Sevgili konu sahibi, bir abla tavsiyesi gibi düşünün yazacaklarımı.
Annenizi herkes haksız bulmuş ama nişanlıniz kibarca teşekkür edip kendi yağımızda kavrulmak istiyoruz deseydi, anneniz eminin buna saygı bile duyardı.
Kadın haklı olarak bozulmuş nişanlınızın tepkili tavrına, birkaç talihsiz laf etmiş. Şimdi nişanlınız annenizle güç savaşına girmiş, aklınca sizi annenizden uzaklaştıracak planlar yapıyor.
Benim annem de konuşurken lafın nereye gideceğini bilmez, eşime laflar sokar farkında bile olmadan
Eşim, senin annen olması ve yaşının olması yeterli saygı duymam için, senin iyiliğini düşündüğünü biliyorum der.
12 yıllık evliliğimizde bir gün olsun anneme saygısızlığı olmamıştır.
Bakın bu yazacağım cümle çok önemli. Annemi benim için idare eder, ben üzülmeyeyim diye.
insanlar amma abarttı annenizin tavırlarını, sanki kadın damadın boynuna tasma takmış, kendi evine sokmaya çalışıyor gibi.
Bu ekonomik şartlarda kayınvalidem bize ev verse ( kendi altı üstü olmadığı müddetçe) minnet duyarım evet. Oğlunu düşünmüş kira vermesin diye fedakarlık yapmış bir kadına neden diş bileyeyim? Kocamı neden başka şehre kaçırayım Bunun neresi mantıklı?
Nişanlınız bu olayı bile şehir değiştirecek kadar kompleks yaptıysa bı sorgulamak lazım. Aklı başında bir insansınız belli ki, umarım en doğru kararı verirsiniz.