• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

kızlarrrrrrrrrr nerdesinizzzz çıkın ortayaaaaaa hadiii handan krize girdi bileee :roflol:

ya bu ilaç aşamalarını anlatsana bana nasıl oluyor hap ve ignemi veriyrlar anı zamandamı kullanılıyor yoksa sıraylamı

eşim bana yat demezmmii ama uykum yokk napimmmm delikafadulden

ilaçlara gelince haplarla başliosun,son süreçte iğnelerrr başliooo ama haplar nedense hiç kesilmioo aynen devam... sen ne kullANIRSIN NEKADAR KULLANIRSIN BıLEMEMM ÇÜNKÜ HERKESıN BÜNYESı FARKLI....

bana sizden daha fazla yuurta geliştirici vereceklerine eminim benim biraz daha fazla tutacak ilaç masrafım bende yumurta yetmezligi vardelikafaduldendelikafaduldenbenneyaptımki

bana sizden daha fazla yuurta geliştirici vereceklerine eminim benim biraz daha fazla tutacak ilaç masrafım bende yumurta yetmezligi vardelikafaduldendelikafaduldenbenneyaptımki

Handancım günaydın. Ben dün mesajını gördüm ama kısa protokolü sormuşsun. Benim tedavi gördüğüm yerde uzunda da kısada da ilk zamanlar hap yok. İğneyle başlıyosun. transfere kadar iğne transferden sonra jel veriyormuş. Senin durumuna göredir kesin ama tabi doktorlarında tedavi şekli farkıl olabilir. Bizim sperm sorunumuz var benim yumurtalarımda bişey yokmuş. Uzun protokolün dedi. farkını sordum hem yaş hemde yumurta rezervi iyi olanlara uzun protokol. Yumurtalar yada hormonlarda bişey varsa kısa protokol ama ilaç maliyeti olarak 1in altında olmaz diye düşünüyorum. ikisi içinde . Bugün 12 iğnemi olucam daha önümde bir bukadar iğneli gün var... biter miiii.

handan yumurta yetmezliğin varsa kısa protokol yaparlar. ilaçları da dozunu daha kuvvetli başlatırlar ama tabii bünyene göre kontrol edip ayarlarlar. benim yaşım ileri (40 üstü) hala hormonlar ve yumurtlama normal olsa da o nedenle bana da yüksek dozda ilaçla başlanıp kontrol edilecek. 1,5-2 civarı tutar dedi dr

Kızlar merhaba tedavisi başlıyanların ve devam eden herkese sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum bende sona doğru yaklaşıyorum dün yumurta toplama işlemim yapıldı 17 adet toplandı sabah aradılar 15 yumurtanın döllenmeye hazır olduğunu dünden bugüne 12 tanenin döllendiğini bildirdiler sanırım cumartesi transfer olucak kısmetse umarım hepimiz güzel haberler yazarız

kızlarrrrrrrrrrr way nerdeeee yaa bugün 2.kantestini yaptıracaktıı gelmedimi dahaaa,,bak ben gittim geldimmmmm hihoyyyt

herkeze iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar bende bugün dok gittim dok bana kist oldugunu söyledi ve onu igneyle alalım dedi veb bugün hormon tahlili yaptırdım yarın sonucumu alacagım sorun olmazsa tedaviye başlayacagız benim fhs yüksek çıkıyor dok bana yumurta nakli olsa iyi olur dedi off off tutmazsa cok yıkılırım gercekten.dok avantajımın yaşımın genç olmasının bir avantaj oldugunu söylüyor herşeyin hayırlısı inşl tutar bugün dok gidince sanki hayallerim suya düştü artık pozitif düşünemiyorum.senağlama

handan1976 hiç moralini bozma bu işte moral çok önemli sen Allahtan hayırlısını iste olur inşallah Allahım hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

handan1976 hiç moralini bozma bu işte moral çok önemli sen Allahtan hayırlısını iste olur inşallah Allahım hepimizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
düne kadar moralim çok iyidi ama dok bana sanki boşuna cabalıyorsun der gibi konuştu senağlama

Back