- 18 Ağustos 2024
- 311
- 494
-
- Konu Sahibi edanur sonmez
Asciyim ben
Abla çocuk bana dediki dürüst ol dedim kıza demiş ki evlendigimdde sana yine yazicam seni niye birakiyimHayatım senin verilmiş sadakan varmış. Bunlar belli ki birbirini unutamamış ve sen nerdeyse evlenecektin. Belki evliyken seni o kızla aldatacaktı ya da o kız için seni boşayacaktı. O zaman daha büyük travma yaşayacaktın. 3 kişilik ilişki yaşayacaktınız resmen. Kurtuldum diye sevin. Seni hayatının tek ve en özel kadını yapacak bir erkek bulduğunda evlen. Kimsenin yara bandı veya alternatifi olma.
Abla dönmez o
Ay allahım kızım senin anan baban yok mu? Bı psikoloğa falan git.Abla dönmez o
nediyon malmisin yaDöner kesin, bekleyin siz. Evlenmeden önce sizin sevginizi test etmiş ama ilk testte başarısız olmuşsunuz, hemen kızın birinin lafıyla atıvermişsiniz nişanı. Bir kadın, erinden bu kadar kolay nasıl vazgeçebilir, nasıl uğruna dövüşmez? Siz aşkı bayılmak sanmışsınız, oysa ki aşk amuda kalkmaktır.
Hey Allah'ım ya! Adam kendi ağzı ile bırakmayacağını söylemiş işte daha ne duymak istiyorsun.Abla çocuk bana dediki dürüst ol dedim kıza demiş ki evlendigimdde sana yine yazicam seni niye birakiyim
Nediyo
nediyon malmisin ya
Arkadaşça belki birakmiycak demistir abla olamazmiHey Allah'ım ya! Adam kendi ağzı ile bırakmayacağını söylemiş işte daha ne duymak istiyorsun.
Nediyo
nediyon malmisin ya
Olamaaazzzz!!!!Arkadaşça belki birakmiycak demistir abla olamazmi
Yaa gerçekten mi ama engelledi beniÇok ayıp ama aaa.
Döner, seviyor diyorum bunun nesi size tuhaf geldi? Siz de bunu sormak için konu açmadınız mı? Unutamadığı kişi sizsiniz, diğer kızla alakası yok oğlanın, test etmiş sizi diyorum.
Tabi kesin tavla atacak kızla. Ondan hep.Arkadaşça belki birakmiycak demistir abla olamazmi
Abla strobe diğeriyle alakası yok demiş amaOlamaaazzzz!!!!
Seni arkadaşça bırakmasa mesela nasıl olur?Yaa gerçekten mi ama engelledi beni
Yaa gerçekten mi ama engelledi beni
Abla strobe diğeriyle alakası yok seni seviyo demiş yukardaSeni arkadaşça bırakmasa mesela nasıl olur?
Aldatildim ama onun bana adim atması gerek engel attı ve şuan onunla konusuyormusOnun uğruna hiç savaşmamışsınız ki, kırılmıştır tabii oğlan. Naz yapıyor.