşgeldin hayırlı olsun bende de rezerv azlığı var ama benimki yaş nedeniyle. burada umurta rezervi az kalitesi düşük birçok arkadaşın hamile kaldığını gördüm darısı başın inşallah :CüvCüv:

kızlar uzun zamandır bu topiğe grmiyordum.neler oldu gelişmeler nasıl?egeliden başka hamiş haberi var mı?sena81 e çok üzüldüm.inşallah 3.de başarıcak allahın izniyle.deniz ve elifözge inşallah olumlu sonuçlar alırsınız.handan ve angel08 in durumu ne alemde?listede var mı bi değişiklik?

kızlar uzun zamandır bu topiğe grmiyordum.neler oldu gelişmeler nasıl?egeliden başka hamiş haberi var mı?sena81 e çok üzüldüm.inşallah 3.de başarıcak allahın izniyle.deniz ve elifözge inşallah olumlu sonuçlar alırsınız.handan ve angel08 in durumu ne alemde?listede var mı bi değişiklik?
denizin başaracağından bende eminim ve bende onu örnek alıp ondan 2. gün sonra hamile kalıcam inşallahhhhh ve btün arkadaşlar arayan herkes inşallah....

merhaba canım benim tedavim mayıs ayına kaldı adetimin 2 günü dok gidecegim mayıs4 gibi adet olacagım bakalım bu sefer inşl başlarım

çok sağol cnm,ALLAH isteyen herkezin kucağını doldurur inşallah.

birşey soracağım progesteron iğnleri ile ilgili. ben sabah akşam oluyorum. saat için birşey demediler sabah 9 civarı akşam d ecz kapanmadan 6-7 arası oluyorum. haftaya işe başlayınca işyeri dr una yaptıracağım. sabah 830-9 arası akşam d 5-530 arası yaptırsam olur mu? acaba saatler çok yakın mı oluyor? birşey farkeder mi ki? bileniniz var mı?

yarın saat 14.30 transfer saatim allahım hayırlısını verir inşallah.deniz cim ben o sorduğun iğneyle ilgili detaylı bilgiye sahip deilim daha hiç kullanmadım belki yarın verirse doktorum bende başlarım.hepimize allahtan hayırlısı.allaha emanet olun hepiniz.

Back