- 28 Şubat 2017
- 7.966
- 22.219
-
- Konu Sahibi edanur sonmez
Durum çok açık değil mi ? Tutanacak sebep mi arıyorsunuz bilmiyorum ama ortada affedecek bir şey yok adam zaten sizle kızı unutmak için nişanlanmış kızı unutmadığı da zaten belli o yüzden nişanın bozulması adamın umrunda değil ki aflık bir durum olsunPeki o kizla şuan affetmesi arkadasva bile canım demesi ne çabuk unutmuş ayirdigini bizi ve herkese onu koruyormus ve bu kız evliyken 4 yıl evli birini sevmiş uzaktan nezaman ayrılırsa ozaman ben onu alırım demiş kız buna hep yol vermiş olmaz bizden diye
Ya ahahahahah ne kolay kız seni trollemek.Abla strobe diğeriyle alakası yok seni seviyo demiş yukarda
Yok yok sen strobe'yi yanlış anlamışsın, ona bakma sen gel bizi dinle.Abla strobe diğeriyle alakası yok demiş ama
Ve şuan o kızla konusuyormus duyumuma bı arkadaş var burdan strobe adı diğeriyle alakası yok sen adama inanmamıştım naz yapiyor diyorDurum çok açık değil mi ? Tutanacak sebep mi arıyorsunuz bilmiyorum ama ortada affedecek bir şey yok adam zaten sizle kızı unutmak için nişanlanmış kızı unutmadığı da zaten belli o yüzden nişanın bozulması adamın umrunda değil ki aflık bir durum olsun
Aldatildim ama onun bana adim atması gerek engel attı ve şuan onunla konusuyormus
Ya salakmisin beni trolleme yürüHmm aldatıldın yani? Emin misin?
Ve şuan o kızla konusuyormus duyumuma bı arkadaş var burdan strobe adı diğeriyle alakası yok sen adama inanmamıştım naz yapiyor diyor
Demek ki bekar olmak bir şeyinize yaramicak bu nasıl leş bir düşünce ya bak gördün mü bekar halinle kusurlu kız !?! kadar etmedin atıldın köşeyeYa ben bekarım o kız zamanında evliymis 4 yıl evli birini sevmiş ve kız ayrılmış yıl olmuş tabi ayrilali kıza baglarimiz kocasın diyormus nolursa olsun bu kızdan iyi kötü vazgecmezmi evlensede baskasiyka vazgecmezmi sizce
Neden böyle bir yorum yaptiniz kiDemek ki bekar olmak bir şeyinize yaramicak bu nasıl leş bir düşünce ya bak gördün mü bekar halinle kusurlu kız !?! kadar etmedin atıldın köşeye
Onun uğruna hiç savaşmamışsınız ki, kırılmıştır tabii oğlan. Naz yapıyor.
Ne kadar ayıp.Ya salakmisin beni trolleme yürü
Ya salakmisin beni trolleme yürü
Bence alası geliyor.Kız strobe deme böyle şeyler vallaha seni ciddiye alıyor.
Neden böyle bir yorum yaptiniz ki
Nisanlim eski sevgilisi ile beni aldattı ve şuan onunla konusuyor onu affetmisssBenim mi uykum gelmis, uye karman corman mi anlatmis derdini?
Bi ozet gecseniz mi, hicbir sey anlamadim?
Hayır bana nedemek istedikiSeni kiskandi gibi geldi bana.
Kizin affedilecek neyi varmis ki?Nisanlim eski sevgilisi ile beni aldattı ve şuan onunla konusuyor onu affetmisss
Düşünce şeklinizle bu yorumu hak ettiniz çünkü ben bekarım o evlenmiş ne demek ? Bekarsın da noldu burada hala kullanıldığını kabullenmeyip bir ihtimal destek bekliyosun hayır bekardın da ne kattı sana ? Hala onu ailesine kabul ettirir mi derdindesin elalemin çöp diye attığına koşuyosun hala bunlardan daha fazla laf da hak ediyosun da uğraşmicam gece geceNeden böyle bir yorum yaptiniz ki