Nişan attik 5 ay oldu

Durum çok açık değil mi ? Tutanacak sebep mi arıyorsunuz bilmiyorum ama ortada affedecek bir şey yok adam zaten sizle kızı unutmak için nişanlanmış kızı unutmadığı da zaten belli o yüzden nişanın bozulması adamın umrunda değil ki aflık bir durum olsun

Ve şuan o kızla konusuyormus duyumuma bı arkadaş var burdan strobe adı diğeriyle alakası yok sen adama inanmamıştım naz yapiyor diyor

Demek ki bekar olmak bir şeyinize yaramicak bu nasıl leş bir düşünce ya bak gördün mü bekar halinle kusurlu kız !?! kadar etmedin atıldın köşeye

Neden böyle bir yorum yaptiniz ki
Düşünce şeklinizle bu yorumu hak ettiniz çünkü ben bekarım o evlenmiş ne demek ? Bekarsın da noldu burada hala kullanıldığını kabullenmeyip bir ihtimal destek bekliyosun hayır bekardın da ne kattı sana ? Hala onu ailesine kabul ettirir mi derdindesin elalemin çöp diye attığına koşuyosun hala bunlardan daha fazla laf da hak ediyosun da uğraşmicam gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…