- 14 Eylül 2023
- 161
- -64
- 26
-
- Konu Sahibi ogretmen98
Evet kural dediysem kuraldır. Anne kız kuralları sonuçta. Kuklamı istediğim gibi oynatabilmem için gerekli olan şeyler değil mi?Öğretmen hanımı kızdırmayın şimdi kural dedimi kuraldır..
Anne kızın kuralları da böyle!
Yapay şeyler sevmiyorum ben almayayım.Size ikram edecektim ama en son cevaptan sonra ortadan kayboldunuz şimdi geri gelmişsiniz. Tatlı pek seviyorsunuz demek :)
Sonda yazdığınız şeyler o çok kızdığımız aileci erkeklerin içinde olup diyemedikleri. Bu adamlara da kira ödemek zor geldiğinden, rahatını bozmak istemediğinden sonuçlarını kadınlar çekiyor, az da olsa kadın versiyonu da varmış. Yaşam kalitesini düşürmeyecek birini bulması iki taraf için daha hayırlı olur.apır sapır konuşacak insan ev bark vermese de konuşur zaten
bu ailenin karakteri ile alakalı
birkaç sayfa önce konu sahibine, siz kiraya çıkarsanız rahatça geçinecek durumda mısınız diye sordum
bana dedi ki, onun maaşı sabit, ben gerekirse gece gündüz özel ders vermek zorunda kalıcam geçinmek için dedi
eril dişil enerji demişsiniz de
adam da kalkıp bu kıza, ben aile evini kabul etmiyorum ama için rahat olsun, gerekirse iki işte çalışırım
ama seni o evi reddettiğime pişman etmem, sen bana güven demiyor yani
bunu demiş olsa çok başka bişey konuşurduk zaten
bilmiyorum ya ben bu adama sizin duyduğunuz saygıyı duyamıyorum
minnet etmemenin de güzel tarafları var ama
orada ailem tarafından bize hazır ev veriliyorken beni kiraya çıkarıp, normalde çalışmam gerekenden
daha fazla çalışıp yıpranmama göz yumacak adama saygı duyamam
adamın bu tercihi yüzünden kira düşünmekten belki gönlümce tatile gidemicem, alışveriş yapamıcam
Siz bu anne ile kukla bulursanız şükredin.. Eldeki adam da kaçtı napacaksınız şimdi?Evet kural dediysem kuraldır. Anne kız kuralları sonuçta. Kuklamı istediğim gibi oynatabilmem için gerekli olan şeyler değil mi?
Bu sizin hayatınız bizi enterese etmez herkes kendi cehennemin cennetini yaşar . Bunu seçecek kişi sizsinizKonunun başından beri aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyorum zaten. Annemin yaptığı şeyin doğru olmadığını vs. Fikrimin değiştiği tek an nişanlımla konuşmamdan sonraydı ve duygusal yaklaştım. Konunun başındaki veya sonundaki halim neden sizi alakadar etsin? Evet kibirli biriyim çok kötü bir insanım ve ailecek nişanlımı suistimal ediyoruz. tamam mıdır?
Hayır ya asla anlamıyorlar. Sanıyorlar ki o çok gururlu ben ve ailemde onu ezmek için uğraşan gaddar insanlarız. Halbuki bu şartlarda geçinmek o kadar zor kira ödersek kendimiz için yapabileceğimiz hiçbir şey olmayacaktı. Sanıyorlar ki kompleksi gurur diye tarif edince daha maskülen daha erkeksi kahramanca bir şey oluyor. Gerçekçi yaklaşmıyor çoğu kişi.apır sapır konuşacak insan ev bark vermese de konuşur zaten
bu ailenin karakteri ile alakalı
birkaç sayfa önce konu sahibine, siz kiraya çıkarsanız rahatça geçinecek durumda mısınız diye sordum
bana dedi ki, onun maaşı sabit, ben gerekirse gece gündüz özel ders vermek zorunda kalıcam geçinmek için dedi
eril dişil enerji demişsiniz de
adam da kalkıp bu kıza, ben aile evini kabul etmiyorum ama için rahat olsun, gerekirse iki işte çalışırım
ama seni o evi reddettiğime pişman etmem, sen bana güven demiyor yani
bunu demiş olsa çok başka bişey konuşurduk zaten
bilmiyorum ya ben bu adama sizin duyduğunuz saygıyı duyamıyorum
minnet etmemenin de güzel tarafları var ama
orada ailem tarafından bize hazır ev veriliyorken beni kiraya çıkarıp, normalde çalışmam gerekenden
daha fazla çalışıp yıpranmama göz yumacak adama saygı duyamam
adamın bu tercihi yüzünden kira düşünmekten belki gönlümce tatile gidemicem, alışveriş yapamıcam
Size havale edeyim isterseniz. Beni bu kadar eleştirdiğinize göre harika anneniz ve kusuruz olan siz hiçbir adamı kaçırmazsınız değil mi?Siz bu anne ile kukla bulursanız şükredin.. Eldeki adam da kaçtı napacaksınız şimdi?
Tüh be halbuki pek seviyor gibiydiniz. Neyse artık diğer arkadaşınız seviyordur belki tatlıyı ona yediririz.Yapay şeyler sevmiyorum ben almayayım.
nasıl yani, cevabınız bu mu sahidenSonda yazdığınız şeyler o çok kızdığımız aileci erkeklerin içinde olup diyemedikleri. Bu adamlara da kira ödemek zor geldiğinden, rahatını bozmak istemediğinden sonuçlarını kadınlar çekiyor, az da olsa kadın versiyonu da varmış. Yaşam kalitesini düşürmeyecek birini bulması iki taraf için daha hayırlı olur.
Sevgili konu sahibi beni yanlış anlamayın ama yapılan yorumlara böyle değişik değişik cevaplar vermek yerine; " buradaki yorum yapanların yüzde doksanı benzer şeyler söylüyor , nişanlım da böyle düşünüyor ki bu haldeyiz, acaba biz mi yanlış düşünüyoruz/davranıyoruz " diye insan hiç mi düşünmez?Size havale edeyim isterseniz. Beni bu kadar eleştirdiğinize göre harika anneniz ve kusuruz olan siz hiçbir adamı kaçırmazsınız değil mi?
Size de iyi forumlar.nasıl yani, cevabınız bu mu sahiden
size iyi forumlar o zaman :)
Hayır bana düzgünce tavsiye verilen hiçbir yoruma saygısızca dönmedim konunun başından beri. Farklı düşünmeniz doğru bulmamanız karşıdakine bu kadar yargı yüklemenizi gerektirmez. Bu şekilde yanıt yazdığım çoğu kişiye uzun uzun bir şeyler açıkladığım birçok mesaj görebilirsiniz. Aynı telden cevap veriyorum artık yordu çünkü. Ben zaten üzgün bir durumdayım hayatımla ilgili sorunları çözmeye çalışıyorum. Süşünmediğimi nereden biliyorsunuz ayrıca? Daha sakin anlayışlı olmaya çalışınca acaba karşımdaki haklı mı diyince pamuk şeker oldu diye alay ediliyor. Tavrım gerektiği kişiye gerektiği kadarıyla yeterliSevgili konu sahibi beni yanlış anlamayın ama yapılan yorumlara böyle değişik değişik cevaplar vermek yerine; " buradaki yorum yapanların yüzde doksanı benzer şeyler söylüyor , nişanlım da böyle düşünüyor ki bu haldeyiz, acaba biz mi yanlış düşünüyoruz/davranıyoruz " diye insan hiç mi düşünmez?
Öğretmen hanımı kızdırmayın şimdi kural dedimi kuraldır..
Anne kızın kuralları da böyle!
Ahh ya Mühendisi mi kaçırmış? Çok üzüldüm şimdiMühendis Bey'in de kuralları vardır inşallah.
bilmiyorum ben anlamış değilim bu sitedekileriAnnenin üslubu hoş değil ama hangi anne ister kızının sıkıntı çekmesini. Adam elde avucta birşey yokken düğün yapıyor, kirada oturacak, üstüne annesine ve kız kardeşine maddi destekte bulunacak. Neyse yapacak bütün bunları kendi maaşıyla mı? Kadinda haklı olarak birşeyler yapmak istiyor ne var bunda. Ben olsam kızımı bu işten vazgeçirmeye çalışırım, kadın bide destek olmaya çalışıyor. Evi üstüne yapmayı nerden çıkardılar onu hiç anlamıyorum zaten.
Bunu nişanlının kendisi mi istedi? Yoksa sende sinirden inada mi bindirdin olayı?Hayır evden bir çöp bile götürmeyeceğim. Düğünde kına yapmak isterse kendisi yapabilir. Ailemden maddi değeri olan hiçbir şey almayacağım bu süreçte. Bende maddi olarak asla destek olmayacağım ona. Takı istemeyeceğim veya düğünde takıldıktan sonra geri vereceğim aileme benim ihtiyacım olursa alırım onun dışında asla görmeyecek bile ailemden yana bir şey.
Gerçekten Ailem harika şükürler olsun onlara.. 20 sene her şeyime, kararlarıma, eşime saygı duydular.. Biz nasıl yaşamak istiyorsak yanımızda oldular. Dolayısıyla biz böyle mutluyuz onlar da huzurlu..Size havale edeyim isterseniz. Beni bu kadar eleştirdiğinize göre harika anneniz ve kusuruz olan siz hiçbir adamı kaçırmazsınız değil mi?
Bu arada bu terbiyesizliğinizi aynen size iade ediyorum Öğretmen Hanım..anneniz ve kusuruz olan siz hiçbir adamı kaçırmazsınız değil mi?
bilmiyorum ya mantıksızHayır ya asla anlamıyorlar. Sanıyorlar ki o çok gururlu ben ve ailemde onu ezmek için uğraşan gaddar insanlarız. Halbuki bu şartlarda geçinmek o kadar zor kira ödersek kendimiz için yapabileceğimiz hiçbir şey olmayacaktı. Sanıyorlar ki kompleksi gurur diye tarif edince daha maskülen daha erkeksi kahramanca bir şey oluyor. Gerçekçi yaklaşmıyor çoğu kişi.
Evi kabul etmiyor ama sırtını karısının maaşına yaslıyor. Ordada gurur yapsın, karısının maaşına el sürmesin madem. Bakalım altından kalkabilecek mi?bilmiyorum ben anlamış değilim bu sitedekileri
adam evi kabul etmedi diye birden adama hayran oldular da matematik ortada
dediğiniz gibi adamın ailesine para gönderme durumu da olacak
olacak da olacak yani
kimse kusura bakmasında ben aile olarak zamanında evladımı düşünerek aldığım evi vermek isticem
damat bey kompleksleri yüzünden bunu reddedip kızıma kirada maddi zorluk çektirecek
yok öyle bi dünya, el bebek gül bebek büyüttüğüm çocuğumu harcatmam
o evliliğe de onay vermem
şahsi görüşümdür farklı düşünene de saygı duyarım
ama hiç kimse çocuğunun sıkıntı çekmesine göz yummaz kendimizi kandırmayalım