Nişan Atmalı mıyım Kararsızım

Dogrusunu soylemek gerekirse nisanliniz da ofke problemi ve hem sizde hemde nisanliniz da " benim hakkim istiyorum" sendromu var. "Isde once yapacaklardi simdi yapmiyorlar, orayi tutacaklardi simdi vazgectiler vs vs." diyeceginize siz kendi imkanlarinizla yapin aileler den gelecek olanlarda extralariniz olsun. Kimseye minnetiniz olmaz dolayisiyla o "stresden" de kurtulmus olursunuz. Nerden bakarsaniz bakin bu is olacak gibi gorunmuyor zorlarsaniz baska tabi...

Öyle olacaktı zaten. Tvyi en son nişanlım kendi aldı. Eşyaların peşinatını verdi. Biz zaten kendi üstümüze düşen eşyaları almıştık. Yüzde yüz ailelere yüklemedik yani. Ben başka daha uygun düğün salonu da tutalım dedim, onu da nişanlım kabul etmiyor. İlla onun dediği yer olacak, benim üzüntüm istediğim öteleniyor ve tepkisini bana kusuyor. Hıncını benden çıkarıyor, asıl sıkıntı bu.

yani sizizn surat asmanıızn bi önemi yok , bi kaç gün surat asarsın geçer. ilerdede aynısı olacak . sizin fikirleriniz sşzizn isteklerinizizn önemi yok. bunu kabullenin , bu gerçeği sümen altı etmeyin
Evet ben de onu diyorum. Ben başka daha uygun içime sinen düğün salonu da önerdim. İlla eski yer olsun diye tutturmadım. Ona bile yanaşmadı. Kendi dediği yeri kabul ettirmeye çalışacak. Biz zaten kendi eşyalarımızı aldık, kına nişan vs bizdeydi. Burada sorun, nişanlım bu kız şimdi üzülür surat yapar diye bana mesafe koyuyor duvar örüyor konuşmuyor, sonra da patlıyor çok kalp kırıcı sözler söylüyor.

Yeni evlendik eşim her şeyi kendi parasıyla yaptı. Ailesinden yardım istemedi bir şekilde oldu. Tvyi evlendikten 20 gün sonra aldık. İki kişi seviyorsa her şey mümkün oluyor. Düğün yeri falan saçma kavga sebepleri.
Ama asıl konuya gelirsek olmaz bu adam ve ailesinden. O lafları ne öyle? İnsan sevdiğine o lafları deyip kırar mı ki ortada büyük sorun yok. Yok ruh sağlığımı korumam lazım falan defolsun gitsin uzak olsun korumak istiyorsa.

Tabii ki kendisine de dedim maddi şeyler hallolur bir şekilde ama asıl sorun kırıldığım nokta onun dedikleri.

sadece bir sekilde ruhunuzu ve sonra kendinizi toparlamaya ihtiyaciniz var. cocuk buyutmek basli basina bir mucize ve guc. Bebeklerinize bu denli guzel baktiysaniz butun bu zor sartlarin altinda denek ki her seyi yapabilirsiniz. Yeter ki biraz ruhunuz nefes alabilsin, onunuzu gorebilin. Sabirlar ve cokkk mutlu zamanlar diliyorum.

Sakın bu adamla evlenmeyin öfke kontol sorunu var , evlenince herşey daha da artıyor hem de katmerlenerek, şuan sadece bağırıp hakaret ediyorsa evlenince 10 katını düşün yani şiddet uygulama vs ile direkt fiiliyata geçecek, başını yakma sakın sayın meslektaşım, köprüyü geçmeden böyleyse sonrası daha korkutucu...

Yüz düşürmekte haklısınız.

Benim eşim de aslan burcu erkeği o da tahakküm altına almayı sever fakat ben de aslan burcu kadını olarak daha baskınım, eşim baktı olmuyor saldı beni tahakküm altına alınacak bir kadın değilim, yani siz kuzu olursanız herkes sizi tahakküm altına alır, sizin duruşunuz çok önemli, sınırları en başından çizin, eşiniz sizden çekinmeli, em ufak hatasında gideceğinizi bilmeli , asla taviz vermeyin , meslek sahibi bir kadınsınız dimdik durun , boyun eğmeyin , bizler yıllarca birilerine köle olalım diye okumadık sonuçta..

Yüz düşürmekte haklısınız.
Evet ben de öyle düşünüyorum. Yüz düşüyorum ama durur dururken değil. Çok zorluyor beni. Onun da isteği olmuyor, hemen kabul etmiyor ona bozuluyor ya uzaklaşıyor ya kalbimi kırıyor sanki dediği şeyleri ben hak ediyorum.

Ben de boğa burcuyum sınırlarını çizen tahakküm altına giremeyen bir burcum. Zaten boğa ve Aslan anlaşamayan iki burç sizin eşiniz yine üstünüze düşmeyen biri benimki en ufak bir olayda konuşup halletmek yerine küsüyor içine kapanıyor ya da konuşmalarıyla beni çok kırıyor. Üstelik olaylar da o kadar basit ve küçük ki…

Merhaba kardeşim öncelikle hakkında hayırlısı olsun
Gelelim konuna bende doğulu bir kadınım eğer doğulu değilsen bu anlattıklarına göre kesinlikle evlenme çünkü kaldıramazsın ben bile yapamam dediğim için türkle evlendim doğulu erkeği zordur yanlış anlaşılmasın sadece daha baskın karekterdeler bu da size uzak oldugu için yapamazsınız suan bile sinir krizi gecırıyosun ağlıypsun evlenınce dahada artıcak o yuzden bunu kendıne yapma şöyle söyliyim bi arkadasım vardı kız bir çocukla beraberdı 8 sene bekledi ben dedim ki bak yapamazsın doğulu erkeği zordur seviyorum dedi evlendı gecen sene şimdi diyoki ben nasıl bu hatayı yaptım tabi herkes aynı olcak diye bısey yok ama anlattıklarına göre yapamazsın doğulu bir kız türkle evlenir ama türk bir kız doğuluyla biraz zor...

kafanız net değilse huzurunuz yerinde değilse, devam etmeyin.
sevdiklerinizi annenizi dinleyin.

içten içe siz de yaşayabilecekleriniz öngörüyorsunuz zaten... hallederim, mücadele ederim diye düşünmeyin.
çok yıpratıcı...

Bu çok dişil enerji hareketleri yaa. Nişanlınızın malesef bir erkek olarak dişil enerjisi çok yüksek bir süre sonra siz erkek o kadın rolünü alır bir bakmışsınız sürekli siz eğliyorsunuz adamı peşinden koşuyorsunuz. Çok zor yaa

konuyu açtığınızdan beri görüştünüz mü hiç nişanlınızla?
sizi sıkıştırması da ayrıca çirkin
abluka altına almaya çalışıyor

Haha annem de dedi bunu normalde kadın küser trip atar sizin ilişkinizde tam tersi olmuş dedi. Bakmayın ben yer yer surat assam da hiçbir zaman ona küsmedim ya da direkt kavga etmedim.

konuyu açtığınızdan beri görüştünüz mü hiç nişanlınızla?
sizi sıkıştırması da ayrıca çirkin
abluka altına almaya çalışıyor
En son işte seni seviyorum seninle hayatımı birleştirmek istiyorum endişelerin boşuna onu söylüyorum kararını ver dedi bana ben de tamam ısrar etme yakın zamanda söyleyeceğim şu an aldığım karar sağlıksız olur dedim ondan sonra 2 gün geçti ikimiz de yazmadık konuşmadık.

Beni en çok üzen bir öğretmenin virgül kullanmamayı bilmesi oldu . Bağlaç kullanıp virgül neden koydunuz ki ? Her yere virgül koymuşsunuz neden

Sizin ten uyumu var ama mantıksal uyum yok , burçlarınıza ait özellikler yaşayacağınız sorunların işareti, aslan erkeği yeri gelince çok hoyrat davranır, serttir hele ailede kültür yapısı kabaca ise tam kazma oluyorlar ( (neyseki eşim kültür olarak idare eder) fakat boğa kadını aşk için ölebilen kalpleri bu konuda kolay kırılabilen bir burçtur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…