- 15 Kasım 2024
- 55
- -9
- 23
-
- Konu Sahibi edanur sonmez
Neden kiAşka bak be vay arkadaş.
Kendi demiş ya işte, seni kabul etmezler, işe girip düzen kurmam lazım diye.Peki o ailesine kabul ettirirmi o kızı
Hayır bilmiyorum demiş ne tepki verirler demiş şuan sadece bizi rezil ettin diyorlar bana demiş nişan Atalı ne kadar olduki ben aileme cikio şimdi bunu getiriyorum diyim demisKendi demiş ya işte, seni kabul etmezler, işe girip düzen kurmam lazım diye.
Gerçekten seviyorsa kızı ettirir. Gerekirse herkesi karşısına alır.Peki o ailesine kabul ettirirmi o kızı
Evli kadınla erkeklerin birlikte olma amacı genelde bellidir, ve çoğu bu kadınlarla evlenmez, ama sizinki nasıl seviyorsa düzenimi kurayım alacam diyor.Neden ki
Sevdiler mi pavyondan olsa çıkarır koyarlar baş üstüne.Peki o ailesine kabul ettirirmi o kızı
Daha ne yapsınlar unutamadıklarını göstermek için. Asıl soru siz bir önünüze bakmıyorsunuzMerhaba nişan Atalı ay oldu sebep olan kişi de eski sevgilisi benle nisanli iken eski sevgilisi yazmış nisanlimdan cevap vermiş ve konuşmaya başlamışlar ayrılamam kimseyi uzmeye hakkım yok demiş eski nişanlım ve kız bunları bana attı ayrıl kalbinde başkası var dedi ve bende nişan attım ve aradan 1 ay geçiyor o kızla konuşmaya basliyolar ve şu an araları çocuk güzel güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus neden sizce sebep olan kızla tekrar neden konuşuyor siz olsanız silmezmiydiniz o kişiyi hala konuşuyor ve onu unutamamismi sizce
Evet ama 8 yıl taniyorlarmis çocuk kızı birakti diye kız gidip biriyle evlenmiş hep derdini buna anlatmış kötülük yapıyor hiç iyi biriyle evlenmedin bosanacagim demiş adam bunu tehdit etmiş karısını bu nişanlım hep yanında olmuş bu kıza destek vermiş ailene anlat ayrıl diye hep yanindaymisEvli kadınla erkeklerin birlikte olma amacı genelde bellidir, ve çoğu bu kadınlarla evlenmez, ama sizinki nasıl seviyorsa düzenimi kurayım alacam diyor.
Yani çocuk evli birini o kızı sevmiş unutmazmi gerçekten onumu sevmişDaha ne yapsınlar unutamadıklarını göstermek için. Asıl soru siz bir önünüze bakmıyorsunuz
Resmen sana mesajları gösterip kendine yol açmış, seni de aradan çıkarmışlar. Sktr olup gitsinler. Üzme sen kendini. Tencere kapak birbirini bulmuş. Sen daha iyilerine layıksınMerhaba nişan Atalı ay oldu sebep olan kişi de eski sevgilisi benle nisanli iken eski sevgilisi yazmış nisanlimdan cevap vermiş ve konuşmaya başlamışlar ayrılamam kimseyi uzmeye hakkım yok demiş eski nişanlım ve kız bunları bana attı ayrıl kalbinde başkası var dedi ve bende nişan attım ve aradan 1 ay geçiyor o kızla konuşmaya basliyolar ve şu an araları çocuk güzel güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus neden sizce sebep olan kızla tekrar neden konuşuyor siz olsanız silmezmiydiniz o kişiyi hala konuşuyor ve onu unutamamismi sizce
Edanur inşallah orijinal adın soyadın değildir. Ayran gönüllü bir erkek için uzulmenin anlamı yok bugün olmasaydı 5 çocuk da dogursam alditilacaktin.Merhaba nişan Atalı ay oldu sebep olan kişi de eski sevgilisi benle nisanli iken eski sevgilisi yazmış nisanlimdan cevap vermiş ve konuşmaya başlamışlar ayrılamam kimseyi uzmeye hakkım yok demiş eski nişanlım ve kız bunları bana attı ayrıl kalbinde başkası var dedi ve bende nişan attım ve aradan 1 ay geçiyor o kızla konuşmaya basliyolar ve şu an araları çocuk güzel güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus neden sizce sebep olan kızla tekrar neden konuşuyor siz olsanız silmezmiydiniz o kişiyi hala konuşuyor ve onu unutamamismi sizce
Ne önemi var? Ekonomik durumu el verse herkesi karşısına alacak, evini dizecek, kadına da gelinlik giydirecek. Dedikodu eden ne kadar ağız varsa da kıracak.Evet ama 8 yıl taniyorlarmis çocuk kızı birakti diye kız gidip biriyle evlenmiş hep derdini buna anlatmış kötülük yapıyor hiç iyi biriyle evlenmedin bosanacagim demiş adam bunu tehdit etmiş karısını bu nişanlım hep yanında olmuş bu kıza destek vermiş ailene anlat ayrıl diye hep yanindaymis
Yok bana dedinki ben seviyorum dedi eğer sen evlenmek istiyorsan bu seni sevmiyo beni seviyo ona göre evlen sonra bilmiyordum olmasın dedi kız bana karar senin dedi tanımı aralarından cekildimResmen sana mesajları gösterip kendine yol açmış, seni de aradan çıkarmışlar. Sktr olup gitsinler. Üzme sen kendini. Tencere kapak birbirini bulmuş. Sen daha iyilerine layıksın
Ne önemi var? Ekonomik durumu el verse herkesi karşısına alacak, evini dizecek, kadına da gelinlik giydirecek. Dedikodu eden ne kadar ağız varsa da kıracak
Merhaba nişan Atalı ay oldu sebep olan kişi de eski sevgilisi benle nisanli iken eski sevgilisi yazmış nisanlimdan cevap vermiş ve konuşmaya başlamışlar ayrılamam kimseyi uzmeye hakkım yok demiş eski nişanlım ve kız bunları bana attı ayrıl kalbinde başkası var dedi ve bende nişan attım ve aradan 1 ay geçiyor o kızla konuşmaya basliyolar ve şu an araları çocuk güzel güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus neden sizce sebep olan kızla tekrar neden konuşuyor siz olsanız silmezmiydiniz o kişiyi hala konuşuyor ve onu unutamamismi sizce
Kız bana ben onu seviyorum gecmisim ama o çocuk da beni unutmadı bunu bile bile devam etmek istersen senin kararın bunu sana demem gerekiyordu dedi bu karar sana kalmış dedi benden attım yuzugu
Yok bana dedinki ben seviyorum dedi eğer sen evlenmek istiyorsan bu seni sevmiyo beni seviyo ona göre evlen sonra bilmiyordum olmasın dedi kız bana karar senin dedi tanımı aralarından cekildim
O sevgili o olsa şimdi çılgın atıyodu, telaşı bana bile geçti.O eski sevgili sensin dimi?
Nasıl anlamadım hayır ben eski nişanlısı tüm ve hala onu seviyorumO eski sevgili sensin dimi?
O zaman niye nişan attın kızım?Nasıl anlamadım hayır ben eski nişanlısı tüm ve hala onu seviyorum