- 14 Eylül 2023
- 161
- -64
- 26
-
- Konu Sahibi ogretmen98
Kabul edeceğim galiba. Yani bakınca aslında bunu teklif etmesi bile bir şans ve ben onu çok seviyorum. Düzeleceğine inanıyorsa gideceğim onunla.Adam mükemmel bir tespit yapmış yalnız.
Eee ne yapmayı düşünüyorsunuz şimdi?
daha da çıkmaz bişeyin içine girilmemiş benceKonuştum ve çok kısa bahsetmek istiyorum. Sanırım daha çıkmaz bir şeyin içine girdik. Çokça Özür diledim evin önemli olmadığını söyledim. O da evlendiğimizde başka bir şehre yerleşmemiz şartıyla devam edeceğini annemle minimum seviyede görüşmek istediğini ailelerden yana artık problem istemediğini beni çok sevdiğini ama burada yürümeyeceğini söyledi. Annemin yanında olunca ona benziyormuşum öyleymiş. Sen düşün karar ver sonra ayrılma veya devam etme süreci oturup yüz yüze konuşalım ama ailelerle bunu şimdi paylaşmayalım önce kendimiz karar verelim dedi. Düşünüp haber vereceğim işte.
Annemin despot tavırları bazen aşan cümleleri hep vardı ama ben ona dert yanardım en çok onunla paylaştım bundan yana ne kadar incindiğimi çocukluğumdan beri. O da görmezden geliyordu bana anlatmıyordu bile çoğu zaman biliyorum. Bu sefer farklıydı ama konuşunca anladım ne kadar kırıldığını.bence de ilk kırılması değil daha önce başka şeyler de olmuş
konu sahibi anlatmıyor burada
Bak konu sahibi, sana şunu diyeyim o zaman. Şehir değiştirmek illa ki bir şeyleri fark ettirir. Ama karışacak insan 1000 km öteden de karışır. Bu gidişe dur diyecek, bir şeyleri düzeltecek biri varsa o sensin. Yani herkes kendi ailesine dur diyecek bir yerde. Tabi eğer evliliğin sağlıklı yürümesini istiyorsanız.Kabul edeceğim galiba. Yani bakınca aslında bunu teklif etmesi bile bir şans ve ben onu çok seviyorum. Düzeleceğine inanıyorsa gideceğim onunla.
Adam aile evinden ayrılma nedenini bile söylemiyordu, tam kaynaşılacak tanışılacak zaman bi de. Belli bi güvensizlik var arada.Birde başka şeyler olmuşsa nişanlısı konu sahibine söylememiş bile olabilir. Ufak tefek şeylerdir ama fragman niteliğindeyse mesafeyi koruyarak halledebilirim diye düşünmüş olabilir ama öyle olmamış anlaşılan.
Evet bu konuda konuşmak istiyormuş ama yüzyüze konuşalım bunları öncelikle bunun kararını ver dedi. Haklısınız uzaklaşmak ayrıca benim için de iyi olacak içten içe biliyorum.Bak konu sahibi, sana şunu diyeyim o zaman. Şehir değiştirmek illa ki bir şeyleri fark ettirir. Ama karışacak insan 1000 km öteden de karışır. Bu gidişe dur diyecek, bir şeyleri düzeltecek biri varsa o sensin. Yani herkes kendi ailesine dur diyecek bir yerde. Tabi eğer evliliğin sağlıklı yürümesini istiyorsanız.
bayağı kırılmış, netAnnemin despot tavırları bazen aşan cümleleri hep vardı ama ben ona dert yanardım en çok onunla paylaştım bundan yana ne kadar incindiğimi çocukluğumdan beri. O da görmezden geliyordu bana anlatmıyordu bile çoğu zaman biliyorum. Bu sefer farklıydı ama konuşunca anladım ne kadar kırıldığını.
Yani inanın artık bazı şeyler bana o kadar normal gelmeye başlamış ki. Ben bizde yana hiç sorun olmadığını düşündüğüm için ailesiyle ilgili hiçbir şeyi anlatmamasını anlamıyordum. Sakince konuşunca anladım toparlayacağım her şeyi artık.Adam aile evinden ayrılma nedenini bile söylemiyordu, tam kaynaşılacak tanışılacak zaman bi de. Belli bi güvensizlik var arada.
Evet söyledi zaten sevdiği için bu teklifte bulunduğunu. İş değiştirmek vs. zor olacak ama bunları konuşacağız zaten. Kabul edeceğim.bayağı kırılmış, net
bi başkası olsa bunlarla mı uğraşıcam der konuyu kapatırdı geri de dönmezdi
ama bence bu adam seni seviyor ve seninle bir aile kurmak istiyor
sen hatanı anladın, o da bi çözüm sundu
tatlıya bağlansın bence
hakkınızda hayırlısı olsunEvet söyledi zaten sevdiği için bu teklifte bulunduğunu. İş değiştirmek vs. zor olacak ama bunları konuşacağız zaten. Kabul edeceğim.
Evet çok haklısınız. Bundan sonra çok özen göstereceğim artıkhakkınızda hayırlısı olsun
kimse evlendi diye ailesini çöpe atmıyor elbette ama mesafe önemli
benim hayatım, benim evliliğim, benim kurduğum ailem diye düşüneceksin
kimse sana aileni sil görüşme demiyor burada ama evlilikte duruş önemli aileler konusunda
sen kocanla bugün sorun yaşar yarın unutur barışırsın ama aileler bilince, müdahil olunca kinleniyorlar
senin unuttuğun şeyi onlar unutmuyor en ufak bi durumda önüne sunuyor
Online mısınız?Bu kafada devam edin muhtemelen barışmayı da kulağınızın arkasında göreceksiniz.
Asıl siz online misiniz?Online mısınız?
Ev konusunda netim derken şehir değiştirmeyi kabul etmişsiniz yalnız. Bu zafer edası komik olmuş.Online mısınız?
evinde kalmıyordu zaten akrabasında kalıyordu sorunlardan dolayı düğün 6 ay sonra o zamana kadar orada kalacaktı bizde evi ve eşyaları yaptıracaktık o süreçte öyle düşündük yani
Ben diğer konulara girmeyeceğim herkes her şeyi söylemiş zaten, nişanlınızla da konuşmuşsunuz size düşünmenizi söylemiş, nişanlınızın asıl kırıldığı noktayı boldladım, kadın ve erkek evlenmeye karar verdiği andan itibaren ev meselesi dahil her şeyi ikisi konuşur karar verir, siz ev meselesini nişanlınızla enine boyuna konuşmak yerine annenizle konuşup evin tadilatını eşyalarını dahi kararlaştırmışsınız, nişanlınız kabul etmemiş bu durumda sizin nişanlınızı tanıyor ve onunla hareket ediyor olmanız gerekirdi, anneniz ben konuşayım dediğinde hayır biz ortak bir karar aldık diyebilmeliydiniz, siz bunu yapmak yerine annenizle aldığınız kararı tebliğ etmişsiniz bu böyle olacak diye, bunu evlilikte ortak kararlar alınmalı diye düşünen hiç kimse kabul etmez.Konuştum ve çok kısa bahsetmek istiyorum. Sanırım daha çıkmaz bir şeyin içine girdik. Çokça Özür diledim evin önemli olmadığını söyledim. O da evlendiğimizde başka bir şehre yerleşmemiz şartıyla devam edeceğini annemle minimum seviyede görüşmek istediğini ailelerden yana artık problem istemediğini beni çok sevdiğini ama burada yürümeyeceğini söyledi. Annemin yanında olunca ona benziyormuşum öyleymiş. Sen düşün karar ver sonra ayrılma veya devam etme süreci oturup yüz yüze konuşalım ama ailelerle bunu şimdi paylaşmayalım önce kendimiz karar verelim dedi. Düşünüp haber vereceğim işte.
Sartli evlilik istiyor yani... kayitsiz sartsiz degil yani....Hanımlar merhaba. Daha önce bahsettiğim olayları hatırlayanlar vardır ben yine çok kısa özet geçmek istiyorum. Nişanlım ailesiyle yaşamıyordu yengesi onu istemediği için biz bu konuyu konuşup çözmüştük kendi aramızda. Sonra babamın evinde yaşamayı kabul etmedi akrabalarında kalıyordu annem senin söylemenle olmaz ben çağırıp konuşayım bir yolunu bulalım dedi. Çağırdık annem o evde kal eşyalarınızı yaparsanız yine istiyorsan için rahat edecekse kira ver cüzi bir miktar evi zaten biz kızımıza vereceğiz ev sizin eviniz dedi anneme de hayır olmaz dedi kabul etmedi kesinlikle annem de biz senin düşmanın mıyız bu kadar ters davranacağın insanlar biz değil kendi ailene bak tarzında bir şeyler söyledi. Nişanlım anneme hiç cevap vermedi tartışma çıkarmadı ama annem daha çok üstüne gitti. Annem en sonunda benim içime sinmiyordu zaten kızım senin ailenle yapamaz deyince nişanlım siz bilirsiniz dedi çıktı gitti sonra. Aslında annemin kızdığı şey evde oturmaması değil sanki biz düşmanmışız yüzüne vuracakmışız gibi davranıyor biz kızımız için yapıyoruz diye düşünmesiydi. Ben orta yolu bulmaya çalıştım. Nişanlım başta bana çok tepkiliydi annem de kesinlikle kalacak diyordu ama ikisi de sakinleşince ertesi gün öğlen arası annemi aldık bir yemek yedik beraber onun annesi de gelmişti barıştılar durum toparlandı hemen. Sanırım biraz aceleci davrandım ben ama yemekten sonra nişanlım sürekli üstüme gelmeye devam etti. Eğer o gün görüşememişsek akşam telefonda konuşuruz dün konuşurken bu konuyu açtı kavga etmeye başladık. Bana sana olan sevgimden dolayı gururumun ayaklar altına alınmasına izin verdim sen de buna göz yumdun seni artık o kadar seviyor muyum bilmiyorum dedi. Ben de şok oldum tabi sevmiyorsan kalsın o zaman dedim o da hemen bir karar vermeyelim zamana bırakalım düşünmek istiyorum dedi ama ben kabul etmedim bu konuda aklında en ufak bir şüphe varsa kalsın zaten dedim. Bide evlilik ailenden kaçış yolu değil beni bunun için kullanmana izin vermem deyince çok sinirlendi daha olmaz zaten dedi bitirdik hem de telefonda. Ben daha babama söylemedim anneme ve kardeşlerime söyledim sadece. Babama söylersem geri dönüşü olmaz biter yani. Şimdi bir yanım aramak istiyoru ama çok yüzgöz olduk biliyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Konuştum ve çok kısa bahsetmek istiyorum. Sanırım daha çıkmaz bir şeyin içine girdik. Çokça Özür diledim evin önemli olmadığını söyledim. O da evlendiğimizde başka bir şehre yerleşmemiz şartıyla devam edeceğini annemle minimum seviyede görüşmek istediğini ailelerden yana artık problem istemediğini beni çok sevdiğini ama burada yürümeyeceğini söyledi. Annemin yanında olunca ona benziyormuşum öyleymiş. Sen düşün karar ver sonra ayrılma veya devam etme süreci oturup yüz yüze konuşalım ama ailelerle bunu şimdi paylaşmayalım önce kendimiz karar verelim dedi. Düşünüp haber vereceğim işte.
Annesine ne diyecek şimdi onu düşünsün asıl.Ev konusunda netim derken şehir değiştirmeyi kabul etmişsiniz yalnız. Bu zafer edası komik olmuş.