• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

çok sağol cnm,bir ses o kadar iyi geldi ki.seninde yumurtalar toplandı sanırım gelişmesinimi bekliyorsun.hangi aşamadasın.

yok benim cuma gibi toplanacak. bugün kontrolum vardı 1 i 11 mm gerisi 14-15 mm gibi 7 tane yumurta var. inşallah içleri de iyi çıkar ve döllenip 1. kalite olurlar. ben inşallah haftaya bekleyişe gçeceğim. hayırlısı hepimiz için. üzme sen de kendini bu sefer olmazsa merkezdendir. ama 1 tane de tutabilir. zaten yaşın genç 30 altına 2 tane konuyor. umutsuz diye bakma duruma. sevgiler kaydirigubbakcemile3

yok benim cuma gibi toplanacak. bugün kontrolum vardı 1 i 11 mm gerisi 14-15 mm gibi 7 tane yumurta var. inşallah içleri de iyi çıkar ve döllenip 1. kalite olurlar. ben inşallah haftaya bekleyişe gçeceğim. hayırlısı hepimiz için. üzme sen de kendini bu sefer olmazsa merkezdendir. ama 1 tane de tutabilir. zaten yaşın genç 30 altına 2 tane konuyor. umutsuz diye bakma duruma. sevgiler kaydirigubbakcemile3

inşallah sende hayırlı güzel sonuçlar alırsın.buradan haberlerini takip edeceğim.umarım herşey istediğin gibi olur.

bende bu gün gittim kontrole benimde yumurtalar Allahımın izniyle cuma veya cumartesi toplanacak inşallah hayırlı olur tedavimiz ben hala iğnelere devam ediyorum ama biraz düşürüldü dozajı gonal f 225 oluyordum şimdi 150 düşdü bakalım hayırlısı Allahtan biz Allahı vekil tutalım Allahımda hayırlısını versin

rose.. merhaba canım tedavin hayırlı olsun sen hangi merkeze gidiyorsun bende mayıs ayında başlıcam işallah birbirimizden haberimiz olsun

sena 81 canım senin tedavin bitmiş işallah cuma günü güzel haberlerini alırız kaç tane transfer ettiler allah gönlüne göre versin işallah bebeklerini kucagına saglıkla al

bende bu gün gittim kontrole benimde yumurtalar Allahımın izniyle cuma veya cumartesi toplanacak inşallah hayırlı olur tedavimiz ben hala iğnelere devam ediyorum ama biraz düşürüldü dozajı gonal f 225 oluyordum şimdi 150 düşdü bakalım hayırlısı Allahtan biz Allahı vekil tutalım Allahımda hayırlısını versin

hayırlısı cnım ikimiz için de inşallah birlikte bekler ve allahın izniyle müjdeli haberlerimizi buradan duyururuz. a.s

inşallah canım hayırlı haberler veririz yüzümüzü güldürecek haberler veririz hepimizde

welike teşekkürler canım ben Eurofertile gidiyorum

rose bende euro fertil e gittim bana ginera d.kontrol hapı verdiler ona başladım 2 gündür sen hangi dr gittin ben ali fuat a muaneye oldum sence nasıl merkez ben m. çolakoglunada gittim hiç memnun kalmadım senin ilk denemen mi

arkadaşlar benimde sanırım perşembe toplanacak.20 yumurtam varmış sağdakiler daha iyiymiş sola göre soldakiler biraz ufak kalmış.az sonra tekrar kontrole gidicem tam gününü ona göre sölicek doktor.bana dua edin bu 2. denemem

umudumsun_0707 inşallah senin ve bu ay deneyen hepimizin sonçları çok güzel olacak. bebekleri hayırlısıyla kucaklarımıza alacağız. artık bizde gebelik çocuk büyütmek vs formlarını takip edeceğiz inşallah :CüvCüv::emir_bebek::Saruboceq:

arkadaşlar ben eurofertildeki tedavimi yarım bıraktım beş para etmez söyliim. ilgi alaka sıfır. kitaptan ne okudularsa onu uyguluyorlar. bu matematik değilki 2+2 4 etsin. ayrıca herkese müşteri gözüyle bakıyorlar. orası ticarethane siz de para kazanmalarını sağlayan kişilersiniz. sizin hisleriniz istedikleriniz umurlarında bile değil. ben dr. alev hanım ile tedavi oluyordum. dedğim gibi yumurta toplanmasından bir gün önce sonunda canıma tak etti ve tedaviyi bıraktım. kesinlikle hakkımı helal etmiyorum verdim 1 kuruşu bile helal etmiyorum. allah hepsinden çıkarsın acısını. insanların umutlarıyla oynayıp para kazanmak nasıl oluyormuş onlara da yaşatsın.......!!!!!!!

rose bende euro fertil e gittim bana ginera d.kontrol hapı verdiler ona başladım 2 gündür sen hangi dr gittin ben ali fuat a muaneye oldum sence nasıl merkez ben m. çolakoglunada gittim hiç memnun kalmadım senin ilk denemen mi

bende fuat ali beye gittim canım benim ilk denemem olacak ben hastanenin ilgisinden çok memnunum şimdilik inşallahda hep memnun olurum banada ilk kontrol hapı verdiler

kızlar tek yumurtam gelişti diye üzülüyordum ama transfer için odaya girdiimde 1 tane daha gelişti dediler.çok sevindim.şimdi evde yatıyorum.2 mayıs'ta test yaptırıcaz.
bütün arkadaşların emeklerini ALLAH boşa çıkartmasın.

kızlar tek yumurtam gelişti diye üzülüyordum ama transfer için odaya girdiimde 1 tane daha gelişti dediler.çok sevindim.şimdi evde yatıyorum.2 mayıs'ta test yaptırıcaz.
bütün arkadaşların emeklerini ALLAH boşa çıkartmasın.

çok sevindim için biraz daha rahatlamışır. ben de doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş. cuma toplanacak. inşallah hepizim güzel sonuçlar alırız.
birşey soracağım yumurta tplanan akşamüstü falan ağrı vs oluyor mu? bir yere gitmem gerek. gidebilir miyim?

çok sevindim için biraz daha rahatlamışır. ben de doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş. cuma toplanacak. inşallah hepizim güzel sonuçlar alırız.
birşey soracağım yumurta tplanan akşamüstü falan ağrı vs oluyor mu? bir yere gitmem gerek. gidebilir miyim?

canım toplama işleminden sonra benim bütün gün kanamam ve ağrım oldu. ki ne rahim filminde ne transfer işleminde ne de başka hiçbir işlemde ağrım olmamıştı, bence o gün dinlen acil değil ise gitmen gereken yer.

sağol canım başka yere de yazmıştım bir sen cevapladın kaydirigubbakcemile3 eh transfere birkaç gün kala ters bir durum olmasın cumayı boş bırakıp dinleneyim yerimseniben

Back