- Konu Sahibi handan1976
chilekli allah yardımcın olsun yarın bebişlerin içinde olucak :CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende yarın femara ya başlıyorum :)
yarın saat 14.30 transfer saatim allahım hayırlısını verir inşallah.deniz cim ben o sorduğun iğneyle ilgili detaylı bilgiye sahip deilim daha hiç kullanmadım belki yarın verirse doktorum bende başlarım.hepimize allahtan hayırlısı.allaha emanet olun hepiniz.
kızlar bende yarın femara ya başlıyorum :)
seni seviyorum söylemişmiydim daha önce :) ağzından bal damlıyor sürekli.ama ilk önce senin hayırlı haberini alacağız inşallah.sonra arkandan bizler gelicezz inşallahh...inşallah çok iyi geçer transferin ben eminim ya senden. sen de günay ı takip edeceksin inşallah :CüvCüv:
yarın sana da kesin progesteron vereceklerdir de hapı da varmış belki onu verirler. beni yumurta topladıkları gün başlattılar. transferden sonra akşam göbekten bir iğne eklediler : fragmin inşallah sana vermezler bu da yakıyor ve morartıyor ama korkma progesteron kadar kötü değil. progesteron ampul verirlerse hapı olmaz mı diye sorar mısın? benim o an hiç aklıma gelmemişti ama beni yaş nedeniyle şansa bırakmak istemiyorlar ilaçları da yükledikçe yüklüyorlar sanırım. nasıl olsa önümde deneyecek 5-10 sene yok :sm_confused:
aaa hadi hayırlı olsun handancım.mayısın 6 sı gbi başlarsn sanıodum.aceleci çıktın
canımcım evet mayıs 4 gibi regli olmam lazımdı sabah bile yazdım yani ama öglende regli oldum anlayacagın süpriz oldu :dance: bugün acıbademi aradım dok bu akşam şehir dışına cıkacakmış hemen gelsen olurmu dedi gittim kist vardı oda yok olmuş çok şükür ve yarın hapıma başlıyorum rabbim bu yolda olan arkadaşlarıma sabır ve güc versin
günaydın günaydınnnnnn nasılsınız canlarım ben bugün bomba gibiyim aylardır bekledigim tedavime bugün besmele cekip başladım içim kıpır kıpır pozitif doluyum inşl sonunda da pozitif sonuc alırımda dünyanın en mutlu insanı olurum hepinizi öpüyorum:1hug: ben bugün çoooook mutluyum:teytey:
canıımm tedavin hayırlı olsuun sonunda başladın yanii...hadi bakalım kolay gelsin...
günaydın günaydınnnnnn nasılsınız canlarım ben bugün bomba gibiyim aylardır bekledigim tedavime bugün besmele cekip başladım içim kıpır kıpır pozitif doluyum inşl sonunda da pozitif sonuc alırımda dünyanın en mutlu insanı olurum hepinizi öpüyorum:1hug: ben bugün çoooook mutluyum:teytey: