- Konu Sahibi handan1976
-
yumurtalar için bir bilgi vermediler. ama benim 8 veya 9 tane vardı ultrasonda. şimdi toplanıp işeleme girecek olan 6 tane varmış. nasıl gelişti ne olacak kalite vs hiçbirşey demiyorlar yarını bekleyin dediler. herhalde ne ümit vermek ne de bozmak istemiyorlar. progesteron herhalde hem merkeze hem yaşa hem bünyeye göre deişiyor. benim yaş ileri ya bu yaşlarda herhalde daha çok ihtiyaç duyuluyordur. bunun testini yapmamışlardı ama öyledir diye düşünüyorum. ne yapalım olacaz artık iğneleri günlerce :çok üzgünüm:
Zaten toplandığı gün söylemiyolar canım. Birgün sonra arıyolar. Benimde dün toplandı sonuçlar birbirine yakın olucak sanırım. Hayırlısı olsun inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın.merhaba arkadaşlar benimde bugün yumurtalarım toplandı.toplam 10 adte yumurta alındı ama banada kaliteleri hakkında ve transfer hakkında hiçbişiy söylenmedi.yarın arayıp bilgi alabileceimi söylediler.denizcim umarım transfer günlerimizde aynı olur ve bu büyük bekleyişe beraber başlarız:) allahım hepimize nasip etsin inşallah...
kızlar bugün negatif sonuç aldım.umarım sizin için herşey güzel sonuçlanır.
merhaba arkadaşlar benimde bugün yumurtalarım toplandı.toplam 10 adte yumurta alındı ama banada kaliteleri hakkında ve transfer hakkında hiçbişiy söylenmedi.yarın arayıp bilgi alabileceimi söylediler.denizcim umarım transfer günlerimizde aynı olur ve bu büyük bekleyişe beraber başlarız:) allahım hepimize nasip etsin inşallah...
Zaten toplandığı gün söylemiyolar canım. Birgün sonra arıyolar. Benimde dün toplandı sonuçlar birbirine yakın olucak sanırım. Hayırlısı olsun inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın.
şimdi yumurta toplamadan geldim şükür 6 tane yumurtam toplanmış. kaç tanesi dölenebilecek transfer ne zaman bilgisini yarın verecekler. inşallah çoğu döllenir. bir de ilaç meselesi herkeste farklı oluyor herhalde. bana bir dolu hap verdiler her akşam 2 ampul de kalcadan progesteron transferden sonra sabah akşam olacakmış sonuca kadar. keşke kendim yapabilseydim bunu da şimdi bir de iğnecilerle uğraşacağım. inşallah sonuç olumlu olur bu kadar emeğin sonunda :Saruboceq:
kızlar bugün negatif sonuç aldım.umarım sizin için herşey güzel sonuçlanır.
arkadaşlar aranıza transfer yaptırıpta bekleyen varmı,şişkinlik kabızlık ve ağrı olması gerekiyor sanırım,bende transferden sonra 3 gün oldu,belirtiler şimdi tamamen geçti,acaba olmadı diye endişeleniyorum,böyle belirti olmayıpta hamile kalan varmı aranızda?
Zaten toplandığı gün söylemiyolar canım. Birgün sonra arıyolar. Benimde dün toplandı sonuçlar birbirine yakın olucak sanırım. Hayırlısı olsun inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın.
cnm hayırlı uğurlu olsun,inşallah bugün çok güzel haberler alırsın.benim bugün 4. günüm,beklemek ne kadar zormuş.uyurken bile sağa sola ani bir şekilde zorlayarak dönerim diye korkuyorum.sende dikkat et tamammı cnm,ben ananasın ve kabak çekirdeğinin tutunmada faydalı olduğunu duymuştum.onlardan yedim.birde tabi bol su içmek gerekiyor.
evet nilen benim daha önce normal yoldan 2 hamileliğim oldu birinde hazır değildim aldırdım :a015: diğeri de bos gebelikti :çok üzgünüm: normal yolla oluyordu ama yaş 42 oldu artık yani zor. 3. günü bile bekleyemiyorlar demekki. neyse allahtan ümit kesilmez diyeyim. bana da negatif sonuç aldığımda nasıl bir tepki vereceğimin ön çalışması oldu şimdiden oturup ağladım bir senağlama. yaş ileri olunca deneyecek süre de kalmıyor genç olanlara hiç olmazsa tıp ilerliyor allahtan ümit kesilmez bekleyin olur diyorum da. kendim için de hayırlısı diyeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?