- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 907
- 323
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
-
Arkadaşlar doğruyu söylüyor canım ne güzel ailesi size ev vermiş onu satıp yenisi alınmış ev vermeyi bırak bir kuruş yardım etmeyenler var onun ailesi ev verdiğine göre sizin ailenize düğün masrafıni karşılayabilir suan benim gözüm de hersey ortak gözüküyor.Arkadaşlar haklısınız belki ben kötü düşünceliyim. Bilmiyorum kafam çok karışık diyorum ya bu evlilik yaklaşıktıkça sorunlar gözüm de büyüdükçe büyüdü.
Haklısınız ama şuan ortak kredi ödüyoruz ev çeyiz masrafı derken ikimiz ortak düğün yapamayız.
nişanlıykenmi ortak ödüyorsunuz umarım borç senin üstünede değildirKrediyi tek başına ödemiyor ortak ödüyoruz.
Tabi çalışıyorum, işletme okudum. Tekstil üzerine bir iş yapıyorum.Çalışıyor musun sen?
Ne okudun?
Buna bir açıklık getirmeni rica ediyorum sağlıklı yorumlar için.
o zaman evi kabul etmeyip düğün masrafını isteyebilirdiniz veya kredi ödemeyeceğiniz için düğünü kendiniz yapardınızHaklısınız ama şuan ortak kredi ödüyoruz ev çeyiz masrafı derken ikimiz ortak düğün yapamayız.
Ama tam da sırça köşkün şımarık kızı gibi yazmışsın ilk mesajını.Arkadaşlar konu olunca zaten kendime laf vurmak için alınmış bir nickti.
Yani ben kendime hep sanki sen çok mu mükemmelsin sırça köşkün kızı mısın derim ondan.
Büyük gördüğümden değil tam tersi.
Yok evi kendi üstüne aldı, ortak ödüyoruz. Tek taraflı bu yükü taşınsın istemedim.nişanlıykenmi ortak ödüyorsunuz umarım borç senin üstünede değildir
Valla okumuş bir mantalite, hem de zengin bir aileden gelen okumuş bir kız evleneceği insanın ailesinden maddi beklenti içine girmez. Kendi kazanır, kendi yapar. Üstelik bu insanların maddi durumları yetersizken.Tabi çalışıyorum, işletme okudum. Tekstil üzerine bir iş yapıyorum.
Yüksek standart yaşama isteğine asla lafım yok, çünkü belli ki öyle görmüş öyle alışmışsın.
ama madem kenar mahallenin yagışıklı delikanlısına göz koydun :) ona göre makul olacaksın.
bir de gerçekten yanlış anlama ama sorun aslında para dan çok erkek tarafından duydugun beklenti aslında.
kafa hala geri. olayı kız tarafı, erkek tarafı olarak ayırman.
Sende bu yüksek statüyle! böyle yaparsan ohooooo..
Bence yanlış analiz yapıyorsun. Fazla görmek değil aslında.Siz her şeyi fazla gördüğünüz için fazla istiyorsunuz
Ama karsınızdaki aile en baştan sizin istediğinizi veremeyeceğini belli etmiş
Aileler ekonomik açıdan aynı seviyede olmayınca aklınızda bu düşünceler olması normal ama bu düşünceler onların öyle davrandığını sizin ailenize sırtını dayadığını göstermez
Sürekli benim ailemden beklenecek biz daha cok maddiyat ortaya koyacağız onlar ne verdi ki diye düşünerek evlenirseniz o evlilikten hayır gelmez
Nişanlıdan ayrılmak ile boşanmak aynı değil bunu da düşünün
Davranışlara örnek istedik ama gelmedi.Aslında biri sonunda beni anlamış, benim derdim para değil. Davranışlar oluşturuyor aslında çok büyük bir kısmını. Bir de ne kadar modern olunursa olsun benim çevremde hep erkekler tüm yükü alır kız tarafı tabi kendine düşen görevi yapar ama bunların lafı sözü olmaz.
Yok evi kendi üstüne aldı, ortak ödüyoruz. Tek taraflı bu yükü taşınsın istemedim.
Kendi üstüne alacak tabi. Babasının parası sonuçta.Yok evi kendi üstüne aldı, ortak ödüyoruz. Tek taraflı bu yükü taşınsın istemedim.
Ama tam da sırça köşkün şımarık kızı gibi yazmışsın ilk mesajını.
- nişanlının ailesinin davranışlarından utandığın== bunu son derece merak ediyorum neyinden utandın mesela?? Elle mi yediler? Kafasına çorba kasesini mi çektiler????? Yani örnek verir misin?
-Evde kalmaktan korkuyorsun. Bu sizin zenginliğinize tezat bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?