nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

sonu güzel olsun da herşeye değer. allah burdan güzel haberleri vermeyi nasip etsin hepimize.

merhaba arkadaşlar benimde bugün yumurtalarım toplandı.toplam 10 adte yumurta alındı ama banada kaliteleri hakkında ve transfer hakkında hiçbişiy söylenmedi.yarın arayıp bilgi alabileceimi söylediler.denizcim umarım transfer günlerimizde aynı olur ve bu büyük bekleyişe beraber başlarız:) allahım hepimize nasip etsin inşallah...

Zaten toplandığı gün söylemiyolar canım. Birgün sonra arıyolar. Benimde dün toplandı sonuçlar birbirine yakın olucak sanırım. Hayırlısı olsun inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın.

hayırlı olsun canım senin hangi merkezdi? ay şimdi beni bir korku sardı 6 yumurtanın da ya hiçbiri döllenmezse diye :bbo: biran önce yarın 12 olsa da öğrensek. inşallah transfer günü de aynı olur ve birlikte bekleriz. yalnız ben sonucu öğreneceğim gün kalpten idebilirim ne yapacağım bilmem kafamçokkarıştı

Zaten toplandığı gün söylemiyolar canım. Birgün sonra arıyolar. Benimde dün toplandı sonuçlar birbirine yakın olucak sanırım. Hayırlısı olsun inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın.

senin kaç tane döllenmiş transfer gününü söylediler mi?

sena cım inan çok üzüldüm sakın umutlarını kırma nolur.allah bizleri bebişsiz bırakmıcak biliyorum.denizcim ben denizliden im yarın arıyacağım merkezi umarım tüm yumurtalarımız kalitelidir ve başarırız bu zor yolculuğu.emin ol bende çok heycanlıyım ve bende test günü heycandan öleceğimi düşünüyorum ama o korku hala içimde ve hiç gitmiyor ya olmazsa yarın görüşmek üzere canım iyi geceler...

cnm hayırlı uğurlu olsun,inşallah bugün çok güzel haberler alırsın.benim bugün 4. günüm,beklemek ne kadar zormuş.uyurken bile sağa sola ani bir şekilde zorlayarak dönerim diye korkuyorum.sende dikkat et tamammı cnm,ben ananasın ve kabak çekirdeğinin tutunmada faydalı olduğunu duymuştum.onlardan yedim.birde tabi bol su içmek gerekiyor.

kızlar bugün negatif sonuç aldım.umarım sizin için herşey güzel sonuçlanır.

çok üzüldüm cnm,kısmetten öte yol olmuyor.çok fazla üzme kendini diyeceğim ama biliyorum zor.hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sonunun ne olduğunu bilmeden,en iyi biz anlarız seni.çok yıpratma ne olur kendini.

cnm bence korkma herkezin verdiği tepkiler farklı oluyor.ben mesela bazen hamileyim heralde diyorum bazende yok ya tutmadı diyorum.bazen çok kötüyüm bazen çok iyi.
bu arada bugün ikimizinde 4. günü,çok zor geçiyor benimki ya,8 günü nasıl geçireceğiz.

haber varmı yumurtalar hakkında patlıyorum meraktan kimse daha haber almadımı kızlar?

inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. bana da hemşire yumurta toplandığı gün dedi. protein ağırlıklı sebze et balık yumurta peynir meyve ve baklagil yememi bir de suyunu konservesini değil (tüm konserveler yasak zaten) marketlerde satılan ananasın faydalı oluğunu. bir de kayısı tabii. Bunlar kabız olmaktan da koruyormuş asıl onun için söyledi. ben dün kayısımı aldım bugün de ananası alacağım. evde tekim annemler falan yardımcı yok o nedenle 2 günlük sebze ve belki mercimek bir de çorba falan yapacagım. 3 gün banyo bile yapmayı düşünmüyoum. ondan sonra da zaten ağır iş yapmadan yorulmadan ağır kaldırmdan ayaklanabilirmişiz. hayırlısı canım. inşallah ben de güzel haberler alır transferimi olur ve artık beklemeye geçerim:Saruboceq:

Son düzenleme:
sonucu aldım 6 yumurta işleme girmiş ama sadece 2 tanesi istendiği gibi olmuş yarın 2 tane transfer edecekler. 40 yaş üstü o 2 tanenin tutma olasılığı nedir ki? ben 3-4 olsun diye dua ediyordum canım çok sıkıldı. herhalde olmayacak. senağlamasenağlama

bir de benim cuma günü toplanmıştı. pazar transfer edecekler. sonuç çok mu kötü acaba neden pazar günü ki 2 gün sonrası olmuyor mu 3 de değil ? offff :çok üzgünüm:

sevgili deniz
ben beş deneme geçirdim...her seferinde 3 veya 4 transfer edildi sonuç sıfır...hala başladığım yerdeyim...ama bir tane transfer edilip tutanlar var...nasibinde varsa ve zamanı geldiyse hiçbir şey buna engel olamaz bunu bil ...ve bol bol dua et...ben 4 hücreli embriyolarla gebe kalanları biliyorum...

birde yanlış hatırlamıyorsam öbür topikte okumuştum sizin doğal yoldan gebeliğiniz var değil mi..
gebelik geçirenlerin vücudu alışkın olduğu için daha çabuk hamile kalabiliyorlar..morelinizi bozmayın

evet nilen benim daha önce normal yoldan 2 hamileliğim oldu birinde hazır değildim aldırdım :a015: diğeri de bos gebelikti :çok üzgünüm: normal yolla oluyordu ama yaş 42 oldu artık yani zor. 3. günü bile bekleyemiyorlar demekki. neyse allahtan ümit kesilmez diyeyim. bana da negatif sonuç aldığımda nasıl bir tepki vereceğimin ön çalışması oldu şimdiden oturup ağladım bir senağlama. yaş ileri olunca deneyecek süre de kalmıyor genç olanlara hiç olmazsa tıp ilerliyor allahtan ümit kesilmez bekleyin olur diyorum da. kendim için de hayırlısı diyeceğim artık

ben 29 yaşındayım tedavi sonucunda 4 tane yumurtam gelişmişti. çarşamba toplandı ctesi transfer edildi yani üç gün oluyor sanıyorum. siz 42 yaşındasınız 6 yumurtanız gelişmiş bence hiç bozmayın moralinizi. iki tanesi döllenmiş. ne güzel işte. ya hiç olmasaydı da bunca emek para boşa gitseydi. bence de bir embriyo ile bile gebe kalanlar var allahın takdiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…