nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

ilk hamişimiz egeli seni tebrik ediyorum diğer bekleyen arkadaşlar inş sizlerde güzel sonuçlar alacaksınız bana gelince benim işlem mayısa kaldı bu gün dr gittim ve sol tarafta kocamaaaaaaaaaaaaan bir kist varmış herkes bebek büyütür bense kist şaka bi yana hayırlısı artık bir ay daha beklemek zorundayım

canım çoook teşşekkürlerrr :)))

birde benimde kistim var ama yinede dr um deniyelim dedi ve tuttuuu :)))

canım hadi hayırlısı eninde müjdeli haberini 17 bekliyoruz inşl hamiş olursun

canım çoook teşşekkürlerrr :)))

birde benimde kistim var ama yinede dr um deniyelim dedi ve tuttuuu :)))

egeli nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor maşallah diyelimde nazar degmesin ay ne müthiş bir duygudur insanın içinde kücücük birşeyin olması valla senin yerinde olmak isterdim allah banada nasip eder inşl

canım benimm iim hamilelikte ii gidio iştee ağrılarım yine devam edioo çarşamba günü 2. testim war.bakalım ne çıkıcak... bu arada allahım sanada nasip edicek hayırlısıyla bak görürüsünnn hihoyyyt

ay canım inşl ya bende çok istiyorum tedaviye bir başlasam adetimin 2 günü gidecegim kahve akıntım var bugün yarın olurum inşl benimde içimde hep olumlu şeyler geciyor olacak inşl

merhaba kızlar nasılsınız bakalım tedavilleriniz nasıl gidiyor bakalım bende cok giremiyorum görümcem geldi o yüzden sürekli giremiyorum bu ayın 16 gidecek ozaman yine bol bol görüşürüz:dance:

selam kızlar bende ilk kez tüp bebek tedavisine başladım dün ilk iğnemi yaptım. inşallah hayırlı uğurlu haberler paylaşırız burdan. desteklerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var

selam kızlar bende ilk kez tüp bebek tedavisine başladım dün ilk iğnemi yaptım. inşallah hayırlı uğurlu haberler paylaşırız burdan. desteklerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var

Hayırlısı olsun umudumol. Benimde 11 ci iğnemdi bugün. Uzun protokol. Lucinle başladım. Senin protokolün başlağın ilaç nedir?

kızlar bir sorum olacak kısa protokolde kaç ilaç kullanılıyor igne duydum sanki birde lurcin duydum bu ilaçların sıralaması ve isimleri nelelrdir sanırım herkez aynı ilaçlar kullanıyodur

ben bu sayfaya yazmayınca kimse yazmıyor huhuuuuuu kızlar nerelere kayboldunuz. tedavilere daldınız bizleri unuttunuz ya küstüm size. inş bende tedaviye başlayayım sizi unutacagım:dilcikar:laelaelaelaelae

sagol canım inşl bir aksilik çıkmazsa gecen ayda çok ümitlenerek gitmiştim 1 ay sarktı bu ay herşey normal olurda haplarıma başlalrım senin nasıl gidiyor kese görmeye nezaman gidiyorsun

yarın 2.testimi yaptırıcam iştee onun sonucuna göre hareket edicez... bende bianönce görmek istiom inan... :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…