- 15 Kasım 2024
- 55
- -9
- 23
- Konu Sahibi edanur sonmez
Asciyim benYahu sanane ne b.k yerse yesinler başka adam mı yok. Yaşın kaç Gez göz kendini geliştir spor yap işin yoksa işe gir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asciyim benYahu sanane ne b.k yerse yesinler başka adam mı yok. Yaşın kaç Gez göz kendini geliştir spor yap işin yoksa işe gir.
Ya lütfen dalga geçmeyin burada bı derdime ortak olmanız için anlattım
Ne bilelim kızım, sevmiş işte ya.Abla ya onu nasıl sevmis ya evliyken sevmek ayrılmış sevmeye devam etmiş ama beni seviyor sandım
Gülmekten öldüm ya yorumunuzaKiz evlendi diye adam seni bulmus evlenecekmis. Buna ragmen iliskileri bitirmemisler. Adam şerro, kiz ororororo. Kendini kurtardigina sukret iyki aramis kiz seni. Yoksa bunlar iki evli cilgin aldatacakti sizi.
Abla şimdi onlar mutlu olsun beni boyle üzduler çocuk birakmazmi abla bu kadınıKiz evlendi diye adam seni bulmus evlenecekmis. Buna ragmen iliskileri bitirmemisler. Adam şerro, kiz ororororo. Kendini kurtardigina sukret iyki aramis kiz seni. Yoksa bunlar iki evli cilgin aldatacakti sizi
Ee! Baksana adamın yaptığına seninle nişanlı iken başkası ile konuşuyor, sence bu normal mi? Ayrıca şimdi üzülmen sonra üzülmenden daha iyi.Üzdün beni be (
Millet bekar arar adam evli birini 4 yıl sevmis be ablaEe! Baksana adamın yaptığına seninle nişanlı iken başkası ile konuşuyor, sence bu normal mi? Ayrıca şimdi üzülmen sonra üzülmenden daha iyi.
Ne güzel iş var ek olarak spor kitap doğa yürüyüşü tatil ne bulursan neyi seviyorsan yap. Tak8lma böylelerine nişan atmıssın bitmiş bu adam sana dönmez dönse de kabul etme zaten . Evlilikten hayır gelmez. Silkelen bı kendine gel..senin yerinde velevki senin kızın olsa ona ne derdin. Size laf tasıyan kimse onu da uyar tasımasın.Asciyim ben
8 yıldır bırakmadığını şimdi mi bırakcak?Abla şimdi onlar mutlu olsun beni boyle üzduler çocuk birakmazmi abla bu kadını
Asla birakmaz. Ailesini bile karsina alir. Evli sevgiliyle iliskiye devam eden bunlari goze almistir. Seninle zaten kiza nispet olsun diye nisanlanmistir. Sen en iyisi engelle sil hepsini. Hayatini toparla yeni birini bul bu adamdan olmaz.Abla şimdi onlar mutlu olsun beni boyle üzduler çocuk birakmazmi abla bu kadını
Boşver olmaması daha iyi olmuş seni böyle üçlü ilişkilerin içerisinde dahil edecek kadar küçülten bir insan seni zaten asla sevmemiştir onlar birbirinin dengi sen de unut yoluna bakMerhaba nişan Atalı ay oldu sebep olan kişi de eski sevgilisi benle nisanli iken eski sevgilisi yazmış nisanlimdan cevap vermiş ve konuşmaya başlamışlar ayrılamam kimseyi uzmeye hakkım yok demiş eski nişanlım ve kız bunları bana attı ayrıl kalbinde başkası var dedi ve bende nişan attım ve aradan 1 ay geçiyor o kızla konuşmaya basliyolar ve şu an araları çocuk güzel güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus neden sizce sebep olan kızla tekrar neden konuşuyor siz olsanız silmezmiydiniz o kişiyi hala konuşuyor ve onu unutamamismi sizce
Boşver ablacım sen bu adamı daha çok gençsin senide seven çıkacaktır.Millet bekar arar adam evli birini 4 yıl sevmis be abla
8 yıldır bırakmadığını şimdi mi bırakcak?
Doğru söylüyorsun abla yol vermesi gerekiyodu bu bundan ayrilmaz kiminle evlenirse evlensin birakmaz belki dedim unutur belki biz yine oluruzAsla birakmaz. Ailesini bile karsina alir. Evli sevgiliyle iliskiye devam eden bunlari goze almistir. Seninle zaten kiza nispet olsun diye nisanlanmistir. Sen en iyisi engelle sil hepsini. Hayatini toparla yeni birini bul bu adamdan olmaz.
Şşşşş.Ne ayak bu?
Abla dönmez oNe güzel iş var ek olarak spor kitap doğa yürüyüşü tatil ne bulursan neyi seviyorsan yap. Tak8lma böylelerine nişan atmıssın bitmiş bu adam sana dönmez dönse de kabul etme zaten . Evlilikten hayır gelmez. Silkelen bı kendine gel..senin yerinde velevki senin kızın olsa ona ne derdin. Size laf tasıyan kimse onu da uyar tasımasın.
Hic umudunu baglama. Birak ne yiyorlarsa yesinler. Sen kendi hayatina bak.Doğru söylüyorsun abla yol vermesi gerekiyodu bu bundan ayrilmaz kiminle evlenirse evlensin birakmaz belki dedim unutur belki biz yine oluruz