- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Hayırlısı olsun canım kötü düşünme .İyi düşün iyi olsunKızlar bugün adet günüm henüz olmadım iğnenin 18. Günü ve karın ağrılarımda geçmeye başladı testlerde ya çok çok silik hatta gölge bir ikinci çizgi var yada gerçekten psikolojik ama bekleyeceğin koyulaşmasını yada regli birde kimyasal gebelikten çok korkuyorum böyle silik devam ederse sanırım. Kimyasalmış
Hayırlısı olsun canım kötü düşünme .İyi düşün iyi olsun
Ya sen de görüyormusun annem ben görmüyorum diyorKız baya var işte.inşaAllah yarın daha koyu olur
Biz artık silik çizgi ustası olmuşuzYa sen de görüyormusun annem ben görmüyorum diyorhayal gördüğüme o kadar inandım ki
Biz artık silik çizgi ustası olmuşuz
hayır bana deli gözüyle bakıyor çocuk çok istediğim için hayal görüyorsun diyor 3 testte de hayal mi görülür canım son 1 testim kaldı sabah yaparım sonra yarın giderim kan vermeye
Amin canım yemin ederim ilk hayali çizgiyi gördüğüm de dedim ki allahım ne olur orada bekleyen herkese güzel haberle almayı nasip et 1 buçuk senedir istiyoruz benim eşimin sperm değerleri çok düşüktü ama eğer hamile isem böyle sorunu olan varsa bir macun önereceğim kullanalı iki ay oldu sadece ve değerlerini 2 ye katladı eşiminay darısı bana ya.Ne kadar olmuştu siz bebek isteyeli
Benimde haziranda 2 sene olacak ikimizdede bir problem yok ama olmayınca olmuyorAmin canım yemin ederim ilk hayali çizgiyi gördüğüm de dedim ki allahım ne olur orada bekleyen herkese güzel haberle almayı nasip et 1 buçuk senedir istiyoruz benim eşimin sperm değerleri çok düşüktü ama eğer hamile isem böyle sorunu olan varsa bir macun önereceğim kullanalı iki ay oldu sadece ve değerlerini 2 ye katladı eşimin
Amin canım yemin ederim ilk hayali çizgiyi gördüğüm de dedim ki allahım ne olur orada bekleyen herkese güzel haberle almayı nasip et 1 buçuk senedir istiyoruz benim eşimin sperm değerleri çok düşüktü ama eğer hamile isem böyle sorunu olan varsa bir macun önereceğim kullanalı iki ay oldu sadece ve değerlerini 2 ye katladı eşimin
Canım 18. Gün bu güne kadar ufacık bir ikinci çizgi belirtisi olmadı dün bekleyince birtek biraz bardı bugün hemen belirdiBenimde haziranda 2 sene olacak ikimizdede bir problem yok ama olmayınca olmuyoriğnenin kaçıncı günüydü bugün
Canım instegramda ceplokmanhekim adresini takip et hatta bir dakika adamın numarasını vereyim ordan yaz bizim 7 milyondan 39 milyona çıkardı sonniki tahlil 19 milyondan 39 milyonMerhaba benim eşimin sperm sayısı düşük cıktı macun neydı acaba
Gec dollenme ola bilirmi acaba .igneden 18gun gecmişse igne etkisi kalmamali simdiye.InşAllah koyulasirCanım 18. Gün bu güne kadar ufacık bir ikinci çizgi belirtisi olmadı dün bekleyince birtek biraz bardı bugün hemen belirdi
Geç döllenme büyük ihtimalle.Canım 18. Gün bu güne kadar ufacık bir ikinci çizgi belirtisi olmadı dün bekleyince birtek biraz bardı bugün hemen belirdi
Canım instegramda ceplokmanhekim adresini takip et hatta bir dakika adamın numarasını vereyim ordan yaz bizim 7 milyondan 39 milyona çıkardı sonniki tahlil 19 milyondan 39 milyon
Ayy çok heycanlıKızlar kan tahlili verdim bekliyorum yazacağım sonucu bu arada macuncunun numarası
Sanırım hamileyim emin değilim ama 13.41 çıktı çok düşük sayıAyy çok heycanlı
Düşük olması önemli değil .Önemli olan iki günde bir artması.İnşaAllah artarSanırım hamileyim emin değilim ama 13.41 çıktı çok düşük sayı
Ne olur dua edin Duanıza çok ihtiyacım var allah dua eden etmeyen herkese de evlat haberi almayı Nasip etsin en yakın zamandaDüşük olması önemli değil .Önemli olan iki günde bir artması.İnşaAllah artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?