- Konu Sahibi handan1976
-
çok sevindim için biraz daha rahatlamışır. ben de doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş. cuma toplanacak. inşallah hepizim güzel sonuçlar alırız.
birşey soracağım yumurta tplanan akşamüstü falan ağrı vs oluyor mu? bir yere gitmem gerek. gidebilir miyim?
rose evet biz yarın toplatıyoruz ben de dün akşam 1130 da yaptım son iğnemi. acaba transferden sonra da iğne yapacak mıyız? bana fenalık geldi de :çok üzgünüm: bari allah utandırmasa emeklerimizin karşılığını alsak. valla o zaman 100 tane daha iğne yaparım delikafadulden
şimdi yumurta toplamadan geldim şükür 6 tane yumurtam toplanmış. kaç tanesi dölenebilecek transfer ne zaman bilgisini yarın verecekler. inşallah çoğu döllenir. bir de ilaç meselesi herkeste farklı oluyor herhalde. bana bir dolu hap verdiler her akşam 2 ampul de kalcadan progesteron transferden sonra sabah akşam olacakmış sonuca kadar. keşke kendim yapabilseydim bunu da şimdi bir de iğnecilerle uğraşacağım. inşallah sonuç olumlu olur bu kadar emeğin sonunda :Saruboceq:trasferden sonra genelde iğne vermiyorlar.ilaç kullanarak devam ediliyor.
şimdi yumurta toplamadan geldim şükür 6 tane yumurtam toplanmış. kaç tanesi dölenebilecek transfer ne zaman bilgisini yarın verecekler. inşallah çoğu döllenir. bir de ilaç meselesi herkeste farklı oluyor herhalde. bana bir dolu hap verdiler her akşam 2 ampul de kalcadan progesteron transferden sonra sabah akşam olacakmış sonuca kadar. keşke kendim yapabilseydim bunu da şimdi bir de iğnecilerle uğraşacağım. inşallah sonuç olumlu olur bu kadar emeğin sonunda :Saruboceq:
geçmiş olsun canım inşallah tedavin hayırlı olur nasılsın zormu yumurta toplatmak bende Allahım izin verirse yarın toplatacam
kızlar inşl tedavilerinizin sonucları mükemmel olur deniz canım inşl 6 tısı birden tutar selensu sende inşl pozitif sonuç alırsın arkadaşım bu bölümü açarken ben nisan ayında tedavime başlayacaktım ama kistim oldugu için 1 ay beklemek zorunda kaldım inşl bende mayıs ayında regli oldugumda başlayacagım önce kist almayla başlayacagız tedavime sormak istedigim ilaç fiyatları nekadar tuttu benim kısa protokol sanırım o yüzden yumurtalıklarıma yüksek dozda hormon hapı kullanılacak
selam rose hiç korkma çok kolay bir olay. ben almanda yaptırdım. eşimle birlikte odaya aldılar. ne zaman yedin içtin iğneyi yaptın gibi soruları 3. kez sordular delikafadulden sonra hemsişre 15 dakika sonra tuvaleti kullnmamı ve giyinmeye başlamamı söyledi. ben tam tuvaletten çıktığımda dediği saate geldi birlikte giyindik ve koluma serumumu taktı. bu arada tekerlekli iskemleye oturttular. 2 hemşire labaratuara indirdi ve bir hastabakıcı da eşimi sperm örneği vermesi için odasına aldı. yerimseniben aşağıda az bekledim sonra yataga yattım kolumdaki iğneden anestesiyi yaptı hemen 15 dakika sonra kendime geldiğimd asansöre bindik ve odaya çıktık. ağrı kesiciyi zaten serumu takar takmaz serumun içine yapmıştı. yani 1 kez damardan iğne takıldı ve sonrası hiç ağrı sızı olmadı.biraz dinlendim serumum bitti tuvalete gittim idrarda kan var mı diye kontrol ettiler az daha dinlendim reçetem verildi yeni ilaçlarım anlatıldı yarın 12 de sonuç için arayacağım telefon verıldi ve bitti. inşallah yarın da döllenme ile ilgili güzel haberleri alırım. şu an kasıklarımda çok hafif bir sızı var ve çokaz da vajinal kanama bu da normalmiş. yani korkacak hiçbirşey yok canım a.s.
şimdi yumurta toplamadan geldim şükür 6 tane yumurtam toplanmış. kaç tanesi dölenebilecek transfer ne zaman bilgisini yarın verecekler. inşallah çoğu döllenir. bir de ilaç meselesi herkeste farklı oluyor herhalde. bana bir dolu hap verdiler her akşam 2 ampul de kalcadan progesteron transferden sonra sabah akşam olacakmış sonuca kadar. keşke kendim yapabilseydim bunu da şimdi bir de iğnecilerle uğraşacağım. inşallah sonuç olumlu olur bu kadar emeğin sonunda :Saruboceq:
hadi bakalım hayırlı olsun. yumurtaların için dolumuymuş öncelikle yoksa yarın mı belli olacak. ilk dört gün için hap vermişlerdi banada. ama iğne vermediler progesteron için fitil jel kullanıyorum sabah akşam. bunu neye göre belirliyor doktorlar bilmiyorum. yada belkide tedavi olduğun yere göre değişiyordur. çünkü gebe kaldıktan sonra da sanıyorum ilk üç ay devam ediliyor progesterona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?