- 26 Kasım 2015
- 102
- 32
- 13
- 36
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
-
Ay sinirimden güldüm bu yorumuza.Napolyon gibisiniz valla, Para Para Para....
Sıkıntı şu her çocuk kendi ailesine sırtını dayayabilir, ama onun tüm ailesi benim aileme sırtımı dayamış gibi şuan.
Bi bana öyle gelmiyormuşsun demek bakAy sinirimden güldüm bu yorumuza.
Kusura bakmazsan eğer zenginlik kıstasınız ne?
Bir de hangi hallerinden rezil oluyorsun anennin babanın yanında?????
Şahsen benim kvaliden şalvar giyer, beni de istemeye o şekilde geldi.
Ama hayatımızda ilk kez şalvar giyen, şiveli konuşan insan görmedik. Bundan utanacak değilim. Alla alla yaklaşımın çok enteresan.
Medyatik biri misin Derin Mermerci falan mısın ki bu uçurumu hissediyorsun?
ailesi olmayan durumu ile ev vermiş size, sizinkiler olan durumları ile düğün yapsa ne çıkar Allah aşkına?
Ay sinirimden güldüm bu yorumuza.
Nickine bak köşk diyor :)Saraylarda büyümüş herhalde.
sırca köşkün mütevazı kızı, bence szin sevginiz bitmiş bahane arıyorsunuz. ayrılın atın nişanı olsun bitsin siz denginizle evlenin. yazık nişanlınıza sizden ayrılıp çok daha mutlu olacağına ben eminim. dengi açgözlü olmayan insanların cahilliklerini yetiştirilişlerini adabını anlayabilen bir kadın nişanlınıza daha çok yakışacaktır. maşallah tahtınız var ama bahtınızın olacağına inanmıyorum. ayrtılın 28 yasında yeniden tanışın biriyle olmasın o sonra başkası başkası nişan nikah derken perili köşkün kızı olursunuz buda size yakışır. iyi bir adam dediğiniz kişiyi para pul için kaybetmek size müstahak.
Nickine bak köşk diyor :)
Çalışıyor musun sen?Beddua edecek kadar nasıl gönlünüz kara şaşıp kaldım, hakkınızda hayırlısını diliyorum ben size.
Nickine bak köşk diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?