- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi handan1976
-
çok sağol cnm,bir ses o kadar iyi geldi ki.seninde yumurtalar toplandı sanırım gelişmesinimi bekliyorsun.hangi aşamadasın.
yok benim cuma gibi toplanacak. bugün kontrolum vardı 1 i 11 mm gerisi 14-15 mm gibi 7 tane yumurta var. inşallah içleri de iyi çıkar ve döllenip 1. kalite olurlar. ben inşallah haftaya bekleyişe gçeceğim. hayırlısı hepimiz için. üzme sen de kendini bu sefer olmazsa merkezdendir. ama 1 tane de tutabilir. zaten yaşın genç 30 altına 2 tane konuyor. umutsuz diye bakma duruma. sevgiler kaydirigubbakcemile3
yok benim cuma gibi toplanacak. bugün kontrolum vardı 1 i 11 mm gerisi 14-15 mm gibi 7 tane yumurta var. inşallah içleri de iyi çıkar ve döllenip 1. kalite olurlar. ben inşallah haftaya bekleyişe gçeceğim. hayırlısı hepimiz için. üzme sen de kendini bu sefer olmazsa merkezdendir. ama 1 tane de tutabilir. zaten yaşın genç 30 altına 2 tane konuyor. umutsuz diye bakma duruma. sevgiler kaydirigubbakcemile3
bende bu gün gittim kontrole benimde yumurtalar Allahımın izniyle cuma veya cumartesi toplanacak inşallah hayırlı olur tedavimiz ben hala iğnelere devam ediyorum ama biraz düşürüldü dozajı gonal f 225 oluyordum şimdi 150 düşdü bakalım hayırlısı Allahtan biz Allahı vekil tutalım Allahımda hayırlısını versin
rose bende euro fertil e gittim bana ginera d.kontrol hapı verdiler ona başladım 2 gündür sen hangi dr gittin ben ali fuat a muaneye oldum sence nasıl merkez ben m. çolakoglunada gittim hiç memnun kalmadım senin ilk denemen mi
kızlar tek yumurtam gelişti diye üzülüyordum ama transfer için odaya girdiimde 1 tane daha gelişti dediler.çok sevindim.şimdi evde yatıyorum.2 mayıs'ta test yaptırıcaz.
bütün arkadaşların emeklerini ALLAH boşa çıkartmasın.
çok sevindim için biraz daha rahatlamışır. ben de doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş. cuma toplanacak. inşallah hepizim güzel sonuçlar alırız.
birşey soracağım yumurta tplanan akşamüstü falan ağrı vs oluyor mu? bir yere gitmem gerek. gidebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?