Ona bakarsanız biz ev veren erkek ailelerine de tek laf etmeyelim burda, herkes evladını düşünüyor değil mi sonuçta, arada apır sapır konuşurlar falan çok görmemek lazım. Bizim milletimizin özeti bu, bi tane evleri var diye dünya benim sanıyorlar bi özgüven geliyor. Ben bu imkanı elinin tersiyle itecek bir erkek şu zamanda tanımıyorum, bi deli kocam var sanıyordum açıkçası. Yeni nesilin dişil enerjisi zaten beni benden alırken kimsenin malında gözü kalmayan erkek görmek gözlerimi yaşarttı. Açıkçası şu saatten sonra o eve girecek erkekle evlenilmemeli. O kadar pasif adamla şahsen yapamam. Tercih eden olur saygı duyarım.
apır sapır konuşacak insan ev bark vermese de konuşur zaten
bu ailenin karakteri ile alakalı
birkaç sayfa önce konu sahibine, siz kiraya çıkarsanız rahatça geçinecek durumda mısınız diye sordum
bana dedi ki, onun maaşı sabit, ben gerekirse gece gündüz özel ders vermek zorunda kalıcam geçinmek için dedi
eril dişil enerji demişsiniz de
adam da kalkıp bu kıza, ben aile evini kabul etmiyorum ama için rahat olsun, gerekirse iki işte çalışırım
ama seni o evi reddettiğime pişman etmem, sen bana güven demiyor yani
bunu demiş olsa çok başka bişey konuşurduk zaten
bilmiyorum ya ben bu adama sizin duyduğunuz saygıyı duyamıyorum
minnet etmemenin de güzel tarafları var ama
orada ailem tarafından bize hazır ev veriliyorken beni kiraya çıkarıp, normalde çalışmam gerekenden
daha fazla çalışıp yıpranmama göz yumacak adama saygı duyamam
adamın bu tercihi yüzünden kira düşünmekten belki gönlümce tatile gidemicem, alışveriş yapamıcam