- 23 Eylül 2023
- 3.357
- 20.797
-
- Konu Sahibi edanur sonmez
Evet ama 8 yıl taniyorlarmis çocuk kızı birakti diye kız gidip biriyle evlenmiş hep derdini buna anlatmış kötülük yapıyor hiç iyi biriyle evlenmedin bosanacagim demiş adam bunu tehdit etmiş karısını bu nişanlım hep yanında olmuş bu kıza destek vermiş ailene anlat ayrıl diye hep yanindaymis
Kız sapıttı İzmir sizO sevgili o olsa şimdi çılgın atıyodu, telaşı bana bile geçti.
Resmen belanızı arıyorsunuz, muhtemelen bulacaksınızda.Ya ben bekarım o kız zamanında evliymis 4 yıl evli birini sevmiş ve kız ayrılmış yıl olmuş tabi ayrilali kıza baglarimiz kocasın diyormus nolursa olsun bu kızdan iyi kötü vazgecmezmi evlensede baskasiyka vazgecmezmi sizce
Ne diyosun şekerim bişey anlamıyorum?Kız sapıttı İzmir siz
Ama onu seviyor bana yalvarmadi bile bir iki sadece ve ben ailesine rezil ettim diye beni engellediO zaman niye nişan attın kızım?
Nasıl anlamadım hayır ben eski nişanlısı tüm ve hala onu seviyorum
Ama onu seviyor bana yalvarmadi bile bir iki sadece ve ben ailesine rezil ettim diyeO zaman niye nişan attın kızım?
Çocuk o kızı unutmazmi diyorsunuzBana kalırsa bu kız sana iyilil yapmış. İletişimleri aralarındaki duygusal bağ hiç kopmamış. Kim bilir kaç kere senden habersiz görüşüldü. Senle evlenip, ilk kavgasında bu kızın koynuna gidecekti.
Anladığım kadarıyla on yıllık bir geçmişleri var, hala ayrılmamışlar, bunlar evlenir bir yolunu bulup.
Bu kaosa girmeden önüne bak. Allah kurtarmış.
Yok ben eski nisanlisiyim ama malesef hala onu seviyorumYorumlarina baktim sanki eski sevgili sensin.
Bişey diycem sen bi yardım alsan mı? Durumun hiç iyi değil.Ama onu seviyor bana yalvarmadi bile bir iki sadece ve ben ailesine rezil ettim diye beni engelledi
Evet biraz piskolojikmen çöktümBişey diycem sen bi yardım alsan mı? Durumun hiç iyi değil.
Kız sapıttı İzmir siz
Ya klavye çeviriyor yazdıklarımı nedenseEdanur sonmes canin mi sıkıldı? Konuya bakiyorum, anlatim tarzina bakiyorum sende bir gariplik var.
Biraz değil sen baya gitmişsin yavrum. Acil yardım al.Evet biraz piskolojikmen çöktüm
Abla ya onu nasıl sevmis ya evliyken sevmek ayrılmış sevmeye devam etmiş ama beni seviyor sandımBiraz değil sen baya gitmişsin yavrum. Acil yardım al.
Ya klavye çeviriyor yazdıklarımı nedense
Evet onu sevmiş.Yani çocuk evli birini o kızı sevmiş unutmazmi gerçekten onumu sevmiş
Yahu sanane ne b.k yerse yesinler başka adam mı yok. Yaşın kaç Gez göz kendini geliştir spor yap işin yoksa işe gir.Yani çocuk evli birini o kızı sevmiş unutmazmi gerçekten onumu sevmiş
Üzdün beni beEvet onu sevmiş.
Ay bayılıcammAma onu seviyor bana yalvarmadi bile bir iki sadece ve ben ailesine rezil ettim diye
Çocuk o kızı unutmazmi diyorsunuz