Nişan Atmalı mıyım Kararsızım

Olmayacak işi zorlamaya gerek yok

Bu psikopat ile evlenin de dünyanın kaç bucak olduğunu görün ,artık ilk hafta dayak ile tanışırsınız ,ama aşk önemli ya dayak önemli değil birde hemen hamile kalın ki boşanma imkansız olsun ,emi
Aşşşşşşkklklllllkkkkkkkkkkk seviuoruuuuummmmm

kusura bakmayın ama bu tarz sorunları buyurup birde suratını düşürüp konuşuyorsanız, belki gercekten adamı çileden cikartiyor olabilirsiniz.

kusura bakmayın ama bu tarz sorunları buyurup birde suratını düşürüp konuşuyorsanız, belki gercekten adamı çileden cikartiyor olabilirsiniz.
Surat yaptığım konulara örnek olarak düğün salonu meselesi. Düğün salonunu kendileri önerdiler, ben de beğendim kabul ettim. Yazın defalarca gidip yer ayırtın fiyatlar artar dedim. Dinlemedi. Şimdi kasım ayında 10 bin arttı diye daha mahalle arasında bir yerde yapalım diyorlar. Buna üzüldüm tabii biraz suratım asıldı çünkü o yeri de ben beğenmedim. Ama yine onlar yakın aynı fiyat aralığında uygun iki tane düğün salonu beğendim, attım onu da o kabul etmedi. Bana kendi dediğini salonu kabul ettirmek istiyor çünkü. Böyle olunca ben de üzüldüm, suratım asıldı. Genelde bu tip mevzular. Konuşup yapıcı da olmaya çalışıyorum. Böyle ağır tepkileri hak ettiğimi düşünmüyorum.

Nisanlilikta nasilsa, evlilikte bi on katı olaca demeye geldim. Bu süreçte gerçekten cok ince eleyip sıkı dokunman gerek. Eş dedigin geleceğini, sağlığını, mutluluğunu büyük oranda etkileyecek zaten. O yüzden lütfen kendine karsi da dürüst ol ve kararini bu dogrultuda ver. Anlattiklarina bakilirsa pek eş olacak potansiyel göremiyorum nisanlinda. Bende yeni evli sayilirim. Sevilip sayılmak, eşinin sana karsi sefkat ve merhametle yaklaşması, sana karsi sesini bi kere bile olsun yükseltmemesi, seni sözleriyle ve davranışiyla incitmekten sakinmasi gercekten cok güzel, cok mühim şeyler. Ki bana göre de asıl evlilik bu. Kimseye sana kötü davranma lüksünü tanıma, hele hele hayat arkadaşın olacak birine.

Haklısınız, güzel birçok anımız da oldu tabii ama bunlar artık dayanılmaz hale geldi

Ben keske annemde destekleseydide hic Nisan bile olmadan ayrilsaydim.

Su an 36 yasindayim, cocuklarim var, annelik iznindeyim kresle calisma saatlerim uymuyor. Bu yüzden Su an bosanamiyorum. Bazen hayatima bu sekilde aylarca hipnozda gibi devam edebiliyorum. Ama iki gün önce Fark ettim ki, gelecegimle ilgili Tek bir hayalim bile kalmamis. Bugüne kadar kurdugum hic bir hayal gerceklesmemis. Evet sükür evlatlarim saglikli, ama Ben degilim artik.o kadar güzeldim ki, yalan degil bu bakin insanlar kadin erkek Fark etmeden durur yoldan gecerken Bana bakardi. otturdugumuz yerde, calistigim yerde insanlar Beni Tarif ederken Hani o cok güzel bi kiz varya o iste diye Tarif ederlerdi. Simdi artik Ben kendimi bile görmekden nefret ediyorum aynalarda. Bakamiyorum bile. 50 yasima geldigimde mutsuz huzursuz, cocuklarimin bile offff annneee diye bahsedecegi bi insan olmak istemiyorum.

Sen bi düsün, istermisin böyle bi hayat

Haklısınız, güzel birçok anımız da oldu tabii ama bunlar artık dayanılmaz hale geldi
Kendi içinde sadece su soruya bir cevap bul: ben bu adamla ileride mutlu olabilir miyim? Gerisi teferruat gerçekten. Eğer içine küçücükte olsa bir şüphe düştüyse yol ver gitsin.
Benim de evlenmeden önce baskasiyla 2 yillik bir iliskim vardi ve zaman icerisinde bu işin olmayacagini farkettim, tat alamıyor, kendimi anlasilmis hissedemiyordum. Yani icimde ki seste bu gibi seyleri diyordu olmaz diyordu bu insan seni mutlu edemez. Kavga gürültü pek yoktu aramizda, ama zamanla benim icimde de birseyler eksildi ve bu defteri kapadim. Inanir misin 6 ay peşimden koştu, arabulucu koydu kac kere, ama kararimdan emin oldugum icin duymazdan görmezden geldim. Zordu ama geciyor. Ve dayandığına değiyor. Kararını ver ve vereceğin kararda dur derim. Allah sonunu güzel mutlu eylesin.

Hepsinin derecesi farklı kuzum yapısı da farklı ben küfürü kaldıramam sen kıyafeti kaldıramazsın. Saygı için gerekli en büyük şey anlayış bence. Kıyafetine karışması sana güvenmediğini gösterir küfür etmesi de seni değersizleştirir. İkisinin de boyutunu aşarsa iş çıkmaza girer. Erkeklerin dünyası çok farklı onları anlamak ciddi anlamda çok zor. Eğer onlara onlarsızda yaşayabileceğimizi göstermezsek hepsinin karakteri değişip kendilerini bulunmaz nimet sayıyolar. Evlilik karşılıklı saygı ve sevgiyle güzel. Kimse 4 4lük yaşamıyor ama en ufak şüpheniz varsa bu yola hiç girilmesin çünkü geri dönüşü çok zor. Onun yapısını değiştirmekte imkansız oluyor maalesef

Adan evlendikten sonra bol ,bol aşağlar
Özgüveni egosu tavan yapar
Bu tipler mükemmel sevgili ama eş ,hayat arkadaşı olmaz

yani sizizn surat asmanıızn bi önemi yok , bi kaç gün surat asarsın geçer. ilerdede aynısı olacak . sizin fikirleriniz sşzizn isteklerinizizn önemi yok. bunu kabullenin , bu gerçeği sümen altı etmeyin

Bu baştan böyle ise sonradan asla düzelmez asla kültür farkıda varsa elbet babadanda gördüğü ssşeyşer varsa asla düzelmez valla kurtul işin var aşın var boş ver kalp neleri unutmadı kim hatırlıyor ilk aşkını kurtul bile bile lades deme

Arkana bile bakma

Nişanlının öfke problemi var sendede aç gözlüLk bence tvnizi kendiniz alın meslekleriniz var ev eşyanızı kendiniz alın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…