- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
- Konu Sahibi ogretmen98
Konu sahibinin evini kabul etmemesi değil problem. Etmesin de zaten. Bu şekilde lanse ediyor. Dert kendi kafasındaki düzene zemin hazırlıyor. Gercekten gururundan yapsa mühendis, teyzenin yanında miril miril ne işi var. Bir ev tutar biter. Eğer nisanlinin ailesinin evinde kalırsa anne-kiz kardeş projesine nişanlısının annesi hayırdır usağım biz enayi miyiz diyecek? O yüzden kızın annesini fırsat bu fırsat susturacak.Bu kadar şüphe ile yaşanmaz, ayrılsın bari. Bunların çözümü de konu sahibinin ailesinin evi değil. Adam yine alır anasını kardeşini o evden, ayrı ev açar, daha çok işine gelir kayınbabasının evinde olsa. Kayınbaba sayesinde vermediği kira da anasına gardaşına fazlası ile akardı. Adam zaten iyi kazanıyormuş. O yüzden ayrı şehir fikrinin altındaki nedenin bu olduğunu düşünmüyorum. Kaç tane yeni nesil erkek tanıyorsun ki bu harika imkanları elinin tersiyle itsin? Şimdikiler kadından beter oldu hep zengin kayınbaba arıyorlar ahahah.
Nihai hedef konu sahibi, nişanlısı, annesi, kız kardeşi beraber yaşamak.
Konu sahibi ben olsam fake atardım. Baska şehre gidelim ama iki taraftan da hickimse yatılı 3 gunden fazla kalmayacak diye. Gor bak gerçek niyeti neymiş?